Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
57 nowych zakażeń w powiecie, 33 480 w kraju
~~Liliowoniebieska Laurencja niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 17:46
~~Ceglastoróżowy Ognik napisał(a): Jednym ze sposobów psycho manipulacji mediów mainstreamowych było wmówienie ludziom że ludzie inteligentni młodzi piękni z wielkich miast idą się wyszczepić i podobno cała nauka jest za tym .Kto by nie chciał być uważanym za takiego , więc dzięcioły leciały dać się wyszczepiać że niby tacy są inteligentni , młodzi , piękni ,i że cała nauka jest za nimi , nie interesując się co im wstrzykują ,dlaczego i co po tym im może być . Tymczasem ludzie naprawdę inteligentni , interesowali się tym co to jest za preparat , dlaczego go podają , kto będzie odpowiedzialny jeśli to wpłynie niekorzystnie na ich zdrowie itd .Wyszczepione dzięcioły podkręcane przez media mainstreamowe wykrzykiwały bezmyślnie na tych rozsądnych nazywając ich antyszczepionkowcami , foliarzami , ciemnakami ,płaskoziemcami .
Teraz gdy cała ta narracja na świecie zaczyna się walić ,dzięcioły zostają z tym preparatem w ciele który nie jest na żaden Covid a którego działanie już odczuło świętej pamięci wielu a nie wiadomo ilu jeszcze odczuje

Brawo w punkt
Tak się depopuluje barany , przy pomocy strzykawek . Niektóre barany jeszcze męczą gdy zaczynają rozumieć że została im tylko rzeźnia a już tylko to mogą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaroniebieski Mamutowiec niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 17:55
M21W2 napisał(a):
~~ed , Ty wiesz że szczypawa nie działa ja wiem że Twój umysł przestał działać , zero odniesienia do sytuacji w
w Polsce , i pozostałych zacofanych państwach gdzie antyszczepionkowcy odnieśli " sukces " - np w Polsce najwięcej zgonów
w UE w przeliczeniu na liczbę mieszkańców .
Podaj udokumentowane badania Twoich szamanów na tezę którą stawiasz odnośnie szczepionki .

Lucek znowu żartuje na całego. Żartuje z siebie, ku uciesze czytających :)
Dawaj Lucjan, dawaj! Im więcej piszesz, tym więcej ludzi widzi, że z tym preparatem jest coś bardzo nie tak.
Objaw Niepożądanego Odczynu Poszczepiennego w ostrej formie.
~~Szaroniebieski Mamutowiec niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 17:59
14240
M21W2
31 stycznia 2022r. o 18:08
~~Szaroniebieski Mamutowiec napisał(a): ~~Liliowoniebieska Laurencja

Ty i Tobie podobni bawicie się nieszczęściem i śmiercią Polaków , od trzech dni walczy z Cowidem mój bardzo dobry
kolega , bawił się jak Ty i Tobie podobni , śmiał się ze mnie , kpił z tego co mówiłem .
Mam nadzieję że wyjdzie z tego , zobaczę co powie jak wyzdrowieje .
~~Liliowoniebieska Laurencja niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 18:20
4 na 5 hospitalizacji i zgonów odpowiadają zaszczepieni? Szkocja
https://polskawliczbach.blogspot.com/2022/01/4-na-5-hospitalizacji-i-zgonow.html?m=1
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 18:21
https://portal.abczdrowie.pl/lekarz-polska-wreszcie-zdobyla-slawe-w-renomowanych-periodykach-naukowych-niestety-jako-siedlisko-bezprzykladnej-ciemnoty
~~Rudy Jastrzębiec niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 18:52
Globaliści atakują populacje zabójczymi seriami szczepionek.
https://www.cda.pl/video/982040710
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 19:05
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Mamutowiec napisał(a): ~~Liliowoniebieska Laurencja

Ty i Tobie podobni bawicie się nieszczęściem i śmiercią Polaków , od trzech dni walczy z Cowidem mój bardzo dobry
kolega , bawił się jak Ty i Tobie podobni , śmiał się ze mnie , kpił z tego co mówiłem .
Mam nadzieję że wyjdzie z tego , zobaczę co powie jak wyzdrowieje .

Obejrzałeś film powyżej?
To obejrzyj jeszcze raz. Bo widzę że nie dociera.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.