~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a): Jakie trzeba mieć własne życie spieprzone i nudne aby ciągle wypisywać takie bzdury . Czy w tej gminie są osoby poważne ? . Bo ja nie widzę tu mądrych wpisów . Ciągle interesowanie się życiem prywatnym gospodarza gminy to już jest tak głupie że słów brak . Ja myślę że Burmistrz to musi być mądry człowiek i was wszystkich szlak trafia . W mojej gminie nie ma czegoś takiego . Bo nasz gospodarz to nic nie robi olewa wszystko i nikt nie wypisuje a tym bardziej o jego życiu prywatnym . Nie wiem czemu ten Pan sobie na to pozwala . Są sądy za takie obrażanie każdego jednego ukarać i to tak aby całe życie pamiętał , że do życia prywatnego nie ma prawa . Mądry człowiek nic nie napisze a głupi wszystko zmyśli . Dajcie już spokój bo to wy robicie z tej gminy że jest nie udolna . Jaki by temat nie wstawić to miesza się życie prywatne i obraża . Chore takie postępowanie .
~~różowa magnolia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a): Jakie trzeba mieć własne życie spieprzone i nudne aby ciągle wypisywać takie bzdury . Czy w tej gminie są osoby poważne ? . Bo ja nie widzę tu mądrych wpisów . Ciągle interesowanie się życiem prywatnym gospodarza gminy to już jest tak głupie że słów brak . Ja myślę że Burmistrz to musi być mądry człowiek i was wszystkich szlak trafia . W mojej gminie nie ma czegoś takiego . Bo nasz gospodarz to nic nie robi olewa wszystko i nikt nie wypisuje a tym bardziej o jego życiu prywatnym . Nie wiem czemu ten Pan sobie na to pozwala . Są sądy za takie obrażanie każdego jednego ukarać i to tak aby całe życie pamiętał , że do życia prywatnego nie ma prawa . Mądry człowiek nic nie napisze a głupi wszystko zmyśli . Dajcie już spokój bo to wy robicie z tej gminy że jest nie udolna . Jaki by temat nie wstawić to miesza się życie prywatne i obraża . Chore takie postępowanie .
Ta twoja gmina to Gmina Nowogrodziec udajesz mieszkańca innej gminy a jesteś na bieżąco w temacie ,więc nie pitol głupot .Funkcja osoby publicznej do czegoś zobowiązuje burmistrz powinien być jak żona Cezara.PS spytaj burmistrza jak on opluwał na internecie inne osoby a później tłumaczył się w Sądzie że prowadzi otwarty dom i każdy mógł z jego komputera pisać .
~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: ~~różowa magnolia napisał(a):Wszyscy jesteście jednakowi . To nie moja bajka i nie moja gmina W takiej gminie nie chciał bym mieszkać . Ciągłe opluwanie się na wzajem . Nigdy nie widziałem w żadnej gminie tyle opluć co u was . Możecie sobie rękę podać . Ale co wolno wojewodzie to nie tobie smr.......Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a): Jakie trzeba mieć własne życie spieprzone i nudne aby ciągle wypisywać takie bzdury . Czy w tej gminie są osoby poważne ? . Bo ja nie widzę tu mądrych wpisów . Ciągle interesowanie się życiem prywatnym gospodarza gminy to już jest tak głupie że słów brak . Ja myślę że Burmistrz to musi być mądry człowiek i was wszystkich szlak trafia . W mojej gminie nie ma czegoś takiego . Bo nasz gospodarz to nic nie robi olewa wszystko i nikt nie wypisuje a tym bardziej o jego życiu prywatnym . Nie wiem czemu ten Pan sobie na to pozwala . Są sądy za takie obrażanie każdego jednego ukarać i to tak aby całe życie pamiętał , że do życia prywatnego nie ma prawa . Mądry człowiek nic nie napisze a głupi wszystko zmyśli . Dajcie już spokój bo to wy robicie z tej gminy że jest nie udolna . Jaki by temat nie wstawić to miesza się życie prywatne i obraża . Chore takie postępowanie .
Ta twoja gmina to Gmina Nowogrodziec udajesz mieszkańca innej gminy a jesteś na bieżąco w temacie ,więc nie pitol głupot .Funkcja osoby publicznej do czegoś zobowiązuje burmistrz powinien być jak żona Cezara.PS spytaj burmistrza jak on opluwał na internecie inne osoby a później tłumaczył się w Sądzie że prowadzi otwarty dom i każdy mógł z jego komputera pisać .
