Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
13926
qwax_
1 marca 2022r. o 17:08
PIS-PO-PRL napisał(a): Info, że turyści z Białorusi będą wykorzystywać okazję, było podawane juz 3/4 dni temu.
Mam nadzieję że nie odkryliście tego niusa dopiero dzisiaj ;)

Szkoda tylko, że polskie służby nie słyszały tego "niusa" i wpuszczają wszystkich "turystów" jak leci.
PS.
Mniej się przejmuj, bo nam na nowego Lucka wyrośniesz - na razie już zacząłeś przejmować jego "argumentację" ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
18442
PIS-PO-PRL
1 marca 2022r. o 17:11
Ni ja na onecie czytałem
A to sama propaganda przecież :D

Ale boli Cie ten Lucek… ajajaj :D

PIS=PO=PRL
~~Smolisty Krwawnik niezalogowany
1 marca 2022r. o 18:12
~~Czarnawy Cząber napisał(a): https://dorzeczy.pl/opinie/269563/wojna-na-ukrainie-golonka-nie-idzmy-na-cudza-wojne.html

A wy w Ukrainie to na huy przyszli ?
~~Płowożółta Inkarwilla niezalogowany
1 marca 2022r. o 18:16
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Miętowy Dziurawiec napisał(a): jada uchodzcy do nas ,studenci i inżynerowie .Przemyśl,dworzec kolejowy
https://youtu.be/8WECmcOYEp4

Moderatorze, taki materiał już od prawie pół godziny wrzucony na bolcu, a ty nie moderujesz? ;)
Zastosowana autokorekta

Matador nie ma teraz czasu
Ponów swą sugestie za jakiś czas
~~Horus niezalogowany
1 marca 2022r. o 19:19
''Putin grozi bronią jądrową. Zaatakuje Europę?
W niedzielę Władimir Putin nakazał postawić siły odstraszania nuklearnego w stan "specjalnego reżimu". Polityk ogłosił w rosyjskiej telewizji, że siły jądrowe Rosji są w stanie gotowości. W poniedziałek jego groźby analizują Niemcy. Zauważają, że atak może nastąpić spod Polskiej granicy, a celem może stać się pięć europejskich stolic. W Kaliningradzie, tuż przy granicy z Polską, Rosja ulokowała bowiem swoją wysoce niebezpieczną broń nuklearną.

Od 2018 roku na obszarze wielkości Turyngii znajdują się pociski krótkiego zasięgu typu Iskander, które mogą być wyposażone w broń jądrową. Rosja postrzega przywiezione do Kaliningradu rakiet jako odwet za stacjonowanie żołnierzy NATO w krajach bałtyckich i Polsce
- pisze Die Welt".

Pociski Iskander, którymi dysponuje Rosja, mają zasięg do 500 kilometrów i wedle wyliczeń Niemców, mogą spaść na pięć europejskich stolic. W zasięgu Rosji pozostają Warszawa, Berlin, Wilno, Ryga i Kopenhaga.''

nie ma zagrożenia...''sojusznik'' nam pomoże ...
zaraz po tym jak wywiezie za ocean swoich rodaków i dyplomatów...;D
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
1 marca 2022r. o 20:30
Przede wszystkim nie putin tylko adolf putler.
A propaganda putlerowska myślę że na to forum nie działa, tak że się nie wysilaj.
18442
PIS-PO-PRL
1 marca 2022r. o 22:00
A to już mój minister nagle? xD

Problem był sygnalizowany kilka dni temu. Czemu nic nie zrobiono nie wiem, ale wy tu teorie rózne macie, jedne całkiem fajne, inne kupy się nietrzymające, więc i na to coś wymyślicie :D

Dopisane 01.03.2022r. o godz. 22:00:

Może chcą Polskę arabom oddać… a nie, ukraińcy mają ją sobie wziąć… zaraz po tym jak żydzi się jej zrzekną :D

Może być? Ma sens, brzmi jak plan :))

PIS=PO=PRL
~~Fuck Off niezalogowany
1 marca 2022r. o 22:01
Faryzeusz , Qurwo ruska . Masz prze krec an .

Zastosowana autokorekta

REKLAMA Nowe domy!