~~Jasnobłękitna Kuningamia napisał(a): A za co dziś kasowali na Karola Miarki, pod piekarnią ? Widziałem ich na parkingu z długopisem...
~~ZnaFca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malkon napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZnaFca napisał(a): Jak jechali taką prędkością, to znaczy że warunki na drodze im na to pozwalały. Jakby były inne to podejrzewam, że jechaliby wolniej. Nikomu krzywdy nie zrobili. No, ale statystyki muszą się zgadzać.Przepis jest przepisem a stwierdzenie, że nikomu krzywdy nie zrobili to tylko geniusz Karpat był w stanie wymyślić.
Czyli twoim zdaniem osoba przechodząca przez jezdnię po której nie jedzie żaden samochód w Bolesławcu poza pasami powinna zostać ukarana mandatem.... Żal mi ciebie
A to wtedy nikt po A4 poza nimi nie podróżował??
~~Żółtawobrunatny Bieluń napisał(a):Ktoś napisał: ~~ZnaFca napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malkon napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZnaFca napisał(a): Jak jechali taką prędkością, to znaczy że warunki na drodze im na to pozwalały. Jakby były inne to podejrzewam, że jechaliby wolniej. Nikomu krzywdy nie zrobili. No, ale statystyki muszą się zgadzać.Przepis jest przepisem a stwierdzenie, że nikomu krzywdy nie zrobili to tylko geniusz Karpat był w stanie wymyślić.
Czyli twoim zdaniem osoba przechodząca przez jezdnię po której nie jedzie żaden samochód w Bolesławcu poza pasami powinna zostać ukarana mandatem.... Żal mi ciebie
Zrobili coś komuś? Z artykułu wynika, że nie. Więc nikomu nie przeszkadzali. Zostali złapani prewencyjnie i ukarani dla statystyk. Szkoda, że mając państwo policyjne ludzie godzą się na to. No, ale za 500 + są gotowi do wielu poświęceń.
~~ZnaFca napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatny Bieluń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZnaFca napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malkon napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZnaFca napisał(a): Jak jechali taką prędkością, to znaczy że warunki na drodze im na to pozwalały. Jakby były inne to podejrzewam, że jechaliby wolniej. Nikomu krzywdy nie zrobili. No, ale statystyki muszą się zgadzać.Przepis jest przepisem a stwierdzenie, że nikomu krzywdy nie zrobili to tylko geniusz Karpat był w stanie wymyślić.
Zrobili coś komuś? Z artykułu wynika, że nie. Więc nikomu nie przeszkadzali. Zostali złapani prewencyjnie i ukarani dla statystyk. Szkoda, że mając państwo policyjne ludzie godzą się na to. No, ale za 500 + są gotowi do wielu poświęceń.
Aha, czyli powinien ktoś najpierw zginąć żeby można było usprawiedliwić mandat. Ludzie zapier.alają po drogach bez wyobraźni a później jest płacz. Stawka za mandat to odrębna kwestia ale punkty powinni dostać bez dwóch zdań.