~~Yebać pis napisał(a): Dlaczego pisowska dyktatura państwa mafijno-autorytarnego opiera swoją władzę właśnie na ludziach pospolitych takich jak Pan poseł, a nie na profesjonalistach – postaciach mądrych i szanowanych? Dlaczego PIS nie ma nikogo bardziej rozgarniętego w Europejskim Parlamencie? Dlaczego prezesem Trybunału Konstytucyjnego została Julia Przełębska, która nie posiada odpowiednich kwalifikacji? Z dwu powodów. Po pierwsze PIS nie posiada własnych elit, a ludzie naprawdę mądrzy i wybitni nie poprą dyktatury (są nieliczne wyjątki ześwinienia się).
Po drugie miernota jest bardzo użyteczna dla dyktatur, gdyż wyniesiona do wysokiego urzędu jest lojalna do śmierci. To zapewnia mafijnemu państwu bezpieczeństwo oraz niemal wyklucza pucz.
Wszyscy wiemy jak się to skończy !
~~Płomienista Cebula napisał(a): Cały ten anty-PiS to już sekta i to na ogromnym poziomie odmiany świadomości i logiki. Żadnych konkretów i argumentów w krytyce, tylko obelgi, bluzgi i narzekania. Żal mam także do redakcji bolec.info. Miał to być portal lokalny. Otwarty, w miarę możliwości obiektywny, nie faworyzujący żadnych konkretnych postaw, poglądów i zachowań. Stał się obecnie swoistym forum antyrządowym, antysamorządowym i atakującym wszystkich i wszystko, co nie zgadza się z przekazem teraźniejszej opozycji. Szkoda, że fajne idee przegrały z politykierstwem.
~~Malachitowa Jukka napisał(a): Mam wrażenie że redakcja produkuje tego typu artykuły żeby wywołać taki hejt, często osobisty. Rzuca mięso, a hieny robią swoje. Często są to dwie trzy które zmieniają nicki... Nic merytorycznego w tych komentarzach nie ma.
~~Blond Żurawina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malachitowa Jukka napisał(a): Mam wrażenie że redakcja produkuje tego typu artykuły żeby wywołać taki hejt, często osobisty. Rzuca mięso, a hieny robią swoje. Często są to dwie trzy które zmieniają nicki... Nic merytorycznego w tych komentarzach nie ma.
Dokładnie. Z PiS mi nie po drodze, ale ludzie! nie zachowujcie się jak jakaś sekta. Serio? taki wpływ na was mają media? Politycznie można krytykować ale jakieś takie wściekłe i w amoku urąganie ad personam to jakaś dzicz...
~~Ceglastobrązowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Żurawina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malachitowa Jukka napisał(a): Mam wrażenie że redakcja produkuje tego typu artykuły żeby wywołać taki hejt, często osobisty. Rzuca mięso, a hieny robią swoje. Często są to dwie trzy które zmieniają nicki... Nic merytorycznego w tych komentarzach nie ma.
Dokładnie. Z PiS mi nie po drodze, ale ludzie! nie zachowujcie się jak jakaś sekta. Serio? taki wpływ na was mają media? Politycznie można krytykować ale jakieś takie wściekłe i w amoku urąganie ad personam to jakaś dzicz...
Tutaj sami ,którym z PIS nie po drodze. To kto te zdradzieckie mordy wybrał ?
Najbardziej jest to żenujące jak te zdradzieckie mordy pisowskie powpinały sobie w klapy marynarek plakietki biało czerwone i udają patriotów .