Ty i Tobie podobni bawicie się nieszczęściem i śmiercią Polaków , od trzech dni walczy z Cowidem mój bardzo dobry
kolega , bawił się jak Ty i Tobie podobni , śmiał się ze mnie , kpił z tego co mówiłem .
Mam nadzieję że wyjdzie z tego , zobaczę co powie jak wyzdrowieje .
Obejrzałeś film powyżej?
To obejrzyj jeszcze raz. Bo widzę że nie dociera.
~~Liliowoniebieska Laurencja napisał(a): 4 na 5 hospitalizacji i zgonów odpowiadają zaszczepieni? Szkocja
https://polskawliczbach.blogspot.com/2022/01/4-na-5-hospitalizacji-i-zgonow.html?m=1
Brak słów , jak można tak kłamać .
W ostatnim tygodniu od 15 stycznia do 21 stycznia 2022 r. w populacji znormalizowanej wiekowo odsetek przyjęć do szpitala w nagłych przypadkach związanych z COVID-19 u osób, które otrzymały dawkę przypominającą lub trzecią dawkę szczepionki przeciw COVID-19, wynosił od 3,0 do 4,4 razy niższy niż u osób, które nie są zaszczepione lub otrzymały tylko jedną lub dwie dawki szczepionki COVID-19
Pełną dawką zaszczepione 75,6% - średnia tygodniowa zgonów - 16 osób , jest to zdecydowanie mniej jak
w niejednym województwie w Polsce .
Ty i Tobie podobni bawicie się nieszczęściem i śmiercią Polaków , od trzech dni walczy z Cowidem mój bardzo dobry
kolega , bawił się jak Ty i Tobie podobni , śmiał się ze mnie , kpił z tego co mówiłem .
Obejrzałeś film powyżej?
To obejrzyj jeszcze raz. Bo widzę że nie dociera.
~~Bławatkowa Wierzba , jak Ciebie dopadnie Cowid nie zapomnij o " doktorze " Poszpiszalskim , na pewno Ciebie
wyleczy .
Na takiego lekarza zasłużyłeś .
Co za ludzie , tańczycie na grobach zmarłych na Covid .
niech weźmie AMANTADYNE .Zamów przez e- recepte
Przed godziną wezwali do niego pogotowie .
Panie doktorku Ty taki mądrala nie wystawiasz recept .
~~Szaroniebieski Mamutowiec niezalogowany 31 stycznia 2022r. o 19:38
M21W2 napisał(a): ~~Bławatkowa Wierzba , jak Ciebie dopadnie Cowid nie zapomnij o " doktorze " Poszpiszalskim , na pewno Ciebie
wyleczy .
Na takiego lekarza zasłużyłeś .
Co za ludzie , tańczycie na grobach zmarłych na Covid .
Lucuś, a twojego kumpla to leczyli po stwierdzenia covid czy stosowali leczenie przez nieleczenie?
A co do danych to Lucusiu, to Pospieszalski, Milewski, Marytka i inni podają oficjalne dane Ministerstwa Zdrowia pokazujące zachorowania wyczepionych. OFICJALNE! I zadają pytanie - skoro takie są oficjalne dane, to dlaczego robi się wbrew wnioskom wynikającym z tych danych.
Czy ty to rozumiesz czy znowu nic?
~~Rudy Jastrzębiec niezalogowany 31 stycznia 2022r. o 19:42
Richard Hirschman, certyfikowany balsamator i dyrektor zakładu pogrzebowego, dokonał szokującego odkrycia, które może pomóc zintensyfikować ogólnoświatowe wezwanie do zaprzestania wstrzykiwania ludziom szczepionki na koronawirusa z Wuhan (COVID-19).
Przeprowadziła z nim wywiad dr Jane Ruby na kanale Rumble „Dr. Jane Ruby Show” w środę, 26 stycznia. Hirschman powiedział, że widział „nienaturalne kombinacje skrzepów krwi z dziwnymi materiałami włóknistymi”, które całkowicie wypełniły układ naczyniowy i całkowicie zatkały tętnice i żyły zmarłego.
