~~Mistrz napisał(a): Ciekawe komu bardziej zależało na reklamie trenerom? - gloryfikujecie się choćbyscie jakieś mistrzostwo świata zdobyli. To żaden sukces kto wysoko skacze ten nisko upadnie. a chłopakowi jedynie co to można pogratulować jego zapał do sportupopieram ten komentarz. Są o wiele zdolniejsze dzieci i tak się ich nie wychyla bo tego sami nie chcą
~~Ewa napisał(a): Jestem dumna z mojego wnuczka.Jest to ogromna zasługa trenera,taty Wojtka oraz dziadka Wojtka,ktory jezdzi z wnuczkiem na turnieje i zawsze go wspiera.No to teraz wiadomo wszystko takimi rzeczami się nie chwali bo niejedno dziecko bardziej zdolne odpada z turnieju bo tatuś nie jest trenerem. Szkodzicie tylko chłopcu. Teraz już sprawa jasna dlaczego tylko jego wzięli na zawody
~~Odp napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mistrz napisał(a): Ciekawe komu bardziej zależało na reklamie trenerom? - gloryfikujecie się choćbyscie jakieś mistrzostwo świata zdobyli. To żaden sukces kto wysoko skacze ten nisko upadnie. a chłopakowi jedynie co to można pogratulować jego zapał do sportupopieram ten komentarz. Są o wiele zdolniejsze dzieci i tak się ich nie wychyla bo tego sami nie chcą
~~Radek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ewa napisał(a): Jestem dumna z mojego wnuczka.Jest to ogromna zasługa trenera,taty Wojtka oraz dziadka Wojtka,ktory jezdzi z wnuczkiem na turnieje i zawsze go wspiera.No to teraz wiadomo wszystko takimi rzeczami się nie chwali bo niejedno dziecko bardziej zdolne odpada z turnieju bo tatuś nie jest trenerem. Szkodzicie tylko chłopcu. Teraz już sprawa jasna dlaczego tylko jego wzięli na zawody
~~Radek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ewa napisał(a): Jestem dumna z mojego wnuczka.Jest to ogromna zasługa trenera,taty Wojtka oraz dziadka Wojtka,ktory jezdzi z wnuczkiem na turnieje i zawsze go wspiera.No to teraz wiadomo wszystko takimi rzeczami się nie chwali bo niejedno dziecko bardziej zdolne odpada z turnieju bo tatuś nie jest trenerem. Szkodzicie tylko chłopcu. Teraz już sprawa jasna dlaczego tylko jego wzięli na zawody