~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): prawda...
jesteśmy jako spolegliwe społeczeństwo krajem frajerów dających się klasycznie ''dymać''
czujesz się wydymny?
a bolało jak dymali?
:D
widzę że ci się spodobało to określenie więc by do końca cię uszczęśliwić jeszcze raz...
jesteśmy jako spolegliwe społeczeństwo krajem frajerów dających się klasycznie ''dymać''
a kto ma na tej wojnie zarobić to po prostu to zrobi...
po przeczytaniu tego zamiast mnie o coś pytać napisz jak ci idzie ....onanizowanie się tym tekstem jaki tu zamieściłem...:D
może ty bólu ''dymania '' nie czujesz bo zainwestowałeś sporo w wazelinę ...
to by tłumaczyło to że nawet nie zauważasz że i ciebie ''dymają'' :D
Ty już konfederację kochasz czy dopiero zaczynasz? Powielasz ich narrację coraz bardziej.
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): prawda...
czujesz się wydymny?
a bolało jak dymali?
:D
widzę że ci się spodobało to określenie więc by do końca cię uszczęśliwić jeszcze raz...
a kto ma na tej wojnie zarobić to po prostu to zrobi...
po przeczytaniu tego zamiast mnie o coś pytać napisz jak ci idzie ....onanizowanie się tym tekstem jaki tu zamieściłem...:D
może ty bólu ''dymania '' nie czujesz bo zainwestowałeś sporo w wazelinę ...
to by tłumaczyło to że nawet nie zauważasz że i ciebie ''dymają'' :D
to mówisz że bolało czy nie?
Bo znowu dużo tekstu, a mało treści ;)