~~Brudnobiała Krokosmia napisał(a):Przeczytaj cyrkowcu ile osób jest na kwarantannie... A zresztą może z kimś wyszedł na spacer? Nie pomyślałeś? A wówczas odpowiadasz TY ! Bo twoim zas Ran Ym obowiązkiem jest dopilnować małoletniego! Mądrala się znalazł bo ma dziecko 2,5 roku...Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Policja kontroluje 4 letnie dzieci. Cyrk!
Do mojego 2.5 latka przyjechali inpyta gdzie jest to ja mówię że poszedł do Biedronki no gdzie ma być kur.....2.5 latek
~~Czerwonobrązowa Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiała Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Policja kontroluje 4 letnie dzieci. Cyrk!
Do mojego 2.5 latka przyjechali inpyta gdzie jest to ja mówię że poszedł do Biedronki no gdzie ma być kur.....2.5 latek Przeczytaj cyrkowcu ile osób jest na kwarantannie... A zresztą może z kimś wyszedł na spacer? Nie pomyślałeś? A wówczas odpowiadasz TY ! Bo twoim zas Ran Ym obowiązkiem jest dopilnować małoletniego! Mądrala się znalazł bo ma dziecko 2,5 roku...
Lecz się czubku.
Policja ma śledzić 2,5 letnie dziecko? Jesteś yebnięty jak te oszołomy co wprowadziły te chore ustawy.
~~V8 napisał(a): Who dzisiaj ogłosiło że pandemia skończy się do wiosny wtf skąd wiedzą????
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowa Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiała Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Policja kontroluje 4 letnie dzieci. Cyrk!
Do mojego 2.5 latka przyjechali inpyta gdzie jest to ja mówię że poszedł do Biedronki no gdzie ma być kur.....2.5 latek Przeczytaj cyrkowcu ile osób jest na kwarantannie... A zresztą może z kimś wyszedł na spacer? Nie pomyślałeś? A wówczas odpowiadasz TY ! Bo twoim zas Ran Ym obowiązkiem jest dopilnować małoletniego! Mądrala się znalazł bo ma dziecko 2,5 roku...
Lecz się czubku.
Policja ma śledzić 2,5 letnie dziecko? Jesteś yebnięty jak te oszołomy co wprowadziły te chore ustawy.
Zamiast się burzyć, ściągnij aplikację i policjant nie przyjdzie.
~~Czerwonobrązowa Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudoczerwony Barwinek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tomek napisał(a): Mam kwarantannę to proszę pukać dzwonić i bawić się razem ze mną w ten cyrk .Żadnego wyręczania za pomocą aplikacji i innych głupot .A to ze Policja przez to nie ma kiedy patrolować ulic jest wina pomysłodawców tego absurdu a nie moją
Racja. Bo tu nie chodzi o to jak uniknąć wizyty policji, bo niby po co, tylko jak odciążyć służby.
Niech łażą po domach, to mniej ich będzie na polowaniach na "maseczki".
Żebyś nie potrzebował ich pomocy gdy będą zajęci tym łażeniem ... i w słuchawce usłyszysz "sory facet, musisz być kozak dalej bo nasi sprawdzają kwarantannę..."
A życzę ci tego ... z całego serca...
Jesteś tak mądry jak Twoja wypowiedz
~~Dyniowa Wiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowa Tibuchina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnobiała Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Policja kontroluje 4 letnie dzieci. Cyrk!
Lecz się czubku.
Zamiast się burzyć, ściągnij aplikację i policjant nie przyjdzie.
Niech spier...ają i sprawdzają dwuletnie dzieci.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dyniowa Wiśnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~
Niech spier...ają i sprawdzają dwuletnie dzieci.
Biedny, chory człowiek... ciebie pogotowie powinno kontrolować