Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pesel dla uchodźców z Ukrainy
~~Żółta Jukka niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:08
~~Szarobrązowy Bratek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółta Jukka napisał(a): Fajnie, nowi wyborcy już są przygotowywani do spłacenia długu wdzięczności wobec pisoskiej władze. Oj rozbestwiło się pospulstwo z wiejskiej, rozbestwiło. Pesel, 500 plus, dodatki, zapomogi, i nowy wyborca pozyskany. Tak to się robi w państwie prawa. A pytam się kto za to zapłaci, za tą rozdmuchaną na pokaz pomoc. Polak ogólnie bidny jest, bogaty tylko na kredyt, to pytam się z czego jeszcze chcą ograbić ten naród, z czego. Z pieniędzy, robią to cały czas, z resztek ludzkiej godności, z marzeń, planów na przyszłość, pytam się z czego jeszcze.

Obyś qrwa gnido jutra nie doczekał . Ludzie, nadanie numeru PESEL nie umożliwia ani udziałów w wyborach, ani nie czyni obywatelem Polski.
Nie wierzcie tym, którzy kłamią i szczują na biednych ludzi, którzy uciekli przed wojną.
wypowiedz się jeszcze na temat wołynia, gnido
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:11
poważnie?
zacytuj mój post gdzie kogoś wyzywam od ''gnid''

ja zawsze jestem spokojny...teraz też ...;D

bo to wiesz ...pacyfiści tacy są z natury...
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:12
tak ..to było do ciebie PRL ;D
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:22
~~Żółta Jukka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Bratek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółta Jukka napisał(a):
wypowiedz się jeszcze na temat wołynia, gnido

właśnie ...
TRZEBA TO IM PRZYPOMNIEĆ ..

''Pierwszy atak na ludność polską zorganizowany przez ukraińskich nacjonalistów miał miejsce w Parośli. Była to wioska założona w XIX w., położona w gminie Antonówka w powiecie sarneńskim, w „trójkącie między traktem Włodzimierzec (gm. Włodzimierzec) – Antonówka (gm. Antonówka), drogą Wydymer – Grabina (obie w gm. Antonówka) i linią kolejową Kowel – Sarny”. Należała do parafii Włodzimierzec, diecezji w Łucku. Wieś była zamożna i zamieszkiwało ją około 130 Polaków w 26 zagrodach. W lutym 1943 r. zostali oni całkowicie wymordowani przez banderowską partyzantkę.''

18442
PIS-PO-PRL
16 marca 2022r. o 20:39
~~Horus napisał(a): tak ..to było do ciebie PRL ;D

Ależ czy ja napisałem, że kogoś od gnid wyzywałeś?
No gdzieżby tam, nigdy w życiu :D

PIS=PO=PRL
~~Horus niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:42
od razu zrobiłem się jeszcze bardziej spokojny...;D
~~Płomiennoruda Kolkwicja niezalogowany
16 marca 2022r. o 20:53
Dziękuję za Wołyń dla ludzi z przed 1990 zawsze będą ruskami
~~Prognoza niezalogowany
16 marca 2022r. o 23:42
Już się nie kłóćcie , kaczor załatwił nam na 75 % atak putina ; w rosji już grzmią aby utemperować nam gęby i możliwe , że to zrobią
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza