oprych napisał(a): Estonia chyba od x lat ma euro a inflację miała większą niż w Polsce.
A oprocentowanie kredytów to wynik wewnętrznych przepisów każdego z państwa.
A to że mamy durne prawo to już inna bajka....
~~PanM napisał(a): Kurła wylogowało mnie coś, dlatego napiszę tutaj: ja to bym się najchętniej zapisał do PZPR, ale już tej partii nie ma, istnieje jakiś jego odpowiednik w Bolesławcu?
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Kurła wylogowało mnie coś, dlatego napiszę tutaj: ja to bym się najchętniej zapisał do PZPR, ale już tej partii nie ma, istnieje jakiś jego odpowiednik w Bolesławcu?
Ze swoimi poglądami pasujesz jak ulał do PO. Ograniczenia dla niezaszczepionych,euro,Unia Europejska jako super państwo pod niemieckim przewodem.Wpadnij do fryzjera to Cię wciągnie w bolesławieckie struktury.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Kurła wylogowało mnie coś, dlatego napiszę tutaj: ja to bym się najchętniej zapisał do PZPR, ale już tej partii nie ma, istnieje jakiś jego odpowiednik w Bolesławcu?
Ze swoimi poglądami pasujesz jak ulał do PO. Ograniczenia dla niezaszczepionych,euro,Unia Europejska jako super państwo pod niemieckim przewodem.Wpadnij do fryzjera to Cię wciągnie w bolesławieckie struktury.
Jak sam widzisz " porozmawialiśmy" . Pewny jesteś że chciałeś rozmawiać na jakikolwiek temat ?
Dobrego jajka.
Zadajesz publiczne pytanie.Grzecznie odpowiedziałem.Chodzi o fryzjera na Ogrodowej.Chociaz,oprócz PO, Hołownia też by do Ciebie pasował.
~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Kurła wylogowało mnie coś, dlatego napiszę tutaj: ja to bym się najchętniej zapisał do PZPR, ale już tej partii nie ma, istnieje jakiś jego odpowiednik w Bolesławcu?
Jak sam widzisz " porozmawialiśmy" . Pewny jesteś że chciałeś rozmawiać na jakikolwiek temat ?
Dobrego jajka.
Zadajesz publiczne pytanie.Grzecznie odpowiedziałem.Chodzi o fryzjera na Ogrodowej.Chociaz,oprócz PO, Hołownia też by do Ciebie pasował.
Wybacz ale taki sposób polemizowania zniechęca oraz prowadzi do konfliktów.
Od dyskutantów w temacie oczekuje się merytorycznych opinii. W tym przypadku w sprawie waluty € w Polsce .
Tak czy nie i dlaczego.
Dopisane 09.04.2023r. o godz. 08:40:
Ty posuwasz się jedynie do wydawania swoich opinii o jednym z internautów. To niczego nie zmienia. Poza tym sam pozostajesz anonimem. Nie oczekuję że się przedstawisz ale skoro decydujesz się atakować nie rób tego zza węgła .