~~Ax napisał(a): Jeszcz na ukraine trzeba zapalać bez przesady wyje. ac ten rządNo widzisz, ten Rząd daje jeszcze pracę przyjezdnym, a za poprzedniego rządu, to Polacy musieli wyjeżdżać, bo pracy dla nich nie było, więc nie narzekaj. Pracuj puki masz gdzie.
~~Brązowoszary Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~swa napisał(a): nie powinni miec takich praw jak Polacy bez przesady
A co? to jakieś inne dzieci? mają inne potrzeby? mniej jedzą, mają gorzej się ubierać czy o co Ci chodzi? Podzieliłeś się kiedyś z kimś w życiu w potrzebie?
~~Peło 30 bezrobocie napisał(a): Przecież peło to skończeni nieudacznicy swoim obywatelom nic nie dali . Oni do rządów Qurwa , proszę rozmieszać człowieka .
~~By uniknąć manipulacji PiS napisał(a):Ktoś napisał: ~~Peło 30 bezrobocie napisał(a): Przecież peło to skończeni nieudacznicy swoim obywatelom nic nie dali . Oni do rządów Qurwa , proszę rozmieszać człowieka .
Tobie to PiS daje propagandę taką samą, jak Putin Rosjanom, mami i manipuluje tak samo Ty łykasz.
~~Brązowoszary Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marengo Cedr napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~swa napisał(a): nie powinni miec takich praw jak Polacy bez przesady
Jako Polak jesteś od zap..dalania . Pan urzędnik już zadecydował !
O, kolejny "ekonomista" fejsbukowo jutubowy. Ukraińcy od lat przyczyniają się do wzrostu PKB w Polsce. Wykonują zawody na które Polak nawet nie spojrzy... Ciesz się że są.
Ty nawet głupi nie jesteś. Wytłumacz mi, co z miejscami w szkołach ? Dlaczego ja chcąc posłać dziecko w mieści ( mieszkam na wiosce) nie mogłem tego zrobić bo urzędnik twierdził, że jest rejonizacja. W żłobku brak miejsc, w przedszkolach brak miejsc. Teraz okazuje się, że rejonizacja dotyczy tylko Polaków. Ukrainiec może posłać dziecko do której szkoły chce. Dla Ukraińców znalazły się miejsca w żłobkach i przedszkolach. Czy dalej nie widzisz problemu ?