~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): nie mylisz się ...
ewentualnie będzie tak jak z tymi odpowiedzialnymi za ''polski burdel''
zetną łby kilku plotkom a szczupaczki znajdą sobie nowe łowisko ...;D
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): ale z ciebie miłosierny ''pan '' ;D
dasz mu spokój...
zapewne ulżysz ''cierpieniom '' PRL-a...;D
myślałem że teraz będzie spokój po tym jak powiedziałeś z pól godziny wstecz ''dobranoc''
a tu okazuje się że zrobileś z mordy ''cholewę'' i trwasz na posterunku...
brakuje ci chyba tylko wieżyczki i ckm-u ...;D
lucuś...przypominasz mi tu takiego pewnego Winstona Smitha...on pracował w ''ministerstwie prawdy'' a ty uważasz że masz na wyłączność swoją ''prawdę''
on obserwował wszystkich na ekranie i ty to tez robisz ...;D
i mam pewność że ty dzisiaj marzysz o czymś takim co miał wspomniany wcześniej Smith...
ty też marzysz o swoich '' dwóch minutach nienawiści''
a ja byłbym takim twoim Goldsteinem...;D
po co ja to piszę ? ...przecież ty nieuku nawet nie wiesz o czym piszę ...;D ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Lucek… skoro nie marvel, to może uniwersum DC.
A horusa zrobimy super złoczyńcą, twoim mega wrogiem. Jego mocą będzie plucie jadem, a twoją… a tam… po 4 dawce żadne nie będą ci potrzebne ;)
A Bernard to wszystko opisze
A potem forum się zepsuje i nikt tego nie przeczyta.
Ale legenda pozostanie :D
Tobie dam spokój , " pełna kultura " niesamowita wrażliwość i empatia .
Jak Ty musisz cierpieć czytając o setkach zgonów , ludzkich cierpieniach , jaki to nieludzki ten bolec , jak oni śmią
podawać tak przygnębiające dla foliarzy informacje .Dopisane 16.02.2022r. o godz. 19:32:Dobranoc foliarze , na noc nie zapomnijcie o grubszej folii na głowie .
M21W2 napisał(a):Widzę że gorączka zeszła.Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Lucek… skoro nie marvel, to może uniwersum DC.
A horusa zrobimy super złoczyńcą, twoim mega wrogiem. Jego mocą będzie plucie jadem, a twoją… a tam… po 4 dawce żadne nie będą ci potrzebne ;)
A Bernard to wszystko opisze
A potem forum się zepsuje i nikt tego nie przeczyta.
Ale legenda pozostanie :D
Tobie dam spokój , " pełna kultura " niesamowita wrażliwość i empatia .
Jak Ty musisz cierpieć czytając o setkach zgonów , ludzkich cierpieniach , jaki to nieludzki ten bolec , jak oni śmią
podawać tak przygnębiające dla foliarzy informacje .Dopisane 16.02.2022r. o godz. 19:32:Dobranoc foliarze , na noc nie zapomnijcie o grubszej folii na głowie .