Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Czujemy się tutaj jak u siebie w domu - mówi Jarek z Ukrainy o II LO
~~Amarantowy Cząber niezalogowany
27 marca 2022r. o 11:52
~~Ciemnozielony Wawrzynek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tomasz napisał(a): Ukraińcy to zaraz i koniec kropka. Teraz jeszcze wydają im 650 mieszkań m.in w Krakowie. Kuźwa człowiek kombinuje a nie jeden nawet nie może dostać kredytu bo od Państwa guzik wielki a oni nowe umeblowane mieszkania dostają. Polska to naprawdę stan umysłu . Wstyd

Chcesz się zamienić na los któregokolwiek z ukraińskich uchodźców ?!
Zastosowana autokorekta

Póki co to Ukraińcy chcą się zamienić miejscami z nami w moim kraju Bananie. Wchodzą jak do siebie i dostają więcej niż Polaki. Ich wojna to ich problem. Jak ja bym się wszystkimi przejmował to by mi serce tyłek rozwaliło
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~rak niezalogowany
28 marca 2022r. o 9:02
~~Szarożółta Azalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Jak spędzisz teraz miesiąc w Kijowie to możesz na to wszystko liczyć.

Szczyt bezczelności. Ukrainiec siedzi w Polsce na socjalu i wysyła mnie na wojnę. Coraz bardziej kibicuję Rosji, żeby szybko zakończyła problem bandry na Ukrainie.

Co Ty Baranie piszesz - szkoda że nauczyłeś się pisać,
~~Prognoza niezalogowany
28 marca 2022r. o 9:46
Mam dobrą wiadomość kochani Polacy , kaczor został zbesztany przez zelenkyego na arenie międzynarodowej , chłopina weekend miał z krec ..........ny , ale myślę że za tego liścia w gębę ze strony ua za chwilę skończą sie pesele , nfz , szkoły , 500 + itp. może przejrzał na oczy jak urki nas robia w h........ja i zakończy ten kabaret. tak jak pisałem urki to fałszywa nacja , która nie zasługuje na żadną pomoc i wszyscy dookoła o tym wiedzą. teraz zaczną sie z nimi problemy w Polsce , ale na szczęście azow został ździesiątkowany , dlatego mam nadzieję , że naszym dzieciom i rodzinom nie damy podrzynać gardeł przez tą odwieczną zarazę.

Zastosowana autokorekta

~~Rudobrunatnyrudawa Jeżyna niezalogowany
28 marca 2022r. o 11:48
~~Prognoza napisał(a): Mam dobrą wiadomość kochani Polacy , kaczor został zbesztany przez zelenkyego na arenie międzynarodowej , chłopina weekend miał z krec ..........ny , ale myślę że za tego liścia w gębę ze strony ua za chwilę skończą sie pesele , nfz , szkoły , 500 + itp. może przejrzał na oczy jak urki nas robia w h........ja i zakończy ten kabaret. tak jak pisałem urki to fałszywa nacja , która nie zasługuje na żadną pomoc i wszyscy dookoła o tym wiedzą. teraz zaczną sie z nimi problemy w Polsce , ale na szczęście azow został ździesiątkowany , dlatego mam nadzieję , że naszym dzieciom i rodzinom nie damy podrzynać gardeł przez tą odwieczną zarazę. Zastosowana autokorekta

Damy sobie z nimi radę Polska z jednej Rosja z drugiej strony. Jak szybko przyjechali tak szybko będą z tąd uciekać.
Wracajcie do domu walczyć tchórze.
~~Ciemnokasztanowy Winobluszcz niezalogowany
28 marca 2022r. o 13:14
~~Rudobrunatnyrudawa Jeżyna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Prognoza napisał(a): Mam dobrą wiadomość kochani Polacy , kaczor został zbesztany przez zelenkyego na arenie międzynarodowej , chłopina weekend miał z krec ..........ny , ale myślę że za tego liścia w gębę ze strony ua za chwilę skończą sie pesele , nfz , szkoły , 500 + itp. może przejrzał na oczy jak urki nas robia w h........ja i zakończy ten kabaret. tak jak pisałem urki to fałszywa nacja , która nie zasługuje na żadną pomoc i wszyscy dookoła o tym wiedzą. teraz zaczną sie z nimi problemy w Polsce , ale na szczęście azow został ździesiątkowany , dlatego mam nadzieję , że naszym dzieciom i rodzinom nie damy podrzynać gardeł przez tą odwieczną zarazę. Zastosowana autokorekta

Damy sobie z nimi radę Polska z jednej Rosja z drugiej strony. Jak szybko przyjechali tak szybko będą z tąd uciekać.
Wracajcie do domu walczyć tchórze.

W punkt. Gonić stąd ta zarazę
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
28 marca 2022r. o 13:43
Ruskich gnid na tym forum dostatek.
~~Złocistoruda Naparstnica niezalogowany
28 marca 2022r. o 14:10
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ruskich gnid na tym forum dostatek.

Nie wiedziałem , że jestem rosjaninem i gnidą ? Jestem Polakiem , świadomym
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
28 marca 2022r. o 17:56
~~Złocistoruda Naparstnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ruskich gnid na tym forum dostatek.

Nie wiedziałem , że jestem rosjaninem i gnidą ? Jestem Polakiem , świadomym

Nie, jesteś ruską faszystowską gnidą!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza