Falco111 napisał(a): klepię tutaj bo na FB mnie zablokował by się i tam nie zbłaźnić i nie naradzić na trzepanie gaci...;D
~~Mazurski klepacz napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): klepię tutaj bo na FB mnie zablokował by się i tam nie zbłaźnić i nie naradzić na trzepanie gaci...;D
Jasiu się NARADZA , trzepać gruche czy nie.
Falco111 napisał(a): ''Wpadka gorzelnika-amatora ze wsi pod Brzezinami (woj. łódzkie). 62-letni rolnik produkował spirytus w amatorskiej wytwórni. Wygląda na to, że interes świetnie prosperował, ponieważ policjanci podczas nalotu znaleźli m.in. 360 litrów zacieru.
Nie od dziś wiadomo, że potrzeba jest matką wynalazków.''
prawda...bimberek albo serek ...;D
Falco111 napisał(a): ''Wpadka gorzelnika-amatora ze wsi pod Brzezinami (woj. łódzkie). 62-letni rolnik produkował spirytus w amatorskiej wytwórni. Wygląda na to, że interes świetnie prosperował, ponieważ policjanci podczas nalotu znaleźli m.in. 360 litrów zacieru.
~~Infolinia napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): ''Wpadka gorzelnika-amatora ze wsi pod Brzezinami (woj. łódzkie). 62-letni rolnik produkował spirytus w amatorskiej wytwórni. Wygląda na to, że interes świetnie prosperował, ponieważ policjanci podczas nalotu znaleźli m.in. 360 litrów zacieru.
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): ''Wpadka gorzelnika-amatora ze wsi pod Brzezinami (woj. łódzkie). 62-letni rolnik produkował spirytus w amatorskiej wytwórni. Wygląda na to, że interes świetnie prosperował, ponieważ policjanci podczas nalotu znaleźli m.in. 360 litrów zacieru.
Jeśli obywatel czuje potrzebę poinformowania o punkcie produkcji płynu procentowego to prosimy o informację tel pod nr
KPP B-c 478 733 200
A co pieski nie mają co pić .
~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mazurski klepacz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): klepię tutaj bo na FB mnie zablokował by się i tam nie zbłaźnić i nie naradzić na trzepanie gaci...;D
Jasiu się NARADZA , trzepać gruche czy nie.
Co się podszywasz szmojdku nakrapiany .Nigdy nie byłeś dobrze oklepany ?
Klepnąć to ty możesz jeszcze tylko raz w kalendarz