Zastosowana autokorekta
~~Dziękuję napisał(a): Żyd Morawietzki i Kalkstein na upainie...Chyba sam pójdzie z kolegami Żydami w okopy!Ja palcem nie ruszę,a jak już mam obrać stronę to wybieram Rosję,to są Słowianie jak my,a po zatym nikt mnie nie zwolnił z przysięgi z czasów PRL-U,że ramię w ramię będę walczył z wrogiem z sojuszniczą armią czerwoną,a Rosja to spadkobierca tamtego systemu.Zachód jest s...ony i zgniły do szpiku kości i oferuje ludziom tylko niewolnictwo sterowane przez korporacje, a tam gdzie USA, to tylko wojna,głód i krzywda ludzka.Chyba chazary już mają drogę ucieczki do górali ze wzgórzGolan-rozpętają wojnę i znikną gnidy.Zastosowana autokorektadodam tylko że jak wprowadzą elektroniczną walute z terminem ważności to na nic nie odłożysz pieniędzy,zostaną tylko kredyty i pętla zadłużenia prowadząca do śmierci dłużnika .zastanów się nim zechcesz kartą płacić.
~~bazyliszek napisał(a): pesel należy się tylko polakom urodzonym w polsce,rząd nie rząd łamie prawo i konstytucje,cz ten rząd jest polski wątpie.na 100%,tylko ćwiczą ewakuacje,jak te szczury na okręcie.możecie już startować nie zatrzymuje.