Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Herbaciany Śnieżnik niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 14:43
PRL wprowadź jednoosobowe sankcje na powyższe dobra . Musisz działać jak najszybciej bo sojusznicy z UE już się wyłamują - Słowacja gotowa jest pójść Władimirowi Putinowi na rękę i płacić za rosyjski gaz w rublach :-) . Kto będzie następny ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Eee niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 14:47
Wolontariusze InformNapalm ustalili personalia kata Buczy - to podpułkownik Azatbek Omurbekow, dowódca 64. brygady strzelców zmotoryzowanych z Kraju Chabarowskiego .

Mam nadzieję, że on i jego pomagierzy nie pożyją długo.
18442
PIS-PO-PRL
4 kwietnia 2022r. o 14:50
Więcej… nawet musztardę „rosyjską” bojkotuje :D

PIS=PO=PRL
4 kwietnia 2022r. o 14:54
PIS-PO-PRL napisał(a): Więcej… nawet musztardę „rosyjską” bojkotuje :D

Myślałem, że zacząłeś od bojkotu ciepłej wody bo waniajet ukraińską onucą.
Mam dla takich jak Ty dobra informację. Twój premier właśnie knuje z amerykańcami jak tu przekazać Polskie czołgi na Ukrainę. Do wojenki jeden krok bliżej. W końcu Upaińscy sojusznicy w plątają Polaków w konflikt militarny z Rosją.
4 kwietnia 2022r. o 14:56
~~Herbaciany Śnieżnik napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Więcej… nawet musztardę „rosyjską” bojkotuje :D

Myślałem, że zacząłeś od bojkotu ciepłej wody bo waniajet ukraińską onucą.
Mam dla takich jak Ty dobra informację. Twój premier właśnie knuje z amerykańcami jak tu przekazać Polskie czołgi na Ukrainę. Do wojenki jeden krok bliżej. W końcu Upaińscy sojusznicy w plątają Polaków w konflikt militarny z Rosją.

To sem ja .....:-)
18442
PIS-PO-PRL
4 kwietnia 2022r. o 14:57
A pierogi to tylko ukraińskie jak coś :D

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 15:11
PRL pisałem jako Herbaciany Śnieżnik. To sem ja... J23 :-) .
~~ggg niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 15:30
~~Topazowa Gęsiówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Wolontariusze InformNapalm ustalili personalia kata Buczy - to podpułkownik Azatbek Omurbekow, dowódca 64. brygady strzelców zmotoryzowanych z Kraju Chabarowskiego .

Prędzej uwierzę cyganowi sprzedającemu garnki niż banderowcom o mordach Rosjan .Za bardzo ich znam
to byś wpierdzielał

Tobie jakby ruscy powiedzieli , że gówno pachnie miodem
~~Topazowa Gęsiówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Wolontariusze InformNapalm ustalili personalia kata Buczy - to podpułkownik Azatbek Omurbekow, dowódca 64. brygady strzelców zmotoryzowanych z Kraju Chabarowskiego .

Prędzej uwierzę cyganowi sprzedającemu garnki niż banderowcom o mordach Rosjan .Za bardzo ich znam

Jakby ci ruscy powiedzieli , że gówno pachnie miodem to byś wpierdzielał aż uszka by się trzęsły!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza