~~Morski Łubinnik napisał(a): To jest prawda , ale te umowy lewe i dziadowskie wynagrodzenie to też jest prawdą .
~~sławek napisał(a): pracy mnóstwo bo pokolenie 500+ pracować nie będzie bo na socjalu się wspaniale żyje.....
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~sławek napisał(a): pracy mnóstwo bo pokolenie 500+ pracować nie będzie bo na socjalu się wspaniale żyje.....
Chyba że piszesz o sobie
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Suzi napisał(a): Umowa śmieciowa nie płatne urlopy a co dopiero chorobowe jeszcze w takich czasach jakie nastały.Obecnie właśnie teraz mam pozytywny wynik do tego kwarantanna i bez pieniędzy i nikt mi nie zapłaci.Rób co chcesz nikogo to nie obchodzi!!!!!!!!Polska Patologia
Dokładnie o to mi chodziło i zęby w ścianę a rachunki zapłacić trzeba dlatego niech ten urzęd weźmie przeanalizuje te kur.... oferty.
~~Ciemnoturkusowy Jarząb napisał(a): Tak ciekawe wysylam cv nikt nawet nie zadzwoni
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~sławek napisał(a): pracy mnóstwo bo pokolenie 500+ pracować nie będzie bo na socjalu się wspaniale żyje.....
Chyba że piszesz o sobie