~~Ciemnozielony Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tomasz napisał(a): Ukraińcy to zaraz i koniec kropka. Teraz jeszcze wydają im 650 mieszkań m.in w Krakowie. Kuźwa człowiek kombinuje a nie jeden nawet nie może dostać kredytu bo od Państwa guzik wielki a oni nowe umeblowane mieszkania dostają. Polska to naprawdę stan umysłu . Wstyd
Chcesz się zamienić na los któregokolwiek z ukraińskich uchodźców ?!
Zastosowana autokorekta
~~Szarożółta Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Jak spędzisz teraz miesiąc w Kijowie to możesz na to wszystko liczyć.
Szczyt bezczelności. Ukrainiec siedzi w Polsce na socjalu i wysyła mnie na wojnę. Coraz bardziej kibicuję Rosji, żeby szybko zakończyła problem bandry na Ukrainie.
Zastosowana autokorekta
~~Prognoza napisał(a): Mam dobrą wiadomość kochani Polacy , kaczor został zbesztany przez zelenkyego na arenie międzynarodowej , chłopina weekend miał z krec ..........ny , ale myślę że za tego liścia w gębę ze strony ua za chwilę skończą sie pesele , nfz , szkoły , 500 + itp. może przejrzał na oczy jak urki nas robia w h........ja i zakończy ten kabaret. tak jak pisałem urki to fałszywa nacja , która nie zasługuje na żadną pomoc i wszyscy dookoła o tym wiedzą. teraz zaczną sie z nimi problemy w Polsce , ale na szczęście azow został ździesiątkowany , dlatego mam nadzieję , że naszym dzieciom i rodzinom nie damy podrzynać gardeł przez tą odwieczną zarazę. Zastosowana autokorekta
~~Rudobrunatnyrudawa Jeżyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Prognoza napisał(a): Mam dobrą wiadomość kochani Polacy , kaczor został zbesztany przez zelenkyego na arenie międzynarodowej , chłopina weekend miał z krec ..........ny , ale myślę że za tego liścia w gębę ze strony ua za chwilę skończą sie pesele , nfz , szkoły , 500 + itp. może przejrzał na oczy jak urki nas robia w h........ja i zakończy ten kabaret. tak jak pisałem urki to fałszywa nacja , która nie zasługuje na żadną pomoc i wszyscy dookoła o tym wiedzą. teraz zaczną sie z nimi problemy w Polsce , ale na szczęście azow został ździesiątkowany , dlatego mam nadzieję , że naszym dzieciom i rodzinom nie damy podrzynać gardeł przez tą odwieczną zarazę. Zastosowana autokorekta
Damy sobie z nimi radę Polska z jednej Rosja z drugiej strony. Jak szybko przyjechali tak szybko będą z tąd uciekać.
Wracajcie do domu walczyć tchórze.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ruskich gnid na tym forum dostatek.
~~Złocistoruda Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ruskich gnid na tym forum dostatek.
Nie wiedziałem , że jestem rosjaninem i gnidą ? Jestem Polakiem , świadomym