Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Temat dla fanów PzD

~~Garsyja niezalogowany
26 marca 2022r. o 10:36
A jednak nieobecny wśród nas , odgrywał ważną rolę i
cześć twego „zaysr@nego”życia ??
Nie możesz zapomnieć , nocne mary itp.
Cóż ty lubiłeś kolekcjonować i słuchać płyt muzycznych , on uwielbiał płyty chodnikowe ,
Ale zawsze był człowiekiem , po wpisach większość jest za nim , natomiast Faryzeusz na aucie życia .
…………D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawobłękitna Męczennica niezalogowany
26 marca 2022r. o 11:24
A tak koło tematu,czy ktoś wie na co zszedł Śp.PzD ?
22258
#Horus nieaktywny
26 marca 2022r. o 11:55
~~Garsyja napisał(a): A jednak nieobecny wśród nas , odgrywał ważną rolę i
cześć twego „zaysr@nego”życia ??
Nie możesz zapomnieć , nocne mary itp.
Cóż ty lubiłeś kolekcjonować i słuchać płyt muzycznych , on uwielbiał płyty chodnikowe ,
Ale zawsze był człowiekiem , po wpisach większość jest za nim , natomiast Faryzeusz na aucie życia .
…………D

;D

Pannazdzieckiem

~~Morelowy Liliowiec napisał(a): ludziom normalnie funkcjonującym odpowiednie organa nie zabierają dzieci oddając je pod opiekę domów dziecka czy sióstr
dzieciaki zabierane są od osób o patologicznych zachowaniach
tobie zabrano więc odpowiedź jest tu jedna
jesteś patologią zarówno w zachowaniach rodzinnych jak i społecznych i słusznie postąpiono izolujac dziecko od kogoś takiego jak ty...
być może tym uchroniono dzieciaka od wylądowania w rynsztoku lub na rampie

ja nadal zbieram płyty i słucham muzyki...
a tu proszę ...kogo życie ''wyautowało''? ;D
przedwczoraj byłem w galerii przy Chrobrego...

a smuty na tej rampie nie widać...;D
211
skorn
26 marca 2022r. o 16:57
Jeśli ciebie stawia się tutaj niżej od osoby o "patologicznych zachowaniach", to wnioski nasuwają się same.

Przepraszał przez tydzien, a później miesiącami mieszał cię z błotem, a tobie pozostawało tylko czytać, wygrażając mu przed monitorem. ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
26 marca 2022r. o 17:52
ja nie wygrażałem tylko ponownie go ostrzegłem przed konsekwencjami których przed sądem nawet w części nie wykreślę ..
a że był głupcem to brnął dalej...
a ja zrobiłem to przed czym ostrzegałem ...

no ale mu się pofarciło i wymknął się Temidzie...

Dopisane 26.03.2022r. o godz. 17:52:

Pannazdzieckiem 15 ......... o 21:24

Oświadczenie :

Zgodnie z wezwaniem na rozprawę pojednawczą , jak zostało to ujęte w wezwaniu z dnia 02.10.2019 , oświadczam , że jestem gotów do pojednania i wzajemnego " odpuszczenia grzechów " . Słowa jakich użyłem są faktem. lecz działając z inspiracji i prowokacji Pana Janusza T. , działając w afekcie przez dość długi okres czasu nie sądziłem , że nasza pisanina na portalu Bolec.info będzie miała finał w sądowej sali . Do głowy by mi nie przyszło angażować Wymiar Sprawiedliwości błahymi sprawami i drobnymi potyczkami słownymi.

Jeśli na tejże rozprawie ma dojść do pojednania , gotów jestem publicznie przeprosić Pana Janusza ''

oświadczenie które przeczytał na rozprawie...
do dzisiaj patrząc na ten tekst śmieję się do rozpuku...

''..działając w afekcie przez dość długi okres czasu ..'' ;D

z chama chamstwa nie wyplenisz więc wrócił do swojego plugawego języka...

zaspokojony? ;D
a teraz napisz za co straszyłeś go prokuratorem...
to może być ...inspirujące...;D
~~Makowy Sit niezalogowany
26 marca 2022r. o 19:24
jestem gotów do pojednania i wzajemnego " odpuszczenia grzechów " . Słowa jakich użyłem są faktem. lecz działając z !!!!inspiracji i prowokacji Pana Janusza T. !!!!!!
nie sądziłem , że nasza pisanina na portalu Bolec.info będzie miała finał w sądowej sali . Do głowy by mi nie przyszło angażować Wymiar Sprawiedliwości błahymi sprawami i drobnymi potyczkami słownymi.

Widzisz Faryzeusz sam prowokujesz , a potem oskarżasz przed sądem , tylko (Męskie -Cioty )
Tak postępują , a teraz mnie oskarż , zobaczysz jak …D..śmiem walniesz o beton !!
~~xyz niezalogowany
26 marca 2022r. o 19:55
Horus to największy prowokator na tym portalu ,myślę, że i za jego wpisy prokuratura się kiedyś weźmie .
22258
#Horus nieaktywny
26 marca 2022r. o 20:05
kiedyś? ;D

jakie zarzuty?
że jakieś kmioty dają się ''prowokować''? ;D
tym przedniejsza jest zabawa kiedy się dają...;D

Pannazdzieckiem 5 grudnia 2019r. o 17:26

Dobry wieczór Misiu . Może do swoich problemów doliczysz również tego pedała , plantatora

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.

;D ;D :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza