PIS-PO-PRL napisał(a): Więcej… nawet musztardę „rosyjską” bojkotuje :D
~~Herbaciany Śnieżnik napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Więcej… nawet musztardę „rosyjską” bojkotuje :D
Myślałem, że zacząłeś od bojkotu ciepłej wody bo waniajet ukraińską onucą.
Mam dla takich jak Ty dobra informację. Twój premier właśnie knuje z amerykańcami jak tu przekazać Polskie czołgi na Ukrainę. Do wojenki jeden krok bliżej. W końcu Upaińscy sojusznicy w plątają Polaków w konflikt militarny z Rosją.
~~Topazowa Gęsiówka napisał(a):to byś wpierdzielałKtoś napisał: ~~Eee napisał(a): Wolontariusze InformNapalm ustalili personalia kata Buczy - to podpułkownik Azatbek Omurbekow, dowódca 64. brygady strzelców zmotoryzowanych z Kraju Chabarowskiego .
Mam nadzieję, że on i jego pomagierzy nie pożyją długo.
Prędzej uwierzę cyganowi sprzedającemu garnki niż banderowcom o mordach Rosjan .Za bardzo ich znam
~~Topazowa Gęsiówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Wolontariusze InformNapalm ustalili personalia kata Buczy - to podpułkownik Azatbek Omurbekow, dowódca 64. brygady strzelców zmotoryzowanych z Kraju Chabarowskiego .
Mam nadzieję, że on i jego pomagierzy nie pożyją długo.
Prędzej uwierzę cyganowi sprzedającemu garnki niż banderowcom o mordach Rosjan .Za bardzo ich znam