„Nie wiem, jak ktoś mógł żyć z czymś takim w środku” powiedział, dodając, że nigdy nie widział w 20 letniej praktyce czegoś takiego jak te gumowate skrzepy krwi.
ps .To potwierdza ustalenia niemieckich najlepszych patologów którzy zaobserwowali to samo w ciałach zmarłych z powodu wyszczepienia Szczepanów
http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/zaklad_pogrzebowy,p222009886
~~Szaroniebieski Mamutowiec , jutro o oficjalnych danych na które ja też się powołuję .
Tu masz oficjalną ocenę i informacje .
"The Lancet" pisze o Polsce. Lekarz: "Siedlisko bezprzykładnej ciemnoty"
Jedno z najbardziej prestiżowych pism medycznych na świecie "The Lancet" opisało podejście Polski do walki z pandemią. Artykuł skupia się na bezprecedensowej rezygnacji Rady Medycznej i ogromnej umieralności wśród chorujących na COVID. Szpitale zapełniają kolejni zakażeni. Lekarze martwią się, że w ciągu następnych tygodni będzie jeszcze gorzej, a zwiększenie liczby covidowych łóżek będzie oznaczać brak miejsc dla innych pacjentów.
Jeden z najwyższych wskaźników zgonów na świecie z powodu COVID-19
"Polska ma jeden z najwyższych na świecie współczynników umieralności na COVID-19 i ponad 100 tys. zgonów z powodu tej choroby. Odsetek szczepień wynoszący 56 proc., według danych z 18 stycznia, pozostaje w tyle za średnią UE wynoszącą 69 proc." - to fragment artykułu opublikowanego w "The Lancet".
"Według badań przeprowadzonych w zeszłym roku przez Warszawski Uniwersytet Medyczny na temat stosunku Polaków do szczepień wynika, że co trzecia osoba w wieku 18–65 lat deklarowała, że nigdy nie przyjmie szczepionki przeciwko COVID-19. Wątpliwości są szczególnie silne na obszarach wiejskich kraju, gdzie rządząca partia Prawo i Sprawiedliwość ma mocne poparcie" - relacjonuje autor artykułu.
W tej chwili nie mamy certyfikatów covidowych, a 44 proc. populacji jest niezaszczepiona. Kolejna fala będzie dramatyczna - podkreślała ekspertka cytowana przez czasopismo.
. Polska jako "siedlisko bezprzykładnej ciemnoty"
"Polska wreszcie zdobyła sławę w renomowanych periodykach naukowych. Niestety jako siedlisko bezprzykładnej ciemnoty" - tak skomentował publikację na Twitterze dr n. med. Konstanty Szułdrzyński, kierownik kliniki anestezjologii szpitala MSWiA w Warszawie, były członek Rady Medycznej.
Dopisane 31.01.2022r. o godz. 19:51:
Cisza przed burzą w szpitalach
Prof. Magdalena Marczyńska, specjalistka chorób zakaźnych wieku dziecięcego z Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego mówi, że trudno przewidzieć przebieg piątej fali, ale nikt nie ma wątpliwości, że przed nami ciężkie tygodnie.
- Nawet jeżeli ten wariant jest trzy razy mniej zjadliwy, to przy tak dużych wzrostach zakażeń liczba hospitalizowanych i tak będzie wysoka. Doniesienia z innych państw pokazują, że liczba zgonów jest jednak niższa. Miejmy nadzieję, że to się utrzyma, a Omikron będzie zbierał mniejsze żniwo, ale na pewno ludzie, którzy są w grupach ryzyka, którzy mają wielochorobowość, a są niezaszczepieni - są narażeni na ciężki przebieg choroby - wyjaśnia specjalistka chorób zakaźnych.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.