Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
37 nowych zakażeń w powiecie, 372 ofiary śmiertelne epidemii w kraju
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
16 lutego 2022r. o 19:41
ale z ciebie miłosierny ''pan '' ;D
dasz mu spokój...
zapewne ulżysz ''cierpieniom '' PRL-a...;D

myślałem że teraz będzie spokój po tym jak powiedziałeś z pól godziny wstecz ''dobranoc''
a tu okazuje się że zrobileś z mordy ''cholewę'' i trwasz na posterunku...

brakuje ci chyba tylko wieżyczki i ckm-u ...;D

lucuś...przypominasz mi tu takiego pewnego Winstona Smitha...on pracował w ''ministerstwie prawdy'' a ty uważasz że masz na wyłączność swoją ''prawdę''
on obserwował wszystkich na ekranie i ty to tez robisz ...;D
i mam pewność że ty dzisiaj marzysz o czymś takim co miał wspomniany wcześniej Smith...
ty też marzysz o swoich '' dwóch minutach nienawiści''

a ja byłbym takim twoim Goldsteinem...;D

po co ja to piszę ? ...przecież ty nieuku nawet nie wiesz o czym piszę ...;D ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
16 lutego 2022r. o 20:06
Oj :D

Lucek… żadne uniwersum ci nie pasuje?
Ja, czyli PRL to se newrati (czy jak to się tam pisze) tu bohaterem już nie zostaniesz. Inni wykorzystali swoją szansę lepiej .

Wybierz DC… supermen tam jest ;)

Kolorowych snów lucek. Do usłyszenia za 3 dni. Bo teraz chyba przerwa nastąpi… ;(

PIS=PO=PRL
~~pinochet niezalogowany
16 lutego 2022r. o 21:05
Jak to się stało,że garstka psychopatów mogła doprowadzić do drugiej wojny światowej,holocaustu? Teraz mamy powtórkę z historii.Myślę,że przede wszystkim to, że tylko promil ludzi wysługujących się tym zbrodniarzom zostało skazanych. Może ludzkość inaczej rozprawi się z covidowymi faszystami? Jeśli mam być szczery ,to jednak nie wierzę ,że tak się stanie.
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
16 lutego 2022r. o 21:17
nie mylisz się ...
ewentualnie będzie tak jak z tymi odpowiedzialnymi za ''polski burdel''
zetną łby kilku plotkom a szczupaczki znajdą sobie nowe łowisko ...;D
~~HWDHIPO niezalogowany
16 lutego 2022r. o 21:40
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): nie mylisz się ...
ewentualnie będzie tak jak z tymi odpowiedzialnymi za ''polski burdel''
zetną łby kilku plotkom a szczupaczki znajdą sobie nowe łowisko ...;D

„Jazgarz” Morus nie miałby co pisać , ogarnij się chłopie pańszczyźniany bo zachowujesz się „Kukliku „
jak by ci ktoś Parasol w D…sku otworzył , przypuszczam żeś nachlany i sfrustrowany , Putinowski Pachołku
…………D

211
skorn
16 lutego 2022r. o 21:48
+

<i>
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
16 lutego 2022r. o 22:07
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): ale z ciebie miłosierny ''pan '' ;D
dasz mu spokój...
zapewne ulżysz ''cierpieniom '' PRL-a...;D

myślałem że teraz będzie spokój po tym jak powiedziałeś z pól godziny wstecz ''dobranoc''
a tu okazuje się że zrobileś z mordy ''cholewę'' i trwasz na posterunku...

brakuje ci chyba tylko wieżyczki i ckm-u ...;D

lucuś...przypominasz mi tu takiego pewnego Winstona Smitha...on pracował w ''ministerstwie prawdy'' a ty uważasz że masz na wyłączność swoją ''prawdę''
on obserwował wszystkich na ekranie i ty to tez robisz ...;D
i mam pewność że ty dzisiaj marzysz o czymś takim co miał wspomniany wcześniej Smith...
ty też marzysz o swoich '' dwóch minutach nienawiści''

a ja byłbym takim twoim Goldsteinem...;D

po co ja to piszę ? ...przecież ty nieuku nawet nie wiesz o czym piszę ...;D ;D

Dobre brawo za komentarz
~~Złocistoruda Robinia niezalogowany
16 lutego 2022r. o 22:13
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Lucek… skoro nie marvel, to może uniwersum DC.
A horusa zrobimy super złoczyńcą, twoim mega wrogiem. Jego mocą będzie plucie jadem, a twoją… a tam… po 4 dawce żadne nie będą ci potrzebne ;)
A Bernard to wszystko opisze

A potem forum się zepsuje i nikt tego nie przeczyta.
Ale legenda pozostanie :D

Tobie dam spokój , " pełna kultura " niesamowita wrażliwość i empatia .
Jak Ty musisz cierpieć czytając o setkach zgonów , ludzkich cierpieniach , jaki to nieludzki ten bolec , jak oni śmią
podawać tak przygnębiające dla foliarzy informacje .Dopisane 16.02.2022r. o godz. 19:32:Dobranoc foliarze , na noc nie zapomnijcie o grubszej folii na głowie .

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Lucek… skoro nie marvel, to może uniwersum DC.
A horusa zrobimy super złoczyńcą, twoim mega wrogiem. Jego mocą będzie plucie jadem, a twoją… a tam… po 4 dawce żadne nie będą ci potrzebne ;)
A Bernard to wszystko opisze

A potem forum się zepsuje i nikt tego nie przeczyta.
Ale legenda pozostanie :D

Tobie dam spokój , " pełna kultura " niesamowita wrażliwość i empatia .
Jak Ty musisz cierpieć czytając o setkach zgonów , ludzkich cierpieniach , jaki to nieludzki ten bolec , jak oni śmią
podawać tak przygnębiające dla foliarzy informacje .Dopisane 16.02.2022r. o godz. 19:32:Dobranoc foliarze , na noc nie zapomnijcie o grubszej folii na głowie .
Widzę że gorączka zeszła.
Wruci!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza