Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Horus niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 15:34
~~Topazowa Gęsiówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Wolontariusze InformNapalm ustalili personalia kata Buczy - to podpułkownik Azatbek Omurbekow, dowódca 64. brygady strzelców zmotoryzowanych z Kraju Chabarowskiego .

Mam nadzieję, że on i jego pomagierzy nie pożyją długo.

Prędzej uwierzę cyganowi sprzedającemu garnki niż banderowcom o mordach Rosjan .Za bardzo ich znam

To tak jak ja .Pitolą o jakiś Katyniach ,wywózkach na Sybir ,mordach na żołnierzach wyklętych .To wszystko kłamstwa .Związek Radziecki i potem Rosja nigdy w swej historii ,nigdy nikogo nie zaatakowali i na nikogo nie napadli.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bordowa Krokosmia niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 15:36
~~J23 napisał(a): PRL pisałem jako Herbaciany Śnieżnik. To sem ja... J23 :-) .

~~J23 napisał(a): PRL pisałem jako Herbaciany Śnieżnik. To sem ja... J23 :-) .

Łatwy do do rozpoznania , smrodzisz w każdym wpisem ...DD.)
to sem ja .
~~Bordowa Krokosmia niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 15:40
~~Topazowa Gęsiówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Wolontariusze InformNapalm ustalili personalia kata Buczy - to podpułkownik Azatbek Omurbekow, dowódca 64. brygady strzelców zmotoryzowanych z Kraju Chabarowskiego .

Mam nadzieję, że on i jego pomagierzy nie pożyją długo.

Prędzej uwierzę cyganowi sprzedającemu garnki niż banderowcom o mordach Rosjan .Za bardzo ich znam

Kacapie a co wiesz o swoich bandytach z pod znaku sierpa i młota .
~~Herbaciany Śnieżnik niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 15:49
~~felicjan napisał(a): ,,Jak poinformował w poniedziałek Unian,'' towarzyszu literacie ,kto to ?

Masz tam link do źródła informacji. Doczytaj a jak słabo w jezyku polskim to Google tłumacz pomoże.
~~J23 niezalogowany
4 kwietnia 2022r. o 15:51
Widzę, że osób podpisujących się jako J23 przybyło :-) . Pewnie PRL z braku argumentów pisze pod przykrywką :-) .
18442
PIS-PO-PRL
4 kwietnia 2022r. o 17:04
~~J23 napisał(a): Widzę, że osób podpisujących się jako J23 przybyło :-) . Pewnie PRL z braku argumentów pisze pod przykrywką :-) .

pewnie tak
tak pewnie jak to, że w jednych g... dokończ dowcip... :D

PIS=PO=PRL
18442
PIS-PO-PRL
4 kwietnia 2022r. o 18:13
qwax_ napisał(a): PRL-u, na wojnie też się cuda zdarzają - zmarli machają rękami.

ooo przyszedł żandarm. Kończymy dowcipkowanie. Proszę się rozejść i zająć poważnymi rzeczami :D

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
4 kwietnia 2022r. o 18:50
Bajka na dobranoc dla - huka i huko- podobnych ;
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza