Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
57 nowych zakażeń w powiecie, 33 480 w kraju
~~Kredowobiała Turzyca niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 19:58
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szaroniebieski Mamutowiec napisał(a): ~~Liliowoniebieska Laurencja

Ty i Tobie podobni bawicie się nieszczęściem i śmiercią Polaków , od trzech dni walczy z Cowidem mój bardzo dobry
kolega , bawił się jak Ty i Tobie podobni , śmiał się ze mnie , kpił z tego co mówiłem .
Mam nadzieję że wyjdzie z tego , zobaczę co powie jak wyzdrowieje .

Obejrzałeś film powyżej?
To obejrzyj jeszcze raz. Bo widzę że nie dociera.
Mówię o Pospieszalskim.
Bedziecie wisieć!

Walczy z covidem ? Ludzie jacy Wy jesteście ogłupieni .Nie umiera się na covid tylko na powikłania po Ew przechorowaniu tak samo jak po grypie .Jak już brak argumentów to to walki zaciąga się emocje .Jak tam nawet Twój kolega jest chory to życzę mu zdrowia ale to nie oznacza pandemii
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 20:03
Głąbie, ludzie umierają bo nikt ich nie leczy! NIKT!
Przechodziłem kowida i na szczęście wtedy jeszcze mafia z warszafki jeszcze nie zdążyła zablokować wypisywania recept na Amantadynę. Temperatura 41,5 stopni i saturacja 70%.
Po Amantadynie w kilka godzin doszedłem do siebie.
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 20:03
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Głąbie, ludzie umierają bo nikt ich nie leczy! NIKT!
Przechodziłem kowida i na szczęście wtedy jeszcze mafia z warszafki jeszcze nie zdążyła zablokować wypisywania recept na Amantadynę. Temperatura 41,5 stopni i saturacja 70%.
Po Amantadynie w kilka godzin doszedłem do siebie.

To do znachora z łocic
~~RH niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 20:05
~~Ceglastoróżowy Ognik napisał(a): Jednym ze sposobów psycho manipulacji mediów mainstreamowych było wmówienie ludziom że ludzie inteligentni młodzi piękni z wielkich miast idą się wyszczepić i podobno cała nauka jest za tym .Kto by nie chciał być uważanym za takiego , więc dzięcioły leciały dać się wyszczepiać że niby tacy są inteligentni , młodzi , piękni ,i że cała nauka jest za nimi , nie interesując się co im wstrzykują ,dlaczego i co po tym im może być . Tymczasem ludzie naprawdę inteligentni , interesowali się tym co to jest za preparat , dlaczego go podają , kto będzie odpowiedzialny jeśli to wpłynie niekorzystnie na ich zdrowie itd .Wyszczepione dzięcioły podkręcane przez media mainstreamowe wykrzykiwały bezmyślnie na tych rozsądnych nazywając ich antyszczepionkowcami , foliarzami , ciemnakami ,płaskoziemcami .
Teraz gdy cała ta narracja na świecie zaczyna się walić ,dzięcioły zostają z tym preparatem w ciele który nie jest na żaden Covid a którego działanie już odczuło świętej pamięci wielu a nie wiadomo ilu jeszcze odczuje

