~~xxx napisał(a): Ty już się zatrzymałeś tyle że w rozwoju.
Zastosowana autokorekta
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a): Ty już się zatrzymałeś tyle że w rozwoju.
To jak ,pójdziecie ?
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a): Ty już się zatrzymałeś tyle że w rozwoju.
To jak ,pójdziecie ?
~~Słomkowy Omieg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a): Ty już się zatrzymałeś tyle że w rozwoju.
To jak ,pójdziecie ?
Polacy nie będą walczyć, my jako naród za dużo przelaliśmy krwi... nie bedziemy brac udziału w nie naszej wojnie
Omieg ,nie rozumiesz . Ja pytam ruskie onuce czy jak pokonają Ukrainę ( a niedługo tak się stanie ) to zatrzymają się na naszej granicy ,czy pójdą dalej na zachód wprowadzać władzę robotników i chłopów . Jaka jest odpowiedź onuc ,czytaj wyżej.
Nie wolno nam wysyłać naszego wojska w Ukrainę ,powinniśmy pomagać im wszystkim innym .Oni walczą też dla nas , im więcej kacapów polegnie w tej wojnie ,tym bezpieczniej będzie na naszej wschodniej granicy.
I tyle .
~~ napisał(a): Olo, ty chyba nie jesteś Polakiem. Nienawidzisz każdego, kto nawołuje żeby nie mieszać się w konflikt i krytykuje nadmiar przywilejów danych Ukraińcom. Jakim prawem przez 4 lata mają być zwolnieni z podatku ? Dlaczego mają mieć zwrot kosztów dojazdu, darmowe pociągi, socjal większy niż Polak ? Wytłumacz mi to.
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Słomkowy Omieg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xxx napisał(a): Ty już się zatrzymałeś tyle że w rozwoju.
To jak ,pójdziecie ?
Polacy nie będą walczyć, my jako naród za dużo przelaliśmy krwi... nie bedziemy brac udziału w nie naszej wojnie
Omieg ,nie rozumiesz . Ja pytam ruskie onuce czy jak pokonają Ukrainę ( a niedługo tak się stanie ) to zatrzymają się na naszej granicy ,czy pójdą dalej na zachód wprowadzać władzę robotników i chłopów . Jaka jest odpowiedź onuc ,czytaj wyżej.
Nie wolno nam wysyłać naszego wojska w Ukrainę ,powinniśmy pomagać im wszystkim innym .Oni walczą też dla nas , im więcej kacapów polegnie w tej wojnie ,tym bezpieczniej będzie na naszej wschodniej granicy.
I tyle .
Polak napisze " na Ukrainę" a nie "w Ukrainę"