Na facebook są liczytacje dla Julki. Jeśli możecie coś wystawić to będzie piękny gest. Zauważyłem, że ludzie chętniej coś wylicytują niż przeleją po prostu pieniądze. Ja również mam małą córkę i nie jestem sobie w stanie wyobrazić przez co przechodzą rodzice. Pomóżmy.
~~Płomienista Cebula niezalogowany 8 lutego 2022r. o 14:54
Akcja, akcją a ja mam pytanie do Redakcji: W jakim wieku trzeba być, by była pora umierać? Rozumiem rozterkę i rozpacz rodziców, rozumiem ludzi chcących wspierać rodzinę Julki (a przy okazji i klinikę w Barcelonie), nie pojmuję jednak skąd światli Redaktorzy powzięli wiedze o wieku, w którym jest czas na odejście z tego świata.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.