Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 15:41
Taka mała uwaga , jeden foliarz narzeka na redakcję że blokuje i usuwa posty i filmiki , drugi foliarz ~~Błękitnozielony Kuklik
zadzwoni do redakcji aby mnie zablokowali , Błękitnozielony Foliarzu , komuna ci się marzy , to rodzinne ? .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 15:48
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

I ty zaczepiasz przeczytaj wszystko od początku nie dyskutowałem z tobą a ty już swoje śmieci do mnie i nie jestem kobietą .

Ty nigdy nie dyskutowałaś ze mną , Ty uwielbiasz wycieczki osobiste , tzw. hejt .

no widzisz kmiocie ? :D
widzisz jaką ''toksyczną osobą '' tu jesteś? ;D plujesz jadem na prawo i lewo a sam masz się tu za ''kryształowego'' ;D
sam pompujesz tu te swoje chore ''ego'' które któregoś dnia pęknie z hukiem ...
sam już za sobą nie nadążasz nawet nie masz czasu na to by spojrzeć kto konkretnie pisze bo na to szkoda ci czasu stąd często wychodzisz -słusznie- na ostatniego durnia...
ostatniego bo nikt tu ciebie nie jest w stanie przebić ...;D

i nie pisz tu prostaku że ktoś ''uwielbia wycieczki osobiste'' bo nad wyraz często sam je stosujesz w stosunku do mojej osoby ...
nie wspomnę o twoim koleżce ...wiesz-tym ''fałszywym'' ;D któremu poświęciłeś nawet oddzielny temat...
ale oczywiście to nie była ''wycieczka osobista'' ...hahaha
to nie był też ''hejt'' ;D

aleś ty tępy ...;D
ale że zauważam że bawisz tu wielu stąd resztą ci daruję ...
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
2 lutego 2022r. o 15:48
M21W2 napisał(a): Taka mała uwaga , jeden foliarz narzeka na redakcję że blokuje i usuwa posty i filmiki , drugi foliarz ~~Błękitnozielony Kuklik
zadzwoni do redakcji aby mnie zablokowali , Błękitnozielony Foliarzu , komuna ci się marzy , to rodzinne ? .

Skończ chłopie śpusc wodę a dla twojego info zgłosiłem hehe że obrażasz cały czas pod każdym artykułem chłopie nikt na forum nie jest anonimowy i zweryfikują .
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
2 lutego 2022r. o 15:50
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoruda Turzyca , wiem doskonale w jakiej rzeczywistości żyjemy , ciemnota walczy z nauką i jej
osiągnięciami , ciemnota pośrednio jest odpowiedzialna za sytuację w Polce , Rumunii , Słowacji , krajach o najniższym
wyszczepieniu i największej ilości zgonów .,
Dla ciemnoty życie ludzkie to statystyki , dla mnie dramaty i tragedie którymi walę wam po oczach z nadzieja , płonną nadzieją na zadumę , przemyślenia i refleksje .

I ty zaczepiasz przeczytaj wszystko od początku nie dyskutowałem z tobą a ty już swoje śmieci do mnie i nie jestem kobietą .

Ty nigdy nie dyskutowałaś ze mną , Ty uwielbiasz wycieczki osobiste , tzw. hejt .

Gdzie hejtuje od początku ty obrażasz no nie mogę co za gościu
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 15:52
~~Kredowobiała Turzyca , nie ma nic gorszego jak zabawa w domysły , mój brat i bratowa myśleli że mają Covid , testy wykazały że nie , lekarz POZ po ich telefonie przyszedł do domu , stwierdził grypę , wyleczeni i zdrowi .
Mój przyjaciel antysxzczepionkowiec twierdził że ma grypę , lekarz POZ zrobił szybki test antygenowy , stwierdził podejrzenie Covid , skierował na wymazy , wynik - Cowid .
Od niedzieli w szpitalu pod tlenem .
~~Fiolet piekny niezalogowany
2 lutego 2022r. o 15:58
No witam Panowie wojna dawno tu nie byłam i czytam i widzę że Pan L na czele i wszystko czytam i wyciągnęłam wnioski że Pan L czy M zaczepki szuka bo nikt z nim nie wchodzi w konwersacje ludzie dajcie spokój o co wy tak przepychanie się o szczepionkę teraz nie ma kolejek idźcie szczepcie się i tak to nic nie da zachorujesz jak inni i równie ciężko pogoda jaka jest to wszyscy widzimy i wirus będzie i nie zniknie naucy się żyć z tym i nie nakrecajmy się jeden na drugiego .
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 16:04
Oszczerco Horusie , nie było daj głos , szczekasz a jak dostaniesz adekwatną odpowiedź wypłakujesz się mojemu bratu na ramieniu , straszysz sądem , kapusiu zrób to nie strasz , może jakoś wytrzymam patrząc na twoją zakłamaną gębę .
~~Kredowobiała Turzyca niezalogowany
2 lutego 2022r. o 16:06
M21W2 napisał(a): ~~Kredowobiała Turzyca , nie ma nic gorszego jak zabawa w domysły , mój brat i bratowa myśleli że mają Covid , testy wykazały że nie , lekarz POZ po ich telefonie przyszedł do domu , stwierdził grypę , wyleczeni i zdrowi .
Mój przyjaciel antysxzczepionkowiec twierdził że ma grypę , lekarz POZ zrobił szybki test antygenowy , stwierdził podejrzenie Covid , skierował na wymazy , wynik - Cowid .
Od niedzieli w szpitalu pod tlenem .

Ciotka robi w szpitalu i mówi ze te testy są tak wiarygodne i maja sens jak robienie testu ciążowego przez faceta .A żeby nie być gołosłownym jeden narwaniec złe się czuł i nie odpuścił żeby wykonać test odpłatnie .W jego miejscowośći zrobi wyszedł negatywny to pojechał do drugiej placówki i wyszło ze pozytyw .I zadowolony z tego był twierdząc ze ten pierwszy był jakiś trefny .Dom wariatów
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza