~~Herbaciany Śnieżnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~HAHAHA napisał(a): Co za nieszczęście od poniedziałku Instagram nie będzie działał w kacappi . Kacapskie Qurwy celebrytki już płaczą . Dolarów nie będzie jak żyć.
Ja nigdy nie miałem Instagrama i żyję :D . Ciekawe jak Europa poradzi sobie bez zboża ?
~~Herbaciany Śnieżnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~HAHAHA napisał(a): Co za nieszczęście od poniedziałku Instagram nie będzie działał w kacappi . Kacapskie Qurwy celebrytki już płaczą . Dolarów nie będzie jak żyć.
Ja nigdy nie miałem Instagrama i żyję :D . Ciekawe jak Europa poradzi sobie bez zboża ?
~~hiv hi ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowożółta Trzykrotka napisał(a): w polskich fabrykach ruscy z ukraincami żyją za pan brat chodzą razem na fajeczke hi hi hi ha ha ha jakby nie było wojny,i o co tu chodzi ?
Próbowałeś ich zapytać synu upadłej kobiety i kierowcy rosyjskiej ciężarówki ?