;D
no chłoptasie ...chwalcie swojego chama - idola...
a ja mam nadal przed oczami scenę kiedy w sądzie leciał do mnie przez korytarz sądowy z wyciągnięta witką ...
a kiedy usłyszał ''spadaj '' jego mina jest bezcenna ...;D ;D
Dopisane 25.03.2022r. o godz. 09:16:
Jurko61 napisał(a): Nie zawsze jestem na bieżąco w tematach ,
Lecz ten trochę mnie poruszył , czytałem wpisy , lecz nie znałem osobiście Śp.Panny,
Tu mogę jedynie zaapelować do rozsądku Janusza by usunął ten nie trafiony temat , nie prowadzę prywatnego „ipeenka „,
kapownika też nie posiadam , odpowiedz choć raz szczerze co tobą kieruje by szmacić na oficjalnym portalu
nie będącego już wśród nas człowieka , czy uważasz Janusz że każda krytyka /upodlenie Śp.Panny wylansuje ciebie ???
czy uważasz że nabyłeś prawo przypominania /dzielenia z jego dziećmi powrotu do przeszłości , jakim był , lecz był ojcem ,
jakie nabyłeś prawo do upodlenia Śp .Pannę ???
Przypuszczam , acz jestem pewien że kiedyś „karma” wróci do ciebie.
ach znowu ta twoja chęć chęć ''prostowania'' ;D teraz ''apelujesz''?
a gdzie były jakieś apele do tego chama kiedy tu robił na forum szambo ,kiedy rzucał wyzwiskami i to nie tylko w moją stronę? dlaczego nie ''apelujesz '' do brata by powstrzymał swój plugawy jęzor ? ;D
ty piszesz o mojej szczerości?...ty który nigdy sam tu taki nie byłes?
ja właśnie jestem szczery...
kiedy tamten pisał swoje chamskie komentarze szczerze pisałem że mam go za szmaciarza i teraz zdania nie zmieniłem bo właśnie nie byłbym szczery...;D
''czy uważasz że nabyłeś prawo przypominania /dzielenia z jego dziećmi powrotu do przeszłości , jakim był , lecz był ojcem ''
nie wiesz o czym piszesz...a skoro nie wiesz to nie poruszaj tu takiego tematu bo znam tu forumowiczki którym zatruł życie nawet próbując mieszać w swoje brudne gierki ich dzieci...
tak że raczej milcz o tym ...
nic nie wiesz...
ja go ''upadlam''?...on sam to zrobił jeszcze za swojego marnego żywota...
''karma'' go dopadła ...;D
Jurko...skup się na innych sprawach i wykrzesz w sobie chociaż odrobinę obiektywizmu...
wiem ...nie jesteś do tego zdolny...;D
czy ty zawsze musisz tylko do mnie pisać?
tak tu często ktoś ci pisał o jakichś ''sandałach'' ...może z nim?