~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): Czytam co niektóre komentarze i ogarnia mnie śmiech jak to PiS znowu wydymał ,,totalnych,,. Jeżeli by J.K. zależało na wprowadzeniu tej ustawy to wówczas w klubie PiS-u zarządza tzw. dyscyplinę przy głosowaniu tej ustawy. Nie robiąc tego i przedstawiając tak nierealną ustawę, że nawet lewactwo się przeraziło. a platfusy jak zwykle byli za a nawet przeciw jak w każdej innej sprawie, norma. Zależy jak im powie program i eksperci, którego i których nie mają i nie posiadają. A niby KACZOR to nawet konta osobistego nie ma a dyma totalniaków i ich sektę wyznawców jak chce i kiedy chce. Ha, ha, ha!!!
~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): Czytam co niektóre komentarze i ogarnia mnie śmiech jak to PiS znowu wydymał ,,totalnych,,. Jeżeli by J.K. zależało na wprowadzeniu tej ustawy to wówczas w klubie PiS-u zarządza tzw. dyscyplinę przy głosowaniu tej ustawy. Nie robiąc tego i przedstawiając tak nierealną ustawę, że nawet lewactwo się przeraziło. a platfusy jak zwykle byli za a nawet przeciw jak w każdej innej sprawie, norma. Zależy jak im powie program i eksperci, którego i których nie mają i nie posiadają. A niby KACZOR to nawet konta osobistego nie ma a dyma totalniaków i ich sektę wyznawców jak chce i kiedy chce. Ha, ha, ha!!!
~~Edek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): Czytam co niektóre komentarze i ogarnia mnie śmiech jak to PiS znowu wydymał ,,totalnych,,. Jeżeli by J.K. zależało na wprowadzeniu tej ustawy to wówczas w klubie PiS-u zarządza tzw. dyscyplinę przy głosowaniu tej ustawy. Nie robiąc tego i przedstawiając tak nierealną ustawę, że nawet lewactwo się przeraziło. a platfusy jak zwykle byli za a nawet przeciw jak w każdej innej sprawie, norma. Zależy jak im powie program i eksperci, którego i których nie mają i nie posiadają. A niby KACZOR to nawet konta osobistego nie ma a dyma totalniaków i ich sektę wyznawców jak chce i kiedy chce. Ha, ha, ha!!!
Dokładnie. Skupiają się na tym co nie trzeba. No ale co tu od jełopów oczekiwać.?