Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~J23 niezalogowany
7 marca 2022r. o 17:44
Tak oto za kilka dni mieszkańcy Ukrainy pozostawieni sami sobie na dworcach zamiast wdzięczności odpłacą się nienawiścią. Polska gospodarka przygasa , wszystko drożeje. Pieniądze się skończą i obudzi się uczucie łączące Polskę i Ukrainę od wielu pokoleń - nienawiści.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Horus niezalogowany
7 marca 2022r. o 17:45
~~Spartakus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Plus minus napisał(a): Nie dziwi mnie wcale że te same osoby dla których każdy kto wyrażał wątpliwości w sprawie pandemii i szczepień był zaraz dla nich antyszczepionkowcem ,foliarzem i płaskoziemcom , teraz te same osoby atakują każdego kto nie zgadza się z kłamliwą narracją mediów minstreamowych w sprawie wojny na Ukrainie i jest zaraz jest dla nich kacapem i ruską onucą .A propaganda w tych mediach jest już tak prymitywną że staje się kabaretem .Ale te osoby są o tak zabetonowanych umysłach że jakiekolwiek myślenie jest ponad ich możliwości , potrafią klepać tylko to co usłyszą w TV mediach mainstreamowych a kto choć trochę myśli natychmiast staje się ich wrogiem

Dokładnie do tych zabetonowanych łbów nigdy nie dotrze że nie Rosja jest dla nas zagrożeniem tylko USA i Ukraina .USA swoją ekspansją na wschód i stawianiem instalacji wojskowych i wojska coraz bliżej Rosji zmusiła Rosję do takich działań .Instalując na Ukrainie marionetkowy rządy podporządkowane całkowicie sobie .Rządy które kultywują kult UPA i Bandery i które mają rządania terytorialne wobec Polski .Dlatego myślę że dobrze się stanie jeśli Ukraina Wschodnia rosyjsko języczna wejdzie w skład Rosji a Zachodnia będzie niezależnym państwem o statusie neutralnym .Innym problemem są i będą uchodźcy których tylu przyjęliśmy ,z czasem staną się dla nas ogromnym obciążeniem i zagrożeniem .Ponieważ już dostają przywileje większe niż Polacy co doprowadzi do niesnasek między Polakami a Ukraińcami tym bardziej że poziom życia Polaków będzie się systematycznie obniżał a Ukraińcy z przywilejów nie będą chcieli zrezygnować , będzie odżywać nienawiść do Polaków tak przez ostatnie lata pielęgnowana na Ukrainie i na nic pójdą dzisiejsza pomoc dla nich i współczucie .Nie trzeba być Einsteinem aby to przewidzieć.A winni są nasi rządzący mający tak zabetonowane umysły że potrafią tylko aportować jak kundle na polecenia panów z za Oceanu

coś mi się wydaje że z tym nickiem -Spartakus - nie do końca trafiłeś ...
ja cię nazwę głosem rozsądku ale inni?
no cóż ... dla nich będziesz ''ruskim trollem'' ;D
~~Horus niezalogowany
7 marca 2022r. o 17:47
~~J23 napisał(a): Tak oto za kilka dni mieszkańcy Ukrainy pozostawieni sami sobie na dworcach zamiast wdzięczności odpłacą się nienawiścią. Polska gospodarka przygasa , wszystko drożeje. Pieniądze się skończą i obudzi się uczucie łączące Polskę i Ukrainę od wielu pokoleń - nienawiści.

100/100
18442
PIS-PO-PRL
7 marca 2022r. o 17:47
~~Horus napisał(a): ten klip jest tyle warty co koncerty ...charytatywne...;D

ale o czym Ty do mnie rozmawiasz
chciał serce to dostał... on nie ma nic wspólnego z jakimiś charytatywnymi koncertami i pochodzi z zeszłego roku
chciałeś zabłysnąć... nie wyszło ;)

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
7 marca 2022r. o 18:03
PRL brzmi jak oświadczyny a nie o to mi chodziło ;D . Pytałem czy okażesz serce Ukrainie i pomożesz rozładować dworce bo duch pomagania zanika. Jak zwykle źle zrozumiałeś.
18442
PIS-PO-PRL
7 marca 2022r. o 18:07
~~J23 napisał(a): pomożesz rozładować dworce

ale co?
zapchały się?
to do dyspozytora musisz uderzać z tym pytaniem. Może zwrotnice się pomieszały i coś tam namotali. Tak bywa. Wjedzie nie na ten peron, za nim drugi i bach... zapchali dworzec. a z tyłu 3 kolejne czekają.
Dobrze że w bolesławcu mamy mały dworzec :)

PIS=PO=PRL
~~Eee niezalogowany
7 marca 2022r. o 18:10
~~J23 napisał(a): Tak oto za kilka dni mieszkańcy Ukrainy pozostawieni sami sobie na dworcach zamiast wdzięczności odpłacą się nienawiścią. Polska gospodarka przygasa , wszystko drożeje. Pieniądze się skończą i obudzi się uczucie łączące Polskę i Ukrainę od wielu pokoleń - nienawiści.

Co tak zrzędzisz Kloss?
~~z ruskiej budy niezalogowany
7 marca 2022r. o 18:13
~~Spartakus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~

Dokładnie do tych zabetonowanych łbów nigdy nie dotrze że nie Rosja jest dla nas zagrożeniem tylko USA i Ukraina .USA swoją ekspansją na wschód i stawianiem instalacji wojskowych i wojska

Ty prymitywna, śmierdząca kacapska onuco ,paszoł won