Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

11445
PanM
16 marca 2022r. o 13:27
~~Horus napisał(a): co jest warta ''wiara'' jak za nią nie idzie żywa gotówa...;D

ale o to najlepiej pytaj ''braci zakonnych'' ;D
ci są w temacie że hej...;D

Przegląd kościelnej skromności od wiejskiej plebanii po Watykan.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowożółty Len niezalogowany
16 marca 2022r. o 14:13
Euro 4,68 - dolar 4,25 . Papier toaletowy też jest w sklepach . Makaro POdobno też .
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 14:20
tylko paliwo na BP poszło w dół w stosunku do dnia wczorajszego o 42 gr. a na Lotosie o 14 gr.
prosty wniosek ....omijajcie lotosy i orleny
~~Cyklamenowy Czosnek niezalogowany
16 marca 2022r. o 15:08
tylko że na bp ,było najdrożej
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 16:57
guzik prawda...
ceny na BP były wyższe o 2 gr. niż na Shell'u
zawsze najdrożej było na Orlenie...

po zmianach na tym forum nie ma szans na wklejanie zdjęć więc nie widzę szansy by to udowodnić ...
ale i nie widzę takiej potrzeby ...
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 16:59
guzik prawda...

po zmianach na tym forum nie ma szans na wklejanie zdjęć więc nie widzę szansy by to udowodnić ...

ja dbam o wtryski swojego autka dlatego zawsze tankuję na Shell'u ...ty tankuj się gdzie chcesz i czym chcesz...;D
~~Pinochet niezalogowany
16 marca 2022r. o 17:20
~~Horus napisał(a): guzik prawda...

ja dbam o wtryski swojego autka dlatego zawsze tankuję na Shell'u ...ty tankuj się gdzie chcesz i czym chcesz...;D

Każda marka stacji reklamuje paliwo na swój sposób,ale bierze z jednego źródła...
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 18:56
zgodzę się z tym ale kiedyś na stacji Shella przed Gorzowem dowiedziałem się czegoś co mnie do ich paliwa przekonało ...w Bolesławcu nie wiem bo tego nie sprawdziłem ale może kiedyś ...
chodzi o paliwo V Power...
jest odrobinę droższe ale warto...auto czuje moc...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.