No panie , ale za życia to nie to samo co po śmierci.Dla mnie to nieetyczne , nawet niesmaczne. Mam pewność że założył pan ten wątek bardziej dla siebie a nie dla zmarłego. Wstyd panu bo ludzie zwracają uwagę w innych tematach i tu pan zrzucił to co niewygodne . Wręcz wstydliwe.Nie znałam tego Panny ale z waszych dawniejszych wpisów widać było że obaj święci nie byliście. Jeden prostak i ham jak pisał o sobie a drugi mistrz intrygant i śledczy.
~~WASZ TERAPEUTA niezalogowany 24 marca 2022r. o 8:50
Może? Dał tu tyle popisów swojego chamstwa a ty piszesz ,,może''? A pamiętacie jaki temat założył o falko? Śmieszne jest to co teraz piszecie o jakiejś etyce bo jakoś niewiele było słów krytyki na jego postępowanie.
Kto z piszących teraz tak naprawdę zetknął się z tym panną? No to macie szczęście jeśli nie.
~~Dawny twój znajomy niezalogowany 24 marca 2022r. o 12:11
Janusz , a ty masz znajomych teraz . Nie tych z naszej młodości . Kto się z tobą koleguje. Mam przeczucie że nikt.
Nie ciągnij mnie za język bo z domu raczej tu nie pisze a w robocie / niezbyt mogę/ a i nie ma o czym. Ogólnie Janusz wstyd i żenada.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.