Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec solidarny z Ukrainą!
~~Bławatny Platan niezalogowany
26 lutego 2022r. o 7:10
~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Ukrańcy nigdy nie byli i dalej nie są naszymi przyjaciółmi,w czasie wojny i po, byli gorsi od Stalina.Nigdy za mordy nie przeprosili a zbrodniarzy gloryfikują do dziś stawiając im pomniki.Na mapach i w podręcznikach fałszują historię i nasze granice.Żeby było jasne,jestem przeciw działaniom Putina,wojna to straszna rzecz a najbardziej cierpią najsłabsi,dzieci i kobiety i im potrzebna jest pomoc.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krasna Przylaszczka niezalogowany
26 lutego 2022r. o 7:11
~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Ty Ruska onuco ,paszoł won.

~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Ukrańcy nigdy nie byli i dalej nie są naszymi przyjaciółmi,w czasie wojny i po, byli gorsi od Stalina.Nigdy za mordy nie przeprosili a zbrodniarzy gloryfikują do dziś stawiając im pomniki.Na mapach i w podręcznikach fałszują historię i nasze granice.Żeby było jasne,jestem przeciw działaniom Putina,wojna to straszna rzecz a najbardziej cierpią najsłabsi,dzieci i kobiety i im potrzebna jest pomoc.

Ty Ruska onuco ,paszoł won. Wy kacapy to od zawsze miłujecie pokój ,prawda.
~~RP niezalogowany
26 lutego 2022r. o 7:16
~~Bławatny Platan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Ukrańcy nigdy nie byli i dalej nie są naszymi przyjaciółmi,w czasie wojny i po, byli gorsi od Stalina.Nigdy za mordy nie przeprosili a zbrodniarzy gloryfikują do dziś stawiając im pomniki.Na mapach i w podręcznikach fałszują historię i nasze granice.Żeby było jasne,jestem przeciw działaniom Putina,wojna to straszna rzecz a najbardziej cierpią najsłabsi,dzieci i kobiety i im potrzebna jest pomoc.

Dokładnie , banderowcy wymordowali mi pół rodziny , ale to było dawno , tylko problem w tym że teraz gloryfikują tych morderców , stawiają im pomniki , mają żądania terytorialne wobec Polski , Nie przypominam sobie, gdy Amerykanie napadli na Irak była by Bolesławcu jakąś demonstracja w obronie Iraku .Siła propagandy jest ogromna
~~alter niezalogowany
26 lutego 2022r. o 7:19
~~RP napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatny Platan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Ukrańcy nigdy nie byli i dalej nie są naszymi przyjaciółmi,w czasie wojny i po, byli gorsi od Stalina.Nigdy za mordy nie przeprosili a zbrodniarzy gloryfikują do dziś stawiając im pomniki.Na mapach i w podręcznikach fałszują historię i nasze granice.Żeby było jasne,jestem przeciw działaniom Putina,wojna to straszna rzecz a najbardziej cierpią najsłabsi,dzieci i kobiety i im potrzebna jest pomoc.

Dokładnie , banderowcy wymordowali mi pół rodziny , ale to było dawno , tylko problem w tym że teraz gloryfikują tych morderców , stawiają im pomniki , mają żądania terytorialne wobec Polski , Nie przypominam sobie, gdy Amerykanie napadli na Irak była by Bolesławcu jakąś demonstracja w obronie Iraku .Siła propagandy jest ogromna

Nick możesz zmienić ale smród ruskich onuc pozostanie ruski pachołku.
~~Horus niezalogowany
26 lutego 2022r. o 7:37
~~RP napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatny Platan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śliwkowa Aksamitka napisał(a): Ukrańcy nigdy nie byli i dalej nie są naszymi przyjaciółmi,w czasie wojny i po, byli gorsi od Stalina.Nigdy za mordy nie przeprosili a zbrodniarzy gloryfikują do dziś stawiając im pomniki.Na mapach i w podręcznikach fałszują historię i nasze granice.Żeby było jasne,jestem przeciw działaniom Putina,wojna to straszna rzecz a najbardziej cierpią najsłabsi,dzieci i kobiety i im potrzebna jest pomoc.

jak to dobrze że piszą tu tacy ludzie jak ty...
popieram to co piszesz w 100%
na takiego ''altera'' nie zwracaj uwagi ...można mu w odpowiedzi napisać że to ''piSSowska onuca'' ;D
~~Bladoróżowa Rozplenica niezalogowany
26 lutego 2022r. o 7:53
~~Dartanjan napisał(a): Protest spoko szkoda że znów lansuje sie nasz lokalny oszołom sas...
to sam Idź i się lansuj. Brak ci odwagi czy mocny jesteś tylko za monitorem ??
~~Brunatnoszary Tulipanowiec niezalogowany
26 lutego 2022r. o 7:54
Mam wątpliwości czy za powielanie propagandy RT (Russia Today) kacapskich troli ,nie powinno się dostać bana.
~~Horus niezalogowany
26 lutego 2022r. o 8:10
podaj przykłady ich działalności ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza