Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Temat dla fanów PzD

~~Znawca tematu niezalogowany
24 marca 2022r. o 12:38
Piszesz że go znasz ,wspominasz młodość więc może sam napisz jakich to masz znajomych z tamtych lat. Starasz się tu coś wyciągnąć a o sobie milczysz. Wstydzisz się czy jesteś sam.
Nie rozumiem że pomimo tego że temat jest poświęcony temu by tu pisać o przyjaźni z pzd ty skupiasz się na kimś innym. Pasowało ci zachowanie się tego pzd ? O tym pisz .Wydaje mi się że masz z tym poważny problem.
Dlatego jesteś tu taki tajemniczy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nie idiota niezalogowany
24 marca 2022r. o 13:22
~~Znawca tematu napisał(a): Piszesz że go znasz ,wspominasz młodość więc może sam napisz jakich to masz znajomych z tamtych lat. Starasz się tu coś wyciągnąć a o sobie milczysz. Wstydzisz się czy jesteś sam.
Nie rozumiem że pomimo tego że temat jest poświęcony temu by tu pisać o przyjaźni z pzd ty skupiasz się na kimś innym. Pasowało ci zachowanie się tego pzd ? O tym pisz .Wydaje mi się że masz z tym poważny problem.
Dlatego jesteś tu taki tajemniczy.

Nie kombinuj morusku . Tu ktoś już zauważył że założyłeś temacik aby podreperować swoje ego.Cwany lisek ale nie do końca. " Znawca tematu " to na sto % ty morusku,
22258
#Horus nieaktywny
24 marca 2022r. o 13:43
być może ...
nie potwierdzam ,nie zaprzeczam ...;D

tylu tu ''horusów''
na 100% ty ty jesteś jednak idio.tą...;D
powinieneś zmienić ten tymczasowy ''nick''

Dopisane 24.03.2022r. o godz. 13:43:

sprawdzam i nadal nie widzę tych tłumów otwartych ''przyjaciół''
może wieczorem...;D
nie bójta się ....
przecież już was nie wyzwie...;D ;D :D
14240
M21W2
24 marca 2022r. o 18:59
~~WASZ TERAPEUTA napisał(a): Może? Dał tu tyle popisów swojego chamstwa a ty piszesz ,,może''? A pamiętacie jaki temat założył o falko? Śmieszne jest to co teraz piszecie o jakiejś etyce bo jakoś niewiele było słów krytyki na jego postępowanie.
Kto z piszących teraz tak naprawdę zetknął się z tym panną? No to macie szczęście jeśli nie.

Zakładanie tematu o zmarłym to szczyt chamstwa , jemu to już obojętne , on nie może się bronić .
Nie jest to obojętne jego bliskim , jest coś takiego jak -" Ochrona czci: prawa osobiste osób bliskich osobie zmarłej ".
Terapeuto , ulecz chorego z nienawiści .

~~sędzia krs niezalogowany
24 marca 2022r. o 19:05
Szczytem chamstwa to było to kiedy jeszcze jako żywy obrażał i wyzywał w swoim rynsztokowym stylu .
Nie może się bronić? Przed sądem też się nie obronił i pół forum miało ubaw kiedy tu przepraszał Horusa.
14240
M21W2
24 marca 2022r. o 19:23
~~sędzia krs napisał(a): Szczytem chamstwa to było to kiedy jeszcze jako żywy obrażał i wyzywał w swoim rynsztokowym stylu .
Nie może się bronić? Przed sądem też się nie obronił i pół forum miało ubaw kiedy tu przepraszał Horusa.

Jaki sędzia taki wpis .
Byłeś w sądzie ? , myślę że tak , jako oskarżyciel .
~~ niezalogowany
24 marca 2022r. o 19:34
Ale twojego kolesia Horus przeczołgał przed sądem aż miło. Napisz jaką to sympatią darzyłeś tego chama.
20886
#Jurko61 nieaktywny
24 marca 2022r. o 22:04
Nie zawsze jestem na bieżąco w tematach ,
Lecz ten trochę mnie poruszył , czytałem wpisy , lecz nie znałem osobiście Śp.Panny,
Tu mogę jedynie zaapelować do rozsądku Janusza by usunął ten nie trafiony temat , nie prowadzę prywatnego „ipeenka „,
kapownika też nie posiadam , odpowiedz choć raz szczerze co tobą kieruje by szmacić na oficjalnym portalu
nie będącego już wśród nas człowieka , czy uważasz Janusz że każda krytyka /upodlenie Śp.Panny wylansuje ciebie ???
czy uważasz że nabyłeś prawo przypominania /dzielenia z jego dziećmi powrotu do przeszłości , jakim był , lecz był ojcem ,
jakie nabyłeś prawo do upodlenia Śp .Pannę ???
Przypuszczam , acz jestem pewien że kiedyś „karma” wróci do ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.