~~Ceglastoróżowy Ognik napisał(a): Jednym ze sposobów psycho manipulacji mediów mainstreamowych było wmówienie ludziom że ludzie inteligentni młodzi piękni z wielkich miast idą się wyszczepić i podobno cała nauka jest za tym .Kto by nie chciał być uważanym za takiego , więc dzięcioły leciały dać się wyszczepiać że niby tacy są inteligentni , młodzi , piękni ,i że cała nauka jest za nimi , nie interesując się co im wstrzykują ,dlaczego i co po tym im może być . Tymczasem ludzie naprawdę inteligentni , interesowali się tym co to jest za preparat , dlaczego go podają , kto będzie odpowiedzialny jeśli to wpłynie niekorzystnie na ich zdrowie itd .Wyszczepione dzięcioły podkręcane przez media mainstreamowe wykrzykiwały bezmyślnie na tych rozsądnych nazywając ich antyszczepionkowcami , foliarzami , ciemnakami ,płaskoziemcami .
Teraz gdy cała ta narracja na świecie zaczyna się walić ,dzięcioły zostają z tym preparatem w ciele który nie jest na żaden Covid a którego działanie już odczuło świętej pamięci wielu a nie wiadomo ilu jeszcze odczuje
M21W2 napisał(a):
~~ed , Ty wiesz że szczypawa nie działa ja wiem że Twój umysł przestał działać , zero odniesienia do sytuacji w
w Polsce , i pozostałych zacofanych państwach gdzie antyszczepionkowcy odnieśli " sukces " - np w Polsce najwięcej zgonów
w UE w przeliczeniu na liczbę mieszkańców .
Podaj udokumentowane badania Twoich szamanów na tezę którą stawiasz odnośnie szczepionki .
~~Szaroniebieski Mamutowiec napisał(a): ~~Liliowoniebieska Laurencja
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Mamutowiec napisał(a): ~~Liliowoniebieska Laurencja
Ty i Tobie podobni bawicie się nieszczęściem i śmiercią Polaków , od trzech dni walczy z Cowidem mój bardzo dobry
kolega , bawił się jak Ty i Tobie podobni , śmiał się ze mnie , kpił z tego co mówiłem .
Mam nadzieję że wyjdzie z tego , zobaczę co powie jak wyzdrowieje .