Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
31 marca 2022r. o 9:36
~~Turkusowa Maryśka napisał(a):
W imieniu zmarłego zapytuję gdzie jest ta drug strona . On twierdzi że widzi tylko ciemność.

Przyjdzie czas, ze dobry humor cię opuści. Ale ciesz się i dowcipkuj, póki możesz. Panna już wie czy szedł dobrą drogą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
31 marca 2022r. o 9:43
dobry humor to podstawa ...
są kultury które nie tak jak Słowianie drą szaty i wzywają płaczki by komuś kto odszedł ''umilić'' w ten sposób odejście...
słyszałeś kiedyś na pogrzebie by jakiś księżulo powiedział coś ,chociaż jedno słowo krytykujące postępowanie za życia głównego aktora ceremonii?
nawet największy sku.r.wiel bijący za życia żonę i dzieci nagle na pogrzebie jest wręcz uosobieniem dobra ...

a ty jak myślisz?
spotkał ''światełko w tunelu'' czy rozpędzoną lokomotywę? ;D
31 marca 2022r. o 10:03
Horus napisał(a):
a ty jak myślisz?
spotkał ''światełko w tunelu'' czy rozpędzoną lokomotywę? ;D

Panna też, tak jak i ty, myślał że ma jeszcze duuuużo czasu na dojście do prawdy. A nie miał.
22258
#Horus nieaktywny
31 marca 2022r. o 10:11
ależ ja wcale nie myślę że mam ''dużo czasu'' ;D
może ''mój czas'' przyjdzie za rok ,miesiąc czy godzinkę...
mam więc żyć w strachu?
bo kostucha stanie obok machnie kosą i ...no właśnie ...
no i co?

a ty ile go masz? ;D
znasz swój czas ?

nie wiem ile masz lat ale zakładając że nie jesteś aż tak stary co powie twoja żona jak ciebie kostucha wykosi?

zrozumie to że ''bóg tak chciał''?
że przez to że ''bóg tak chciał'' ona zostanie sama ...że dzieci zostaną bez ojca?
31 marca 2022r. o 10:16
Strachu?
Tęsknię za tą druga stroną. Byłem tam, widziałem. I tylko mam nadzieję że niczego tu nie schrzanię i znów tam trafię.
Nie kieruje mną strach a nadzieja.
22258
#Horus nieaktywny
31 marca 2022r. o 10:17
przewidujesz taką imprezkę?

31 marca 2022r. o 10:18
Wciąż tkwisz przy sprawach ziemskich. Co za różnica jaki cyrk będą robić z trumną, jak dusza będzie już gdzie indziej?
22258
#Horus nieaktywny
31 marca 2022r. o 10:19
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Strachu?
Tęsknię za tą druga stroną. Byłem tam, widziałem. I tylko mam nadzieję że niczego tu nie schrzanię i znów tam trafię.
Nie kieruje mną strach a nadzieja.

żona i dzieci wiedzą o twoich tęsknotach? ;D

a jak już gdzieś tam byłeś nie mogłeś poprosić by cię tam pozostawiono?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza