Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 17:37
Januszek , dzieciaku , nie płacz , wylewasz zbyt dużo płynów z siebie .
Ślinisz się , płaczesz , grozi odwodnienie , polecam kubeł zimnej wody na rozgrzaną mózgownice .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 17:41
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Po co masz czekać , weryfikacje trwa z tego co czytałem tylko przez prokuratora , ja się nie ukrywam jak wy trolle .
Lucjan Złotkowski - Ocice ..

''weryfikacja'' czego kmiotku?
masz blade lub nie masz pojęcia o czym piszesz ale to u ciebie normalne...
twój przypadek to nie jest sprawa dla prokuratora tylko dla psychologa gdzie powinieneś się udać jak najszybciej a co ja już uważam za spóźnione...
nie oszukuj się ...nie jesteś zdrowy ...:D
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 17:50
Januszek , ty homosowietikus wiesz coś na temat zdrowia ? , ty mnie nie oszukuj , budowlaniec udaje doktora ,
a to się porobiło .
~~Ognistoruda Aronia niezalogowany
2 lutego 2022r. o 17:57
https://pl1.tv/title/kanada-najgoretsze-miejsce-na-swiecie-mimo-30-stopni-c/
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 18:02
oho...wchodzimy na wyższy pułap ''konwersacji'' ;D
tyle że prostaku ''homosowietikus''bardziej do ciebie pasuje bo nikt tak jak ty wiernie nie poddałeś się piSSlamizacji i propagandzie horbanowo-orbanowej ...
więc kmiotku po raz kolejny ci napiszę że zacznij może wcześniej sprawdzać co chcesz napisać...;D

ja tu nigdzie nie udaję doktora bo nie znajdziesz tu głu.ku jednego mojego wpisu gdzie kogokolwiek namawiam lub odwodzę od ''szczepień'' pozostawiając to ich wolnej woli
ale ty z tymi swoimi codziennymi statystykami nie tylko do ''doktora'' ale i do ''znachora'' nie pasujesz...

ot chłop małorolny który dopadł się do klawiatury który coś tam ''pierdnie'' kogoś ''opluje'' i czuje się od razu uszczęśliwiony...
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 18:10
Januszek wchodzisz na zbyt wysoki poziom pyskówek , w tym tobie nie jestem s stanie dorównać .
Podziękuj że sprawiłem tobie trochę przyjemności , jak to ładnie zrobisz to jeszcze pobawimy się w to co
uwielbiasz - pyskówki .

Dobrej nocy dziecinko .
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 18:20
to ty kmiocie powinieneś mi dziękować że próbowałem cię czegoś nauczyć...;D
ale nie dziękuj...jeszcze nie skończyłem ...;D
zresztą zauważam pewien postęp ...mizerny ale jednak ...
ktoś już cię czegoś jednak nauczył...
14240
M21W2
2 lutego 2022r. o 18:54
Horus napisał(a): to ty kmiocie powinieneś mi dziękować że próbowałem cię czegoś nauczyć...;D
ale nie dziękuj...jeszcze nie skończyłem ...;D
zresztą zauważam pewien postęp ...mizerny ale jednak ...
ktoś już cię czegoś jednak nauczył...

Znasz przysłowie o Marcinie co uczył czy przypomnieć .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.