~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Smolista Jeżówka napisał(a): cena 10pln skąd się wzięła ,WIZJONER sie znalazł
Przemek najpierw zadręczał czytelników obowiązkowymi szczepieniami,a teraz ubzdurał sobie euro....Wyjątkowo ciężki facet
~~Mamy moc napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Kuningamia napisał(a): A co będzie osoba doradzała jak Euro padnie na mordeczkę i złoty się umocni ???
Wtedy Niemcy będą szukali dobrze płatnej pracy w Polsce . Wyrzucą na złom swoje rzęchy i staną w kolejce po Polskie auta.Wszystkie ich Lidle , Biedronki , i inne markety przejmą Polskie sieciówki , zamówią w Polsce samoloty , czołgi i łodzie podwodne. I takie tam inne.
Jedną łódź nawodno podwodną Polska już ma . Teraz uczą ją pływać.
PanM napisał(a): Przyjęcie waluty € w tym momencie jest prawdopodobnie niemożliwe ze względu na zły stan finansów Polski.
Poczekajmy dalej a będzie jeszcze gorzej a potem coraz gorzej.Aż sięgniemy dna . Wtedy 1 € = 10 PLN .
[/
Gdyby babcia miała wąsy ??
To by Dziadkiem była ,
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Smolista Jeżówka napisał(a): cena 10pln skąd się wzięła ,WIZJONER sie znalazł
Przemek najpierw zadręczał czytelników obowiązkowymi szczepieniami,a teraz ubzdurał sobie euro....Wyjątkowo ciężki facet
Pomieszało Ci się w główce . Ja pisałem 14 lat o kwocie wolnej.Od pandemii są tu inni specjaliści.
Weź nie kręć,pisałeś ,że winni lockdownowi i kryzysowi są niezaszczepieni i z tego powodu trzeba ich izolować i wprowadzić obowiązkowe szpryce.
~~Złocistoruda Kalina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mamy moc napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Kuningamia napisał(a): A co będzie osoba doradzała jak Euro padnie na mordeczkę i złoty się umocni ???
Wtedy Niemcy będą szukali dobrze płatnej pracy w Polsce . Wyrzucą na złom swoje rzęchy i staną w kolejce po Polskie auta.Wszystkie ich Lidle , Biedronki , i inne markety przejmą Polskie sieciówki , zamówią w Polsce samoloty , czołgi i łodzie podwodne. I takie tam inne.
PanM napisał(a): Przyjęcie waluty € w tym momencie jest prawdopodobnie niemożliwe ze względu na zły stan finansów Polski.
Poczekajmy dalej a będzie jeszcze gorzej a potem coraz gorzej.Aż sięgniemy dna . Wtedy 1 € = 10 PLN .
[/
To by Dziadkiem była ,
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Smolista Jeżówka napisał(a): cena 10pln skąd się wzięła ,WIZJONER sie znalazł
Załóż swój wątek i wypisuj tam co chcesz. Zabierz ze sobą " Fallusa ".
Ja tam z pewnością nie będę nosa wtykał.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistoruda Kalina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mamy moc napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Kuningamia napisał(a): A co będzie osoba doradzała jak Euro padnie na mordeczkę i złoty się umocni ???
[/
To by Dziadkiem była ,
~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: ~~Smolista Jeżówka napisał(a): cena 10pln skąd się wzięła ,WIZJONER sie znalazł
Załóż swój wątek i wypisuj tam co chcesz. Zabierz ze sobą " Fallusa ".
Ja Ci do domu nosa nie wysyłam.Poki co na bolcu każdy może pisać.Chceszprywatnosci,to nie udzielaj się publicznie,tylko swoje dyrdymaly opowiadaj najbliższym.
PanM napisał(a): Załóż swój wątek i wypisuj tam co chcesz. Zabierz ze sobą " Fallusa ".
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Załóż swój wątek i wypisuj tam co chcesz. Zabierz ze sobą " Fallusa ".
Typowo lewackie podejście.
Zakneblować buzie wszystkim, którzy rzeczowo udowadniają swoje racje. A jeszcze jakby się ich dało w jakichś łagrach spacyfikować, to już by było całkiem cacy.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Załóż swój wątek i wypisuj tam co chcesz. Zabierz ze sobą " Fallusa ".
Typowo lewackie podejście.
Zakneblować buzie wszystkim, którzy rzeczowo udowadniają swoje racje. A jeszcze jakby się ich dało w jakichś łagrach spacyfikować, to już by było całkiem cacy.
Co ty tu rzeczowo udowadniasz ? Wiara , religia to cicha ekspansja na społeczności. To walka o wpływy na nie. Wy wszyscy wierzycie w jednego tego samego boga i nie możecie ze sobą dojść do porozumienia. Nie możecie bo spieracie się o sposoby oddawania mu czci. O celebry i banały . Siebie i otoczenie karmicie wszechmocą i zbawieniem .
Wierzysz to wierz ale nie indoktrynuj otoczenia . Niech twój kościół nie czerpie finansowania z publicznego budżetu. Niech celebruje w świątyniach i waszych domach a nie w szkołach , szpitalach i zakładach pracy.
Co to za rząd który powierza wspólną naszą ojczyznę jakiejś matce boskiej. Nienawistni zaboboniarze.
A Twoja wiara w zabójczego covida,to co to jest? To jest dopiero zabójcza religia i zabobon.Psychopaci którzy sterują tą religią i jej wyznawcy w ciągu dwóch lat poczynili wiele zła na świecie.