Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Temat dla fanów PzD

~~qwerty niezalogowany
24 marca 2022r. o 22:36
Jak Panna proponował mu ubitą ziemię to Morus chodził o...ny po pachy a teraz rżnie gieroja .

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lawendowa Sasanka niezalogowany
25 marca 2022r. o 6:00
Panna miał rację ,trafnie oceniał tego ruskiego trolla .
~~Humorek niezalogowany
25 marca 2022r. o 8:15
Morus założył temat chcąc coś udowodnić , niepawiodło sie kak Putinowi ,
agon pad sryakotnyk i uszoł w pyzdec :):)
………………D
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 9:16
;D
no chłoptasie ...chwalcie swojego chama - idola...
a ja mam nadal przed oczami scenę kiedy w sądzie leciał do mnie przez korytarz sądowy z wyciągnięta witką ...
a kiedy usłyszał ''spadaj '' jego mina jest bezcenna ...;D ;D

Dopisane 25.03.2022r. o godz. 09:16:

Jurko61 napisał(a): Nie zawsze jestem na bieżąco w tematach ,
Lecz ten trochę mnie poruszył , czytałem wpisy , lecz nie znałem osobiście Śp.Panny,
Tu mogę jedynie zaapelować do rozsądku Janusza by usunął ten nie trafiony temat , nie prowadzę prywatnego „ipeenka „,
kapownika też nie posiadam , odpowiedz choć raz szczerze co tobą kieruje by szmacić na oficjalnym portalu
nie będącego już wśród nas człowieka , czy uważasz Janusz że każda krytyka /upodlenie Śp.Panny wylansuje ciebie ???
czy uważasz że nabyłeś prawo przypominania /dzielenia z jego dziećmi powrotu do przeszłości , jakim był , lecz był ojcem ,
jakie nabyłeś prawo do upodlenia Śp .Pannę ???
Przypuszczam , acz jestem pewien że kiedyś „karma” wróci do ciebie.

ach znowu ta twoja chęć chęć ''prostowania'' ;D teraz ''apelujesz''?
a gdzie były jakieś apele do tego chama kiedy tu robił na forum szambo ,kiedy rzucał wyzwiskami i to nie tylko w moją stronę? dlaczego nie ''apelujesz '' do brata by powstrzymał swój plugawy jęzor ? ;D
ty piszesz o mojej szczerości?...ty który nigdy sam tu taki nie byłes?
ja właśnie jestem szczery...
kiedy tamten pisał swoje chamskie komentarze szczerze pisałem że mam go za szmaciarza i teraz zdania nie zmieniłem bo właśnie nie byłbym szczery...;D

''czy uważasz że nabyłeś prawo przypominania /dzielenia z jego dziećmi powrotu do przeszłości , jakim był , lecz był ojcem ''

nie wiesz o czym piszesz...a skoro nie wiesz to nie poruszaj tu takiego tematu bo znam tu forumowiczki którym zatruł życie nawet próbując mieszać w swoje brudne gierki ich dzieci...
tak że raczej milcz o tym ...
nic nie wiesz...
ja go ''upadlam''?...on sam to zrobił jeszcze za swojego marnego żywota...
''karma'' go dopadła ...;D
Jurko...skup się na innych sprawach i wykrzesz w sobie chociaż odrobinę obiektywizmu...
wiem ...nie jesteś do tego zdolny...;D

czy ty zawsze musisz tylko do mnie pisać?
tak tu często ktoś ci pisał o jakichś ''sandałach'' ...może z nim?
20886
#Jurko61 nieaktywny
25 marca 2022r. o 19:12
No to się popisałeś , nie pisz pod napięciem Janusz , po co ta tania wrzutka z moim bratem , zakładasz temat
wiec trzymaj się tematu , a nie wrzutki typu , jedna pani drugiej pani .
Podniecasz się wracając w każdym wątku do przeprosin Śp. Panny i sądu ,
może teraz głupio wyszło że zwracają ci uwagę inni apelując o pozostawienie w spokoju
nie będącego już wsród nas człowieka .
Janusz wiem że ci teraz głupio , nikt nie jest idealny .
Zajrzyj do ipeenka a tam napewno znajdziesz odpowiedz dlaczego nie krytykuję innych ,
A z tymi sandałami to już 99,9% twoja reżyserka.
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 19:35
znowu ty?...znowu do mnie?
nadal fantazjujesz chłopie z tym moim napięciem? ;D
jak ''wrzutka'' z twoim bratem?
piszę sobie z kimś dłuższy czas a ten dupek niz ''gruchy ni pietruchy'' wskakuje ze swoim ibioty.czny.m komentarzem pisząc do mnie ''moskalu''
znowu to przeoczyłeś? ;D

pisząc o przeprosinach tego łajzy tylko i włącznie przypominam im że za swoje chamstwo tu przez tydzień przepraszał...
i żałuję że za szybko zszedł bo szykowałem mu ''repleya'' :D
powiedz mi dlaczego pomimo tego że pytam tu wielu za co przepraszał jakoś nikt nie odpowiada?
ty na bank też nie wiesz...hahahaha
proponowałem takim założenie tamatu o swoim kolesiu gdzie będą mogli go wychwalać po niebiosa...a raczej po dno piekła bo na bank tam się smaży ...;D
czy temat zostawię w spokoju ?...nie ...
przynajmniej do czasu jak jeden z drugim dureń nie zrozumie że pomiędzy ''zakapowaniem'' a zgłoszeniem przestępstwa jest zasadnicza różnica...wiesz o czym piszę czy tego też nie wiesz...

i nie pieprz mi tu że jest mi głupio...
głupio to ty powinieneś się czuć bo bronisz czegoś co na najmniejszy szacunek nie zasługuje...ale skoro ci z tym dobrze to twoja sprawa...

nie stawiaj siebie w roli prostaka pisząc że te ''sandały'' to jakaś moja ''reżyserka''
myślisz że to co pisał o tobie i jakimś twoim bracie w sandałach to jest coś co mnie interesuje?....mam to w dooooopeczce...;D

pisanie do ciebie i tak jest pisaniem w próżnię ...
pisz może z bratem ,z kolegami...
po kiego ''wuja'' do mnie wracasz ? ;D (całkiem spokojnie to piszę ...;D )
~~Garsyja niezalogowany
26 marca 2022r. o 8:59
Olali Faryzeusza i jego wspomnienia chamskie :):)
22258
#Horus nieaktywny
26 marca 2022r. o 9:43
Pannazdzieckiem

Być może dlatego nie zostałem zaproszony na to spotkanie . Choć prosiłem Przema :)
Gdybyście Gargamelu i Klakierze jeszcze raz chcieli popić trochę i pogadać , to nie liczcie z założenia na moją obecność

A mówi się , że Baby plotkują

Ja cham i prostak , alkoholik i złodziej oświadczam Wam publicznie ... panie Przemysławie Moszczyński ... nigdy więcej żadnego kontaktu , chyba , że Stwórca nakaże :)
Ty Głupia Papugo masz w pier ... dol jak w banku :)

Miłego wieczoru :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof

;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.