~~Ciemnozielony Wawrzynek napisał(a): Chcesz się zamienić na los któregokolwiek z ukraińskich uchodźców ?!
~~Szarożółta Azalia napisał(a): ~~Ciemnozielony Wawrzynek napisał(a): Chcesz się zamienić na los któregokolwiek z ukraińskich uchodźców ?!
~~Szarożółta Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółta Azalia napisał(a): ~~Ciemnozielony Wawrzynek napisał(a): Chcesz się zamienić na los któregokolwiek z ukraińskich uchodźców ?!
Tak, chętnie przyjmę mieszkanie od państwa w ramach programu mieszkanie + . Do tego przyjmę 500+, 300 +. Pierwszeństwo dziecka do żłobka, przedszkola i szkoły bez rejonizacji. Pierwszeństwo zatrudnienia, pierwszeństwo do lekarza ....itd.
~~Szarożółta Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółta Azalia napisał(a): ~~Ciemnozielony Wawrzynek napisał(a): Chcesz się zamienić na los któregokolwiek z ukraińskich uchodźców ?!
Tak, chętnie przyjmę mieszkanie od państwa w ramach programu mieszkanie + . Do tego przyjmę 500+, 300 +. Pierwszeństwo dziecka do żłobka, przedszkola i szkoły bez rejonizacji. Pierwszeństwo zatrudnienia, pierwszeństwo do lekarza ....itd.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Jak spędzisz teraz miesiąc w Kijowie to możesz na to wszystko liczyć.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółta Azalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarożółta Azalia napisał(a): ~~Ciemnozielony Wawrzynek napisał(a): Chcesz się zamienić na los któregokolwiek z ukraińskich uchodźców ?!
Jak spędzisz teraz miesiąc w Kijowie to możesz na to wszystko liczyć.
Ja bym proponował zawieść cwela na tydzień do Mariupola .
~~xxx napisał(a): Ja bym proponował zawieść cwela na tydzień do Mariupola .
Zastosowana autokorekta
~~Szarożółta Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Jak spędzisz teraz miesiąc w Kijowie to możesz na to wszystko liczyć.
Szczyt bezczelności. Ukrainiec siedzi w Polsce na socjalu i wysyła mnie na wojnę. Coraz bardziej kibicuję Rosji, żeby szybko zakończyła problem bandry na Ukrainie.