~~Płomienista Cebula napisał(a): Jednak klawiatura korci :) No, błysnąłeś Horus tym wpisem. Tym razem udajesz inteligenta posługującego się sarkazmem. Do innych wpisów się nie odnosisz, bo przekracza to twoje możliwości intelektualne. A może coś napiszesz o rzeczywistości, jaką przekazuje Bolec.info? Dziś "Dzień Żołnierzy Wyklętych. Zauważyłeś na tym "naszym" bolesławieckim portalu info na ten temat? "Walentynki", "Dzień pocałunku" czy "bez biustonosza", traktowane są, jak święto światowe, nasze narodowe Święto pominięte jest milczeniem. Może coś o tym wspomnisz, czy boisz się, że obiektywny "moderator" da ci bana?
ale z ciebie dupek...;D
dupek z nieodpartym ''parciem na szkło'' zwłaszcza w temacie kliki kolesiowskiej pod sztandarem ''s'' no i teraz w temacie wojny...
ja zdążyłem zrobić zakupy w 'tfuuuu ...niemieckim Kauflandzie ;D a ty jak przewidywałem wcześniej nadal się tu ''produkowałeś'' ;D
dziwna zbieżność że prawda o ''s'' uwiera cię podobnie jak ''opozycjonistę '' z ''łocic''
teraz jak i on piszesz kolejne bździny o jakichś tam ''wyklętych''
jakie to ''święto narodowe'' ?
masz problem z tym że admin nie zakłada o tym tematu?
a kto ci broni byś ty to zrobił oszołomie ? ;D
napisz jakim to ''bohaterstwem'' wsławili się tu i ówdzie...
znasz nazwiska kilku tych ''bohatyrów'' czy czekasz by ktoś inny ci podpowiedział...
no dawaj ... zakładaj temat i sprawdzimy twoją ''wiedzę'' ;D