Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 15:21
~~twój fan napisał(a): A ty myślisz chłopie że jak się wylogujesz możesz bezkarnie wszystkich zaczepiać i obrażać? Chamie używasz tu kilku słów które jednoznacznie określają kim jesteś . Jesteś zbyt ograniczony umysłowo by coś z tym zrobić stąd często jesteś prosty do zdemaskowania.

Szerloku Holmsie , nie jesteś pierwszy i nie ostatni co tak bredzi , nie będę ciebie wyprowadzał z błędu ,
dodam więcej , wszystkie posty krytykujące ciemnotę pisane przez niezalogowanych są moje , tu nikt nie pisze tylko ja .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
2 lutego 2022r. o 15:25
M21W2 napisał(a): P.S , Turzyca , wśród moich znajomych nie ma na tą chwilę żadnego chorego zaszczepionego na Covid , choruje niezaszczepiony przyjaciel antyszczepionkowiec , jest w szpitalu pod tlenem .Dopisane 02.02.2022r. o godz. 15:05:
Ktoś napisał: ~~Wyszczep sie napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Siwy bajerant napisał(a): Zaraz tu wysyp durnych foliarzy xD

Nie mówią o tym głośno bo by zaliczyli wtopę ale choruje szczepione osoby i hamuj się trochę ok jak nie wiesz to nie pisz .

Wtopę za wtopą zaliczasz Ty , nie ma nikogo kto by nie podawał że na Covid chorują też zaszczepieni , Tobie i Tobie podobnym zostają tylko kłamstwa jak w Twoim wpisie .
Podają też o niższej skuteczności szczepionek na kolejne mutacje koronawirusa , nikt nic nie ukrywa tylko Ty
nie chcesz tego widzieć .
Powyżej podałem oficjalne dane o zgonach , tego że umierają też zaszczepieni też nikt nie ukrywa , nie ma
i nie było szczepionki która w 100% chroni przed chorobą i zgonem .

Ty foliarzu ,płaskoziemcu i ciemniaku jak to nie ma działającej w 100,% szczepionki a co mówią wszyscy naukowcy i lekarze i wszystkie zbadane badania nawet mówią .Szczepionki chronią i ludzie nie umierają dzięki nim , zarażają tylko foliarze tacy jak Ty i przez takich jak Ty zarażają się i umierają wszyscy ludzie ,żeby Cię wziął i Covid dopadł ciemniaku

Mie i Ciebie niech dopadnie , obyśmy się tylko razem spotkali na jednej sali w szpitalu .

Ja się zaszczepiłem , ty zrób to też , twoja wścieklizna jest groźniejsza od Covida .
Ciemnocie nerwy puszczają .
Dopisane 02.02.2022r. o godz. 15:09:~~Błękitnozielony Kuklik , nie pod pierwszym linkiem piszesz że nie chcesz ze mną dyskutować , cieszy mnie to , zrób jeszcze jedno kobiecino , nie zaczepiaj mnie ok.

Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem Turzyca nie pisała o tobie i twoim h znajomych tylko o ludziach tu komentujących że chorują też szczepieni i też ciężko i też umierają i przechodza ciężko także najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem później wejdź na jakiekolwiek forum i dyskutuj ok bo naprawdę jesteś już tak żałosny że jak widzę twój wpis odrazu zbiera się na wymioty.
2 lutego 2022r. o 15:27
M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoruda Turzyca , wiem doskonale w jakiej rzeczywistości żyjemy , ciemnota walczy z nauką i jej
osiągnięciami , ciemnota pośrednio jest odpowiedzialna za sytuację w Polce , Rumunii , Słowacji , krajach o najniższym
wyszczepieniu i największej ilości zgonów .,
Dla ciemnoty życie ludzkie to statystyki , dla mnie dramaty i tragedie którymi walę wam po oczach z nadzieja , płonną nadzieją na zadumę , przemyślenia i refleksje .

I ty zaczepiasz przeczytaj wszystko od początku nie dyskutowałem z tobą a ty już swoje śmieci do mnie i nie jestem kobietą .
2 lutego 2022r. o 15:29
~~twój fan napisał(a): A ty myślisz chłopie że jak się wylogujesz możesz bezkarnie wszystkich zaczepiać i obrażać? Chamie używasz tu kilku słów które jednoznacznie określają kim jesteś . Jesteś zbyt ograniczony umysłowo by coś z tym zrobić stąd często jesteś prosty do zdemaskowania.

2 lutego 2022r. o 15:30
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): myślisz chłopie że jak się

Dokładnie normalnie psychol .
2 lutego 2022r. o 15:32
Chyba że to ty piszesz w kilku postaciach poj....ja nie mogę psychiczny gościu ja zadzwonię do redakcji czy można typa zablokowac .
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 15:35
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoruda Turzyca , wiem doskonale w jakiej rzeczywistości żyjemy , ciemnota walczy z nauką i jej
osiągnięciami , ciemnota pośrednio jest odpowiedzialna za sytuację w Polce , Rumunii , Słowacji , krajach o najniższym
wyszczepieniu i największej ilości zgonów .,
Dla ciemnoty życie ludzkie to statystyki , dla mnie dramaty i tragedie którymi walę wam po oczach z nadzieja , płonną nadzieją na zadumę , przemyślenia i refleksje .

I ty zaczepiasz przeczytaj wszystko od początku nie dyskutowałem z tobą a ty już swoje śmieci do mnie i nie jestem kobietą .

Ty nigdy nie dyskutowałaś ze mną , Ty uwielbiasz wycieczki osobiste , tzw. hejt .
~~Kredowobiała Turzyca niezalogowany
2 lutego 2022r. o 15:36
To ja mam jakiś znajomych i rodzine nadludzi .Same grypy katary i wbijane kwarantanny na sile .Fakt były tez kwarantanny na grypę bo lekarz leków innaczej nie chciał wydać .W szpitalu mam znajomych ale całe szczęście nie w tej umieralni jaka jest placówka Bolesławiec .I na cztery osoby które obecnie są leczone dwie są tylko dlatego ze wcześniej nikt ich nie chciał leczyć a dokładnie przepychał w czasie .To pandemia strachu i wariacji a umierają ludzie naprawdę chorzy przez cyrk związany z covidem .Znam tez osobę która zmuszono do sZczepien aby uzyskała dializy a teraz podczas przygotowania potrzebnych badań do przeszczepu odrzucono osobę.Powód problemy układu krążenia prawdopodobnie po szczepieniu bo nikt na papierze tego nie da ale lekarza gadać tez potrafią .I taki paradoks .Od razu mówię ze wcześniej kolega zdrów jak ryba bo z nerkami męczył się już długo i robione były różne badania
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza