Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Obowiązek noszenia maseczki w sklepie

~~Gonzo niezalogowany
4 lutego 2022r. o 14:27
Piątek, 4.02.2022. Sklep Stokrotka, godz. 13.
Stojąc w kolejce do kasy byłem świadkiem kłótni dwóch mężczyzn o źle założoną maseczkę na twarzy przez jednego z nich. Pani kasjerka poprosiła Panów o spokój i stwierdziła na koniec, że "nie trzeba nosić maseczki bo każdy decyduje o sobie". Słuchając tego spytałem Pani kasjerki, dlaczego więc policja nakłada mandaty ludziom za brak maseczek w sklepach. Pani kasjerka odpowiedziała mi, cytuję: "bo policja chce zarobić". Dziwi mnie, że pracownicy Stokrotki nie są odpowiednio przeszkoleni jak postępować w czasie pandemii.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białobrązowa Hortensja niezalogowany
5 lutego 2022r. o 17:29
co to robi oglądanie TV przez ludzi
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
5 lutego 2022r. o 18:48
~~Gonzo napisał(a): Piątek, 4.02.2022. Sklep Stokrotka, godz. 13.
Stojąc w kolejce do kasy byłem świadkiem kłótni dwóch mężczyzn o źle założoną maseczkę na twarzy przez jednego z nich. Pani kasjerka poprosiła Panów o spokój i stwierdziła na koniec, że "nie trzeba nosić maseczki bo każdy decyduje o sobie". Słuchając tego spytałem Pani kasjerki, dlaczego więc policja nakłada mandaty ludziom za brak maseczek w sklepach. Pani kasjerka odpowiedziała mi, cytuję: "bo policja chce zarobić". Dziwi mnie, że pracownicy Stokrotki nie są odpowiednio przeszkoleni jak postępować w czasie pandemii.

Pani miała świętą rację.
A pan któremu przeszkadzała źle założona maseczka niech sobie torbę foliową na ryj założy i dobrze obwiąże sznurkiem na szyi.
~~Białobrązowa Hortensja niezalogowany
5 lutego 2022r. o 22:24
namawiasz gościa na HARAKIRI przez uduszenie ?
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
6 lutego 2022r. o 9:03
~~Białobrązowa Hortensja napisał(a): namawiasz gościa na HARAKIRI przez uduszenie ?

Namawiam na skuteczną ochronę jego dróg oddechowych.
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
8 lutego 2022r. o 7:28
Wszyscy (zwłaszcza młodzi) mają w du...e maseczki/
~~Kalinowykardynalski Wyżlin niezalogowany
8 lutego 2022r. o 14:08
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Wszyscy (zwłaszcza młodzi) mają w du...e maseczki/

Tam akurat do niczego nie są potrzebne.
A takich młodych "mądrali" jest już sporo na cmentarzach.
~~Haha niezalogowany
8 lutego 2022r. o 14:26
Strefa wolna od koronawirusa :)
https://youtu.be/fGDcu8ryJjM
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.