Super cała prawda , szkoda trochę tych ludzi tak zmanipulowanych przez media mainstreamowe że nie potrafią już myśleć , zupełnie bezmyślnie cytują ewidentnie kłamliwe informacje z mainstreamu . Nie zdają sobie nawet sprawy że zrobiono z nich umysłowych inwalidów
~~Kredowobiała Turzyca niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 20:09
~~RH napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastoróżowy Ognik napisał(a): Jednym ze sposobów psycho manipulacji mediów mainstreamowych było wmówienie ludziom że ludzie inteligentni młodzi piękni z wielkich miast idą się wyszczepić i podobno cała nauka jest za tym .Kto by nie chciał być uważanym za takiego , więc dzięcioły leciały dać się wyszczepiać że niby tacy są inteligentni , młodzi , piękni ,i że cała nauka jest za nimi , nie interesując się co im wstrzykują ,dlaczego i co po tym im może być . Tymczasem ludzie naprawdę inteligentni , interesowali się tym co to jest za preparat , dlaczego go podają , kto będzie odpowiedzialny jeśli to wpłynie niekorzystnie na ich zdrowie itd .Wyszczepione dzięcioły podkręcane przez media mainstreamowe wykrzykiwały bezmyślnie na tych rozsądnych nazywając ich antyszczepionkowcami , foliarzami , ciemnakami ,płaskoziemcami .
Teraz gdy cała ta narracja na świecie zaczyna się walić ,dzięcioły zostają z tym preparatem w ciele który nie jest na żaden Covid a którego działanie już odczuło świętej pamięci wielu a nie wiadomo ilu jeszcze odczuje

Super cała prawda , szkoda trochę tych ludzi tak zmanipulowanych przez media mainstreamowe że nie potrafią już myśleć , zupełnie bezmyślnie cytują ewidentnie kłamliwe informacje z mainstreamu . Nie zdają sobie nawet sprawy że zrobiono z nich umysłowych inwalidów

Trafione w punkt
~~Różowy Dyptam niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 20:13
"Richard Hirschman, certyfikowany balsamator i dyrektor zakładu pogrzebowego, dokonał szokującego odkrycia, które może pomóc zintensyfikować ogólnoświatowe wezwanie do zaprzestania wstrzykiwania ludziom szczepionki na koronawirusa z Wuhan (COVID-19).

Przeprowadziła z nim wywiad dr Jane Ruby na kanale Rumble „Dr. Jane Ruby Show” w środę, 26 stycznia. Hirschman powiedział, że widział „nienaturalne kombinacje skrzepów krwi z dziwnymi materiałami włóknistymi”, które całkowicie wypełniły układ naczyniowy i całkowicie zatkały tętnice i żyły zmarłego.

„Nie wiem, jak ktoś mógł żyć z czymś takim w środku” powiedział, dodając, że nigdy nie widział w 20 letniej praktyce czegoś takiego jak te gumowate skrzepy krwi.

To nie są zwykłe skrzepy krwi, powiedział Hirschman. Są połączone z długimi, żylastymi, białymi, elastycznymi strukturami, które można spłukać pod wodą.

„Zazwyczaj skrzep krwi jest gładki. To krew, która jest skrzepnięta, ale kiedy ją ściskasz, dotykasz lub próbujesz ją podnieść, zazwyczaj się rozpada. Możesz ją ścisnąć między palcami i przywrócić krew do krwi. Ale ten biały, włóknisty materiał jest dość mocny, wcale nie jest słaby” powiedział.

Według Hirschmana nienaturalne kombinacje skrzepów krwi zaczęły pojawiać się około sześć miesięcy po wprowadzeniu szczepionki – co ma dla niego sens, ponieważ powiedział, że „nie wyobraża sobie, żeby coś takiego wydarzyło się z dnia na dzień"

https://www.naturalnews.com/2022-01-29-rubbery-blood-clots-in-bodies-of-vaccinated.html
~~Do Lucusia niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 20:22
Lucuś, ja myślę że ty i tobie podobni, bezmyślnie akceptujący stosowanie leczenia poprzez nieleczenie, nie chcący dopuścić do siebie oficjalnych danych Ministerstwa Zdrowia i ulegający propagandzie koncernów są odpowiedzialni za śmierć tysięcy ludzi.
Jesteś odpowiedzialny za to, co się dzieje z twoim kolegą, jeżeli stosowali popieraną przez ciebie metodę nieleczenia.

Zastanów się nad tym, bo to jest poważna sprawa.
~~Złotawordzawa Fasola niezalogowany
31 stycznia 2022r. o 20:48
Ciekawe czemu żadna szmata z rządu nie leży w szpitalu. Czemu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza