Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pesel dla uchodźców z Ukrainy
~~PRL niezalogowany
16 marca 2022r. o 23:45
Nie zrobią
Śpij spokojnie słodki aniołku :)
dobranoc
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Prognoza niezalogowany
16 marca 2022r. o 23:45
Bo w przeciwieństwie do ukraińców na pierwszy ogień wyślemy mobile ołtarze , następnie husaria z jarkiem na kucyku , 3 nasze uderzenie decydujące to piechota macierewicza tylko bez niego , bo jako znany mąż stanu szybko spier ..........li do czech
~~Dziękuję niezalogowany
17 marca 2022r. o 16:35
Żyd Morawietzki i Kalkstein na upainie...Chyba sam pójdzie z kolegami Żydami w okopy!Ja palcem nie ruszę,a jak już mam obrać stronę to wybieram Rosję,to są Słowianie jak my,a po zatym nikt mnie nie zwolnił z przysięgi z czasów PRL-U,że ramię w ramię będę walczył z wrogiem z sojuszniczą armią czerwoną,a Rosja to spadkobierca tamtego systemu.Zachód jest s...ony i zgniły do szpiku kości i oferuje ludziom tylko niewolnictwo sterowane przez korporacje, a tam gdzie USA, to tylko wojna,głód i krzywda ludzka.Chyba chazary już mają drogę ucieczki do górali ze wzgórzGolan-rozpętają wojnę i znikną gnidy.

Zastosowana autokorekta

~~Brunatnoruda Pietruszka niezalogowany
17 marca 2022r. o 17:33
Zacytuję wypowiedź posła Janusza Korwin -Mikke : Gdybym wierzył doniesieniom reżymowej prasy to bym odradzał Ukrainie rozmów z Rosją, bo wojnę ma wygraną w cuglach. A jak jeszcze dołączy Polska i Czechy to za tydzień Kreml nasz.
Jednak radzę nie opierać się na własnej prasie, której kazało się kłamać! Wojny wygrywają drony, nie androny!
~~Fiołkowy Miłek niezalogowany
19 marca 2022r. o 4:15
Jeden taki Ukrainiec ma już trzy pesele.
~~bazyliszek niezalogowany
19 marca 2022r. o 7:13
~~Dziękuję napisał(a): Żyd Morawietzki i Kalkstein na upainie...Chyba sam pójdzie z kolegami Żydami w okopy!Ja palcem nie ruszę,a jak już mam obrać stronę to wybieram Rosję,to są Słowianie jak my,a po zatym nikt mnie nie zwolnił z przysięgi z czasów PRL-U,że ramię w ramię będę walczył z wrogiem z sojuszniczą armią czerwoną,a Rosja to spadkobierca tamtego systemu.Zachód jest s...ony i zgniły do szpiku kości i oferuje ludziom tylko niewolnictwo sterowane przez korporacje, a tam gdzie USA, to tylko wojna,głód i krzywda ludzka.Chyba chazary już mają drogę ucieczki do górali ze wzgórzGolan-rozpętają wojnę i znikną gnidy.Zastosowana autokorekta
dodam tylko że jak wprowadzą elektroniczną walute z terminem ważności to na nic nie odłożysz pieniędzy,zostaną tylko kredyty i pętla zadłużenia prowadząca do śmierci dłużnika .zastanów się nim zechcesz kartą płacić.
~~bazyliszek niezalogowany
19 marca 2022r. o 7:17
pesel należy się tylko polakom urodzonym w polsce,rząd nie rząd łamie prawo i konstytucje,cz ten rząd jest polski wątpie.na 100%,tylko ćwiczą ewakuacje,jak te szczury na okręcie.możecie już startować nie zatrzymuje.
~~Horus niezalogowany
19 marca 2022r. o 7:26
~~bazyliszek napisał(a): pesel należy się tylko polakom urodzonym w polsce,rząd nie rząd łamie prawo i konstytucje,cz ten rząd jest polski wątpie.na 100%,tylko ćwiczą ewakuacje,jak te szczury na okręcie.możecie już startować nie zatrzymuje.

słusznie ...pesel tylko obywatelowi Polski ...
tłumaczenie że nadanie numeru Ukraińcom to pomoc przy ewentualnym nadawaniu świadczeń jest bzdurą ..
to że jest uchodźcą można określić odpowiednim dokumentem a nie nadawaniem mu numeru pesel

a jeśli ktoś z tym co piszę się nie zgadza niech mi wyjaśni po co się dzisiaj to robi ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza