~~Szarożółta Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Heniu napisał(a): Wójt Nalazek u mnie jest przegrany. Żałuję, że na niego głosowałem. Szczepił się - jego sprawa, ale za tekst, że nie ma innej metody obrony to lekko ujmując bezczelna niewiedza lub celowe kłamstwo. Dlaczego nie mówi się o zdrowym trybie życia, o witaminach, o regularnych badaniach, o odejściu od alkocholu i papierosów, o zdrowym jedzeniu, o lekach zwalczających wirusa... Przegrałeś Gościu !!!
Oj głupsi, głupiś gościu. Nie jeden tak mówił i dzisiaj go już nie ma.
~~Żółtozielona Brodia napisał(a): Owszem niema, bo od 2 lat zamiast leków są głupie testy kovidowe, a zamiast leczenia kwarantanna, zamiast zdrowego trybu życia jest zdalne, a zamiast myślących dbających o swoje zdrowie mamy naiwnych wierzących w nieśmiertelność po szczypawce za którą nikt nie bierze odpowiedzialności !!! Ps. Nawet redaktor Bolec na wywiadach, czy dyrektor szpitala na spotkaniach nie mają maseczek, jakby wirusa nie było,a bardziej wierze temu co widzę, a nie temu co gadają w propagandowych mediach !! Zacznijcie myśleć, a pandemia zniknie !!!Ktoś napisał: ~~Szarożółta Firletka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Heniu napisał(a): Wójt Nalazek u mnie jest przegrany. Żałuję, że na niego głosowałem. Szczepił się - jego sprawa, ale za tekst, że nie ma innej metody obrony to lekko ujmując bezczelna niewiedza lub celowe kłamstwo. Dlaczego nie mówi się o zdrowym trybie życia, o witaminach, o regularnych badaniach, o odejściu od alkocholu i papierosów, o zdrowym jedzeniu, o lekach zwalczających wirusa... Przegrałeś Gościu !!!
Oj głupsi, głupiś gościu. Nie jeden tak mówił i dzisiaj go już nie ma.
I tu w punkt szacunek za komentarz właśnie zacząć trzeba myśleć .
~~Ela napisał(a): Szczepią się naiwniacy,tchórze i głupcyMoich dwóch znajomych też tak twierdziło. Byli wyjątkowymi antyszczepionkowcami. Niedawno odeszli, Wcześniej przez ponad dwa tygodnie byli podłączeni do respiratorów. Już nigdzie i nikomu nie powiedzą Covid 19 to czyjś wymysł i że szczepienia nic nie dają.
Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Szczepią się naiwniacy,tchórze i głupcyMoich dwóch znajomych też tak twierdziło. Byli wyjątkowymi antyszczepionkowcami. Niedawno odeszli, Wcześniej przez ponad dwa tygodnie byli podłączeni do respiratorów. Już nigdzie i nikomu nie powiedzą Covid 19 to czyjś wymysł i że szczepienia nic nie dają.
~~Malkon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Szczepią się naiwniacy,tchórze i głupcyMoich dwóch znajomych też tak twierdziło. Byli wyjątkowymi antyszczepionkowcami. Niedawno odeszli, Wcześniej przez ponad dwa tygodnie byli podłączeni do respiratorów. Już nigdzie i nikomu nie powiedzą Covid 19 to czyjś wymysł i że szczepienia nic nie dają.