~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):
Sami szukamy pretekstu do wojny. Ciekawe czy Ci dobroczyńcy będą chętnie walczyć
~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):Ktoś napisał: ~~fin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 zwany ruskim agentem napisał(a): To była dyrektora własność, że tak sobie oddał ? MON wie, że Ukraińcy będą walczyć pod polską flagą i polskich mundurach ? Przecież to jawna prowokacja. ABW powinna wyjaśnić sprawę.
Gęba wielka do rad, a łapki krótkie do pracy i pomocy.
Rozdawać publiczne każdy potrafi. Bież ich pod swój dach i trzymaj ile chcesz. Ja nie mam zamiaru. Mam swoje dzieci i rodzinę i o nich muszę zadbać.
O jaki mądry, a gdyby po Ciebie i Twoją rodzinę tak przyszli byłbyś zadowolony i nie oczekiwał pomocy? Zastanów się co mówisz. Wolna i silna Ukraina to interes Polski. Jeśli tak nie będzie, ruskie przyjadą po ciebie i twoich.
~~Niebieskozielony Dereń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~fin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 zwany ruskim agentem napisał(a): To była dyrektora własność, że tak sobie oddał ? MON wie, że Ukraińcy będą walczyć pod polską flagą i polskich mundurach ? Przecież to jawna prowokacja. ABW powinna wyjaśnić sprawę.
Gęba wielka do rad, a łapki krótkie do pracy i pomocy.
Rozdawać publiczne każdy potrafi. Bież ich pod swój dach i trzymaj ile chcesz. Ja nie mam zamiaru. Mam swoje dzieci i rodzinę i o nich muszę zadbać.
O jaki mądry, a gdyby po Ciebie i Twoją rodzinę tak przyszli byłbyś zadowolony i nie oczekiwał pomocy? Zastanów się co mówisz. Wolna i silna Ukraina to interes Polski. Jeśli tak nie będzie, ruskie przyjadą po ciebie i twoich.
O ile wcześniej nie będę musiał uciekać z kraju przed Ukraińcami. Kiedyś pojawili się we Lwowie i na Wołyniu. Żyliśmy wspólnie do czasu kiedy podstępem nas nie wymordowali. Dziś Polski Lwów jest w rękach Ukrainy !
~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):
O ile wcześniej nie będę musiał uciekać z kraju przed Ukraińcami. Kiedyś pojawili się we Lwowie i na Wołyniu. Żyliśmy wspólnie do czasu kiedy podstępem nas nie wymordowali. Dziś Polski Lwów jest w rękach Ukrainy !
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):
Ty śmierdząca ruska onuco .
~~Olo napisał(a):Dlaczego nazywasz Polaka, którego przodkowie stracili tam majątek lub życie, ruską onucą?Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):
~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):
Człowieku od tygodnia piszesz tylko jedno zdanie. Będziesz teraz wypierał, że nie było rzezi Wołyńskiej ?
Mam prawo bać się o przyszłość swojej ojczyzny i swojej rodziny. Jakieś prowokacje typu wysyłanie polskich mundurów dla żołnierzy ukraińskich . Ja pytam w jakim celu ? Nasłuchałeś się jak Ukraińcy biją Ruskich i zgrywasz gieroja. Przez nadgorliwość pchacie własny kraj do wojny !
~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Ciemiernik napisał(a):
Człowieku od tygodnia piszesz tylko jedno zdanie. Będziesz teraz wypierał, że nie było rzezi Wołyńskiej ?
Mam prawo bać się o przyszłość swojej ojczyzny i swojej rodziny. Jakieś prowokacje typu wysyłanie polskich mundurów dla żołnierzy ukraińskich . Ja pytam w jakim celu ? Nasłuchałeś się jak Ukraińcy biją Ruskich i zgrywasz gieroja. Przez nadgorliwość pchacie własny kraj do wojny !
Ty śmierdząca ruska onuco . Spytaj tych co ci płacą ,czy po zdobyciu Ukrainy nie pójdą dalej.