~~twój fan napisał(a): A ty myślisz chłopie że jak się wylogujesz możesz bezkarnie wszystkich zaczepiać i obrażać? Chamie używasz tu kilku słów które jednoznacznie określają kim jesteś . Jesteś zbyt ograniczony umysłowo by coś z tym zrobić stąd często jesteś prosty do zdemaskowania.
M21W2 napisał(a): P.S , Turzyca , wśród moich znajomych nie ma na tą chwilę żadnego chorego zaszczepionego na Covid , choruje niezaszczepiony przyjaciel antyszczepionkowiec , jest w szpitalu pod tlenem .Dopisane 02.02.2022r. o godz. 15:05:Ktoś napisał: ~~Wyszczep sie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Siwy bajerant napisał(a): Zaraz tu wysyp durnych foliarzy xD
Nie mówią o tym głośno bo by zaliczyli wtopę ale choruje szczepione osoby i hamuj się trochę ok jak nie wiesz to nie pisz .
Wtopę za wtopą zaliczasz Ty , nie ma nikogo kto by nie podawał że na Covid chorują też zaszczepieni , Tobie i Tobie podobnym zostają tylko kłamstwa jak w Twoim wpisie .
Podają też o niższej skuteczności szczepionek na kolejne mutacje koronawirusa , nikt nic nie ukrywa tylko Ty
nie chcesz tego widzieć .
Powyżej podałem oficjalne dane o zgonach , tego że umierają też zaszczepieni też nikt nie ukrywa , nie ma
i nie było szczepionki która w 100% chroni przed chorobą i zgonem .
Ty foliarzu ,płaskoziemcu i ciemniaku jak to nie ma działającej w 100,% szczepionki a co mówią wszyscy naukowcy i lekarze i wszystkie zbadane badania nawet mówią .Szczepionki chronią i ludzie nie umierają dzięki nim , zarażają tylko foliarze tacy jak Ty i przez takich jak Ty zarażają się i umierają wszyscy ludzie ,żeby Cię wziął i Covid dopadł ciemniaku
Mie i Ciebie niech dopadnie , obyśmy się tylko razem spotkali na jednej sali w szpitalu .
Ja się zaszczepiłem , ty zrób to też , twoja wścieklizna jest groźniejsza od Covida .
Ciemnocie nerwy puszczają .
Dopisane 02.02.2022r. o godz. 15:09:~~Błękitnozielony Kuklik , nie pod pierwszym linkiem piszesz że nie chcesz ze mną dyskutować , cieszy mnie to , zrób jeszcze jedno kobiecino , nie zaczepiaj mnie ok.
Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem Turzyca nie pisała o tobie i twoim h znajomych tylko o ludziach tu komentujących że chorują też szczepieni i też ciężko i też umierają i przechodza ciężko także najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem później wejdź na jakiekolwiek forum i dyskutuj ok bo naprawdę jesteś już tak żałosny że jak widzę twój wpis odrazu zbiera się na wymioty.
M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoruda Turzyca , wiem doskonale w jakiej rzeczywistości żyjemy , ciemnota walczy z nauką i jej
osiągnięciami , ciemnota pośrednio jest odpowiedzialna za sytuację w Polce , Rumunii , Słowacji , krajach o najniższym
wyszczepieniu i największej ilości zgonów .,
Dla ciemnoty życie ludzkie to statystyki , dla mnie dramaty i tragedie którymi walę wam po oczach z nadzieja , płonną nadzieją na zadumę , przemyślenia i refleksje .
~~twój fan napisał(a): A ty myślisz chłopie że jak się wylogujesz możesz bezkarnie wszystkich zaczepiać i obrażać? Chamie używasz tu kilku słów które jednoznacznie określają kim jesteś . Jesteś zbyt ograniczony umysłowo by coś z tym zrobić stąd często jesteś prosty do zdemaskowania.
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): myślisz chłopie że jak się
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoruda Turzyca , wiem doskonale w jakiej rzeczywistości żyjemy , ciemnota walczy z nauką i jej
osiągnięciami , ciemnota pośrednio jest odpowiedzialna za sytuację w Polce , Rumunii , Słowacji , krajach o najniższym
wyszczepieniu i największej ilości zgonów .,
Dla ciemnoty życie ludzkie to statystyki , dla mnie dramaty i tragedie którymi walę wam po oczach z nadzieja , płonną nadzieją na zadumę , przemyślenia i refleksje .
I ty zaczepiasz przeczytaj wszystko od początku nie dyskutowałem z tobą a ty już swoje śmieci do mnie i nie jestem kobietą .