Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzy latka to nie wiek, by umierać! Ratujmy życie małej Julki z Bolesławca
7612
bax
6 lutego 2022r. o 16:46
Juleczko :* Musi być dobrze !
Trzymajcie się :* !
:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
6 lutego 2022r. o 17:48
Serce pęka jak dziecko cierpi, wpłaciłem i ja.
~~MatkaBiedronia niezalogowany
6 lutego 2022r. o 22:51
Niedawno sam zostałem ojcem. Moja còreczka jest moim całym światem. Nawet nie chcę myśleć co przeżywają rodzice tego maleństwa.
~~Czerwonawy Śnieżnik niezalogowany
7 lutego 2022r. o 22:42
Na razie wysłanych mam parę sms-ów
~~Janek niezalogowany
8 lutego 2022r. o 11:18
Na facebook są liczytacje dla Julki. Jeśli możecie coś wystawić to będzie piękny gest. Zauważyłem, że ludzie chętniej coś wylicytują niż przeleją po prostu pieniądze. Ja również mam małą córkę i nie jestem sobie w stanie wyobrazić przez co przechodzą rodzice. Pomóżmy.
~~Jasnoszara Irga niezalogowany
8 lutego 2022r. o 14:03
Wpłacone, trzymam mocno kciuki
~~Płomienista Cebula niezalogowany
8 lutego 2022r. o 14:54
Akcja, akcją a ja mam pytanie do Redakcji: W jakim wieku trzeba być, by była pora umierać? Rozumiem rozterkę i rozpacz rodziców, rozumiem ludzi chcących wspierać rodzinę Julki (a przy okazji i klinikę w Barcelonie), nie pojmuję jednak skąd światli Redaktorzy powzięli wiedze o wieku, w którym jest czas na odejście z tego świata.
211
skorn
8 lutego 2022r. o 16:35
Tytuł został przekopiowany ze strony fundacji.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza