Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Horus niezalogowany
1 marca 2022r. o 13:17
PIS-PO-PRL napisał(a): I jakiej propagandzie uległem? Przecież ja tu żadnych filników nie wklejam, żadnych danych nie podaje.

Ja się tylko z Ciebie nabijam i z Twojej wielkiej rosji :D

poważnie ? ;D

a ja się przez chwilę zastanawiałem gdzie podziało się twoje poczucie rzeczywistości jak nas zaczyna powolutku ale sukcesywnie otaczać...
nie podajesz danych?...dlaczego ?
w temacie ''szczepionek '' podawałeś dzień w dzień...
skąd taka volta ?

nabijasz się z ''wielkiej Rosji''?
a może zamiast tego zacznij wychwalać potęgę Polski? ;D

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
18442
PIS-PO-PRL
1 marca 2022r. o 13:24
No właśnie… podawałem i jak sam wiele razy zauważałeś, nie ma to sensu.
Więc skąd u Ciebie taka volta, że od 5 dni taki aktywny jesteś?
Ale to akurat już wiemy :D więc nie rozpisuj się ;)
Było nie smieszkować, a jak mówiłem, dobry dowcip długo się pamięta ;)

Dopisane 01.03.2022r. o godz. 13:23:

Ps. Wrzuciłem jeden filmik, jak cyganie czołg kradną :D

Dopisane 01.03.2022r. o godz. 13:24:

Bajdełej… to wojna. Propaganda jest tu bronią. A Ty naiwny szukasz „prawdziwych” informacji?

Powodzenia ;)

PIS=PO=PRL
~~Horus niezalogowany
1 marca 2022r. o 13:33
nie szukam ...one same się pojawiają ...;D

a teraz tak dla info...;D znowu jedziemy nad Boberek...
muszę policzyć ile transportów wojskowych wysłał ''zachód'' na wschód...
bo to wiesz ...Polska zamknęła ponoć przestrzeń powietrzną dla ''ruskich'' to i chyba i satelity mają zakaz więc skąd Władimir ma wiedzieć o ''strategicznych przesunięciach wojsk sojuszniczych'' ;D
18442
PIS-PO-PRL
1 marca 2022r. o 13:37
Te prawdziwe się pojawiają?
Gdzie?
Przecież to propaganda jest?
A może Ty już sam nie wiesz czego szukasz, a co samo się pojawia :D

Weź koktajle mołotowa. Jak nato będzie jechać to kilimgo :D

PIS=PO=PRL
~~Karminowy Enkiant niezalogowany
1 marca 2022r. o 13:45
Wiosek o członkostwo Ukrainy w UE w trybie przyspieszonym został przyjęty, zarejestrowany i jest rozpatrywany.
14240
M21W2
1 marca 2022r. o 14:03
~~Horus napisał(a): czytam i prawie oczom nie wierzę ...
Polska nie tylko przekaże kilka samolotów myśliwskich typu Mig i SU Ukrainie ale jeszcze z ''sympatii'' zezwoli na wykonywanie im lotów z polskiego lotniska....
samoloty przekaże im też Bułgaria i Słowacja ...
rodzi się kilka pytań ...
dlaczego info że Polska udostępni własne lotnisko podaje ukraińskie ministerstwo obrony ?
dlaczego ''yankee'' uzupełnią Polsce oddane Ukrainie myśliwce swoimi F-16 a po prostu nie dadzą ich bezpośrednio Ukrainie?

teraz najważniejsze z punktu widzenia kogoś kto tu mieszka ...czyli mnie...
czy udostępniając własne lotnisko jednej ze stron konfliktu nie naraża się go na działania odwetowe?
przecież robimy to co właśnie robi Białoruś z której terenu wystrzelono Iskandery a którą się tak głośno potępia....

udostępnianie lotniska jakiejkolwiek stronie konfliktu jest jednoznaczne ...
jest to głupia ,idioty.cz.na decyzja która może mieć tragiczne konsekwencje...
grozi odwetem bo co może po tym nastąpić ?
zostanie to uznane za atak na NATO i .....

strach pomyśleć ...
''pocieszeniem'' niech dla wielu będzie to że Europa otworzy Polakom granice (bez wiz) zacznie słać koce ,śpiwory ,konserwy i mydło ...

miłego ,spokojnego dnia...może się okazać że niewiele takich już zostało ...

PRL napisał do ciebie o weryfikacji informacji , łykasz wszystko jak pelikan .
https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/8369529,ukraina-rosja-nato-wojna-lotniska-samoloty-andrzej-duda-jens-stoltenberg-rosja.html

Jens Stoltenberg i Andrzej Duda zostali zapytani na konferencji prasowej w Łasku, czy NATO udostępni Ukrainie samoloty i lotniska.
Nie wysyłamy naszych samolotów
Jednak chcę zaznaczyć, że NATO nie chce być częścią tego konfliktu. Dlatego nie zamierzamy wysyłać żadnych wojsk na Ukrainę, nie zamierzamy też wysyłać samolotów do ukraińskiej przestrzeni powietrznej - podkreślił sekretarz generalny NATO.

Podobnej odpowiedzi udzielił Andrzej Duda. Nie wysyłamy naszych samolotów, bo oznaczałoby to ingerencję militarną w konflikt, który toczy się na Ukrainie i włączeniem się NATO w ten konflikt. NATO nie jest stroną tego konfliktu - oświadczył.

Szukaj dalej pachołku komunistyczny .
~~Żółtoruda Mięta niezalogowany
1 marca 2022r. o 14:21
~~Karminowy Enkiant napisał(a): Wiosek o członkostwo Ukrainy w UE w trybie przyspieszonym został przyjęty, zarejestrowany i jest rozpatrywany.

Jakie piękne samobójstwo. Już po Ukrainie. Polska dostanie rykoszetem a UE zostanie zagłodzona energetycznie. Wracamy do piecy węglowych. Zaraz ... Przecież węgiel mamy od Ruskich a nasze kopalnie zamknięte więc co dalej ... ?
~~ekolog niezalogowany
1 marca 2022r. o 14:53
~~Żółtoruda Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karminowy Enkiant napisał(a): Wiosek o członkostwo Ukrainy w UE w trybie przyspieszonym został przyjęty, zarejestrowany i jest rozpatrywany.

Jakie piękne samobójstwo. Już po Ukrainie. Polska dostanie rykoszetem a UE zostanie zagłodzona energetycznie. Wracamy do piecy węglowych. Zaraz ... Przecież węgiel mamy od Ruskich a nasze kopalnie zamknięte więc co dalej ... ?

Kacapski gumofilcu , nie zes-raj się z tych emocji . Tak dzicz reaguje na towary w sklepie.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wojna-rosja-ukraina-jak-rosyjscy-zolnierze-grabia-ukraine-nagrania/t8p0jqt,79cfc278