Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Jeżeli ktoś się czuje oszukany, niech do mnie zadzwoni - mówi szef firmy Merkury z Oleśnicy.
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
23 czerwca 2024r. o 4:28
w Olesnicy mieszkają lesnicy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Przemas niezalogowany
4 godz. 30 min. temu
Dwa dni temu tak samo oszukali moją matkę, bez zgody zabrali stary piec i zamontowali nowy za 8 tys.
Po rozmowie z rzecznikiem praw konsumenta sprawa została zgłoszona na policję i szykuję się pozwu sądowego, byli na tyle bezczelni że monter zawiózł moją matkę do banku aby podjęła gotówkę. Nie zostawię tak tej sprawy.
Jeśli jeszcze ktoś został oszukany przez tych cwaniaczków proszę o kontakt.
~~Brunatnożółty Bluszczyk niezalogowany
3 godz. 46 min. temu
Matki trzeba pilnować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.