Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
119 nowych zakażeń w powiecie, 286 ofiar w kraju
22258
#Horus nieaktywny
8 lutego 2022r. o 17:06
PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?

mylisz się ...on nie wrócił tylko z ''konspiry '' obserwował co tu się dzieje...
chyba wczoraj pisałem że po raz kolejny ''zszedł do podziemia'' a poniżej masz tego przykład...

teraz biedak znów nie wytrzymał ....;D
kiedyś pisał z drugiego nicka jako Wars a teraz po ''dobrej zmianie '' na forum objawił się jako ''rud - BEKA '' ;D

Zielona Rudbekia 2 godz. 33 min. temu
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a)
To kłamstwo jest powtarzane na wielu portalach od kilku miesięcy , zmień zdartą płytę .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu jest odpowiedź dla PRL-ka , filmik nie dla Pinocheta , nic nie zrozumie .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
8 lutego 2022r. o 17:20
PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?

Wystarczy posłuchać doktora Bartosza Fijałka , postarać się zrozumieć , wiem że to trudne , ale nie niemożliwe .

Dopisane 08.02.2022r. o godz. 17:18:

Horus napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?

mylisz się ...on nie wrócił tylko z ''konspiry '' obserwował co tu się dzieje...
chyba wczoraj pisałem że po raz kolejny ''zszedł do podziemia'' a poniżej masz tego przykład...

kiedyś pisał z drugiego nicka jako Wars a teraz po ''dobrej zmianie '' na forum objawił się jako ''rud - BEKA '' ;D

~~Zielona Rudbekia 2 godz. 47 min. temu
O kurde zapomniałem przez szczepionką o zalogowaniu .
To kłamstwo jest powtarzane na wielu portalach od kilku miesięcy , zmień zdartą płytę .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dopisane 08.02.2022r. o godz. 17:20:

Oszust w akcji .
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
8 lutego 2022r. o 17:30
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?

Wystarczy posłuchać doktora Bartosza Fijałka , postarać się zrozumieć , wiem że to trudne , ale nie niemożliwe .
Dopisane 08.02.2022r. o godz. 17:18:
Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?

~~Zielona Rudbekia 2 godz. 47 min. temu
O kurde zapomniałem przez szczepionką o zalogowaniu .

Dopisane 08.02.2022r. o godz. 17:20:Oszust w akcji .

O łgarz wrócił po długiej nieobecności witamy znachora z Łocic kłamca numer jeden.hip ,hip,hura .
14240
M21W2
8 lutego 2022r. o 17:49
~~Błękitnozielony Kuklik , prostaczku otumaniony , ten się śmieje kto się śmieje ostatni .

Pani profesor wyjaśnia dzięki komu ( takim jak ty ) , zawdzięczamy wielką liczbę zgonów i dłuższe oczekiwanie
na powrót do normalności .

Europa rezygnuje z obostrzeń. Kiedy czas na Polskę?
Od kilku głośno jest o zmianach w obowiązujących obostrzeniach w wielu krajach Europy. Restrykcje systematycznie luzowane są we Włoszech, Francji, Danii czy Szwecji. Włosi i Francuzi rezygnują z noszenia maseczek na zewnątrz oraz obowiązku testowania dla przyjezdnych, Szwedzi i Duńczycy rezygnują z okazywania certyfikatów szczepionkowych, znikają też limity dotyczące zgromadzeń. Ponadto nie wymaga się już noszenia maseczek w sklepach czy transporcie publicznym. Kiedy podobnych decyzji możemy spodziewać się w Polsce?

Prof. Szuster-Ciesielska uważa, że o ile niektóre kraje mogą stopniowo łagodzić restrykcje, PONIEWAŻ MAJĄ WYSOKIE POZIOMY WYSZCZEPIENIA SPOŁECZEŃSTWA , silne systemy opieki zdrowotnej, a sytuacja epidemiologiczna ulega poprawie, o tyle tego samego nie można powiedzieć o Polsce.
13926
qwax_
8 lutego 2022r. o 17:52
M21W2 napisał(a):

Masz na myśli tego lekarza REUMATOLOGA?? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
18442
PIS-PO-PRL
8 lutego 2022r. o 17:56
M21W2 napisał(a): Pani profesor wyjaśnia dzięki komu ( takim jak ty ) , zawdzięczamy wielką liczbę zgonów i dłuższe oczekiwanie
na powrót do normalności .

Szkoda że Pana nie było kilka dni. Wrzucałem fajny filmik z polsatu, gdzie pani doktor tłumaczy covidowy cyrk i to jak i przez co ludzie umierają.
Kazimierzowi jednak się on nie podobał i usuwał i usuwał i usuwał i aż się spocił pewnie tym usuwaniem.

Już ci Lucek mówiłem... masz klapki na oczach i widzisz jedną stronę medalu i ciągle oglądasz tą jedną stronę. Przewróć ten medal na drugą no żesz kuźwa :D

ale pewnie Kazimierz ją z moderował, bo po 3 dawkach za dobrze się poczuł ;)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
8 lutego 2022r. o 17:58
tak lucuś ...
z tym się akurat zgadzam że wróciłeś nic się nie zmieniając...ale ty oszustwo masz wpisane w CV.
nawet ludzi na FB oszukujesz ...;D

lucuś ...kiedyś o takich jak ty pewien ktoś (nie wiesz kto ) pisał że tacy jak ty nadajecie się do wyprowadzania kur by te sobie ulżyły...
a ja wolę słowa pewnego Niemca (też nie wiesz kto ) który mówił że aby pokonać wroga trzeba poznać jego mocne i słabe strony...ja w twoim przypadku kmiotku miałem ułatwione zadanie bo ty mocnych stron po prostu nie masz...;D
więc skupiłem się na słabych co jest normalne ...
i stwierdziłem min. że ty po latach pracy jako ''aparatowy'' nabyłeś pewną cechę i sam jesteś ''aparatem''

patentowanym ...;D
18442
PIS-PO-PRL
8 lutego 2022r. o 18:01
qwax_ napisał(a): Masz na myśli tego lekarza REUMATOLOGA?? ;)

a wiesz, że ten reumatolog powołuje się na pisma, które sporządzono w szatańskim języku, co mówią o nim angielski?
Dla mnie jest przez to spalony. To trzeba być gUpkiem, żeby takiemu zaufać

A najlepsze... Wrzucasz raport CDC... jesteś foliarz... Reumatolog wrzuca raport CDC... jest autorytetem
Luckowa logika :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza