PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?
PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?
Horus napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?
mylisz się ...on nie wrócił tylko z ''konspiry '' obserwował co tu się dzieje...
chyba wczoraj pisałem że po raz kolejny ''zszedł do podziemia'' a poniżej masz tego przykład...
teraz biedak znów nie wytrzymał ....;D
kiedyś pisał z drugiego nicka jako Wars a teraz po ''dobrej zmianie '' na forum objawił się jako ''rud - BEKA '' ;D
Zielona Rudbekia 2 godz. 33 min. temu
~~Zielona Rudbekia 2 godz. 47 min. temu
O kurde zapomniałem przez szczepionką o zalogowaniu .
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a)
To kłamstwo jest powtarzane na wielu portalach od kilku miesięcy , zmień zdartą płytę .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu jest odpowiedź dla PRL-ka , filmik nie dla Pinocheta , nic nie zrozumie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?
Wystarczy posłuchać doktora Bartosza Fijałka , postarać się zrozumieć , wiem że to trudne , ale nie niemożliwe .
Dopisane 08.02.2022r. o godz. 17:18:Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?
mylisz się ...on nie wrócił tylko z ''konspiry '' obserwował co tu się dzieje...
chyba wczoraj pisałem że po raz kolejny ''zszedł do podziemia'' a poniżej masz tego przykład...
teraz biedak znów nie wytrzymał ....;D
kiedyś pisał z drugiego nicka jako Wars a teraz po ''dobrej zmianie '' na forum objawił się jako ''rud - BEKA '' ;D
Zielona Rudbekia 2 godz. 33 min. temu
~~Zielona Rudbekia 2 godz. 47 min. temu
O kurde zapomniałem przez szczepionką o zalogowaniu .
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a)
To kłamstwo jest powtarzane na wielu portalach od kilku miesięcy , zmień zdartą płytę .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu jest odpowiedź dla PRL-ka , filmik nie dla Pinocheta , nic nie zrozumie .
Dopisane 08.02.2022r. o godz. 17:20:Oszust w akcji .
O łgarz wrócił po długiej nieobecności witamy znachora z Łocic kłamca numer jeden.hip ,hip,hura .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Hurrrraaaaaa wrócił :DDopisane 08.02.2022r. o godz. 16:25:Lucek… jak żyć?
Wystarczy posłuchać doktora Bartosza Fijałka , postarać się zrozumieć , wiem że to trudne , ale nie niemożliwe .
M21W2 napisał(a): Pani profesor wyjaśnia dzięki komu ( takim jak ty ) , zawdzięczamy wielką liczbę zgonów i dłuższe oczekiwanie
na powrót do normalności .
qwax_ napisał(a): Masz na myśli tego lekarza REUMATOLOGA?? ;)