Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Kto mija się z prawdą marszałek, czy prezydent? - pyta Impuls Miasta
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
2 lutego 2022r. o 16:48
Skur...syństwa w rządzeniu miastem nie brakuje
Usunięcie punktu krwiodawstwa ze szpitala, likwidacja bezpłatnego parkingu na Wesołej bezpośrednio przylegającego do płatnej strefy, plac na Łokietka.
To wszystko woła o pomstę do nie wiem kogo, bo w Boga to oni nie wierzą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Blond Żurawina niezalogowany
2 lutego 2022r. o 17:15
Wstyd panie roman!
~~Blond Żurawina niezalogowany
2 lutego 2022r. o 17:47
Ale do ratuszowego domku to zaprasza krwiodawców raz w roku, od święta, żeby się ogrzać przy ich dobrym sercu i zrobić fotkę... Hipokryta!!!
~~Płowobrązowa Fasola niezalogowany
2 lutego 2022r. o 17:51
Ostatni punkt krwiodawstwa w Bolesławcu znajdujący się na ul. Zwycięstwa został zlikwidowany na początku lat 2000, kiedy Starostą Bolesławieckim był P. Roman a Vice Starostą C. Przybylski. Punkt został zlikwidowany przez RCKiK Wałbrzych do którego należał, za zgodą wszystkich klubów krwiodawców wówczas funkcjonujących w mieście w tym czasie czynnych krwiodawców w powiecie było ok. 2000 osób. Osobiście interweniowałem u dyrektora RCKiK Wałbrzychu i u starostów. Twierdzono, że takie są trendy, że cięcie kosztów itd. Efekt likwidacji stałego punktu był taki, że ja i wielu podobnych zaczęliśmy oddawać krew/osocze w Lubinie, Legnicy czy we Lwówku Śl. gdzie był bardzo znany i zasłużony klub, który też przez Wałbrzych został zlikwidowany. Moim zdaniem ci reformatorzy w życiu nie zdali kropli krwi nawet z rozbitego nosa i dobrze by było jak by powrócił. Myślę, że mam prawo w tym temacie się wypowiedzieć, ponieważ jestem odznaczony za ilość oddanej krwi odznaką „Honorowy Dawca Krwi – Zasłużony dla Zdrowia Narodu”
~~wojti niezalogowany
2 lutego 2022r. o 18:00
~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): Ostatni punkt krwiodawstwa w Bolesławcu znajdujący się na ul. Zwycięstwa został zlikwidowany na początku lat 2000, kiedy Starostą Bolesławieckim był P. Roman a Vice Starostą C. Przybylski. .....

No i mamy odpowiedź dlaczego jest jak jest... Ludzie... 20 lat!
~~Płowa Sośnica niezalogowany
2 lutego 2022r. o 18:04
~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): Ostatni punkt krwiodawstwa w Bolesławcu znajdujący się na ul. Zwycięstwa został zlikwidowany na początku lat 2000, kiedy Starostą Bolesławieckim był P. Roman a Vice Starostą C. Przybylski.

Na Zwycięstwa krew można było oddac jeszcze w 2010 roku.
~~Fioletowoczarna Maciejka niezalogowany
2 lutego 2022r. o 18:24
Roman/Przybylski to kumple po tych samych, łatwych,pieniądzach.....Obaj są w koalicji z PiS-em, jeden w powiecie,drugi w województwie.Chwalą się,że są BEZPARTYJNYMI SAMORZĄDOWCAMI ...hi,,,hi ( sic!). A zaczynali w PZPR zmieniając legitymacje partyjne jak rękawiczki, nie mówiąc o poglądach i kolegach...I tak to trwa od 25 lat.A zegar bije banalne tik-tak rysując grube rysy na ich twarzach. Szmat czasu. Za rok wybory.Jak mówił klasyk : Czas na zmiany Panowie.
~~Płowobrązowa Fasola niezalogowany
2 lutego 2022r. o 18:24
Przepraszam za pomyłkę faktycznie do końca 2010 r. był jeszcze w Bolesławcu. Jednak nie zmienia to faktu likwidacji nazywali to restrukturyzacją punktu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.