Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
13926
qwax_
7 marca 2022r. o 16:12
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Ta Srebrna Julka to ja :)

A jak to Ty to wszystko jasne .

Ale zgadzasz się z tą tezą z artykułu, czy odrzucasz w całości? ;)
Bo żebyś chociaż mi napisał foliarzu albo ruska onuco, A tu nic- i weź się domyślaj człowiecze ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Amarantowa Skalnica niezalogowany
7 marca 2022r. o 16:18
Dla tych co Ukraina jest ważna niech biorą broń i wyp...dalają walczyć. Oczywiście w mundurze i barwach Ukrainy. Jeszcze ta wasza solidarność bokiem wam wyjdzie. Ja marzę, żeby w końcu Rząd Polski dbał o interesy polskie .
~~Radek lord niezalogowany
7 marca 2022r. o 16:21
~~Amarantowa Skalnica napisał(a): Dla tych co Ukraina jest ważna niech biorą broń i wyp...dalają walczyć. Oczywiście w mundurze i barwach Ukrainy. Jeszcze ta wasza solidarność bokiem wam wyjdzie. Ja marzę, żeby w końcu Rząd Polski dbał o interesy polskie .

Następny etap Tallin, czy Lublin???
7 marca 2022r. o 16:26
~~Radek lord napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Amarantowa Skalnica napisał(a): Dla tych co Ukraina jest ważna niech biorą broń i wyp...dalają walczyć. Oczywiście w mundurze i barwach Ukrainy. Jeszcze ta wasza solidarność bokiem wam wyjdzie. Ja marzę, żeby w końcu Rząd Polski dbał o interesy polskie .

Następny etap Tallin, czy Lublin???

A co mnie to obchodzi. Ważne, żeby nie Warszawa.
~~Radek lord niezalogowany
7 marca 2022r. o 16:27
Francuzi w 1939 też wołali, że "nie będą umierać za Gdańsk".
No to rok później przyjmowali defiladę Wermachtu na Polach Elizejskich.
7 marca 2022r. o 16:29
~~Radek lord napisał(a): Francuzi w 1939 też wołali, że "nie będą umierać za Gdańsk".
No to rok później przyjmowali defiladę Wermachtu na Polach Elizejskich.

Wielka krzywda im się nie stała, przeczekali wojnę i są potęgą bo inne narody wykrwawili się za nich.
~~Brudna Róża niezalogowany
7 marca 2022r. o 16:32
Ludzie nie dajcie się podburzyć ukraińskim prowokatorom ! Im chodzi o wplątania Polaków do wojny !
18442
PIS-PO-PRL
7 marca 2022r. o 16:47
~~Amarantowa Skalnica napisał(a): Wielka krzywda im się nie stała, przeczekali wojnę i są potęgą bo inne narody wykrwawili się za nich.

Jest pierwszy, który ruskich z kwiatami (ale tylko w Lublinie) będzie witał :D
po pierwszym wieczorze zapoznawczym cofniesz się do Warszawy jej bronić, czy będziesz namawiał chłopaków ze wschodu, ze tam w sumie to nie ma po co iść?

PIS=PO=PRL
REKLAMA Villaro zaprasza