~~Czekoladowa Petunia napisał(a): Co jest grane? Jeszcze nigdy nikt tak uporczywie nie zmieniał tematu na Bolcu. Jakiś troll cały czas wyjeżdża z jakimś mostem. Ja chyba nawet wiem kto to robi.
Jeżeli tak komuś zależy na rozwaleniu tematu, to znak że coś się dzieje.
~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~różowa magnolia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a): Jakie trzeba mieć własne życie spieprzone i nudne aby ciągle wypisywać takie bzdury . Czy w tej gminie są osoby poważne ? . Bo ja nie widzę tu mądrych wpisów . Ciągle interesowanie się życiem prywatnym gospodarza gminy to już jest tak głupie że słów brak . Ja myślę że Burmistrz to musi być mądry człowiek i was wszystkich szlak trafia . W mojej gminie nie ma czegoś takiego . Bo nasz gospodarz to nic nie robi olewa wszystko i nikt nie wypisuje a tym bardziej o jego życiu prywatnym . Nie wiem czemu ten Pan sobie na to pozwala . Są sądy za takie obrażanie każdego jednego ukarać i to tak aby całe życie pamiętał , że do życia prywatnego nie ma prawa . Mądry człowiek nic nie napisze a głupi wszystko zmyśli . Dajcie już spokój bo to wy robicie z tej gminy że jest nie udolna . Jaki by temat nie wstawić to miesza się życie prywatne i obraża . Chore takie postępowanie .
Wszyscy jesteście jednakowi . To nie moja bajka i nie moja gmina W takiej gminie nie chciał bym mieszkać . Ciągłe opluwanie się na wzajem . Nigdy nie widziałem w żadnej gminie tyle opluć co u was . Możecie sobie rękę podać . Ale co wolno wojewodzie to nie tobie smr.......
Czyli bękarcie rzekomo z innej gminy jesteś smrodem . Dopóki ten człowiek nie był burmistrzem w gminie żyło się dobrze i nikt nikogo nie obrażał .
~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a): Jakie trzeba mieć własne życie spieprzone i nudne aby ciągle wypisywać takie bzdury . Czy w tej gminie są osoby poważne ? . Bo ja nie widzę tu mądrych wpisów . Ciągle interesowanie się życiem prywatnym gospodarza gminy to już jest tak głupie że słów brak . Ja myślę że Burmistrz to musi być mądry człowiek i was wszystkich szlak trafia . W mojej gminie nie ma czegoś takiego . Bo nasz gospodarz to nic nie robi olewa wszystko i nikt nie wypisuje a tym bardziej o jego życiu prywatnym . Nie wiem czemu ten Pan sobie na to pozwala . Są sądy za takie obrażanie każdego jednego ukarać i to tak aby całe życie pamiętał , że do życia prywatnego nie ma prawa . Mądry człowiek nic nie napisze a głupi wszystko zmyśli . Dajcie już spokój bo to wy robicie z tej gminy że jest nie udolna . Jaki by temat nie wstawić to miesza się życie prywatne i obraża . Chore takie postępowanie .
~~ON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielona Hortensja napisał(a): Jakie trzeba mieć własne życie spieprzone i nudne aby ciągle wypisywać takie bzdury . Czy w tej gminie są osoby poważne ? . Bo ja nie widzę tu mądrych wpisów . Ciągle interesowanie się życiem prywatnym gospodarza gminy to już jest tak głupie że słów brak . Ja myślę że Burmistrz to musi być mądry człowiek i was wszystkich szlak trafia . W mojej gminie nie ma czegoś takiego . Bo nasz gospodarz to nic nie robi olewa wszystko i nikt nie wypisuje a tym bardziej o jego życiu prywatnym . Nie wiem czemu ten Pan sobie na to pozwala . Są sądy za takie obrażanie każdego jednego ukarać i to tak aby całe życie pamiętał , że do życia prywatnego nie ma prawa . Mądry człowiek nic nie napisze a głupi wszystko zmyśli . Dajcie już spokój bo to wy robicie z tej gminy że jest nie udolna . Jaki by temat nie wstawić to miesza się życie prywatne i obraża . Chore takie postępowanie .
Robert, przestań wypisywać te bzdury jak o tobie piszą....