~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?
Jak PO rządziło przez 5 lat pensje były zamrożone, ale owszem dwie godziny w tygodniu trzeba było pracować bez wynagrodzenia były to tzw. godziny kartowe.
Dlatego na te obiecanki mnie nie nabierze:D
~~felek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?
Jak PO rządziło przez 5 lat pensje były zamrożone, ale owszem dwie godziny w tygodniu trzeba było pracować bez wynagrodzenia były to tzw. godziny kartowe.
Bo PO nie kupowało głosów wyborców tylko rządziło Polską i pilnowało budżetu i zadłużenia a Pis pogwałca wszystko tylko by utrzymać władzę, finanse państwa są w ruinie, zadłużenie ogromne, setki miliardów wyemitowanych obligacji, nawet zniknęły rezerwy dewizowe itd. . Zresztą min. Czarnek jakąś niespodziankę szykuje?.
~~Felek trele morelek napisał(a):Ktoś napisał: ~~felek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?
Bo PO nie kupowało głosów wyborców tylko rządziło Polską i pilnowało budżetu i zadłużenia a Pis pogwałca wszystko tylko by utrzymać władzę, finanse państwa są w ruinie, zadłużenie ogromne, setki miliardów wyemitowanych obligacji, nawet zniknęły rezerwy dewizowe itd. . Zresztą min. Czarnek jakąś niespodziankę szykuje?.
Bo są tacy którzy uwierzą Tuskowi że ich ukaże dla ich dobra, okradnie dla ich dobrobytu i okłamie dla ich szczęścia:D
I są tacy, co zrobisz. Głupota nie jest zabroniona. Wmówili im że są lepsi więc tak uważają
~~Liliowobiała Lewizja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Felek trele morelek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?
Bo są tacy którzy uwierzą Tuskowi że ich ukaże dla ich dobra, okradnie dla ich dobrobytu i okłamie dla ich szczęścia:D
I są tacy, co zrobisz. Głupota nie jest zabroniona. Wmówili im że są lepsi więc tak uważają
Fatalna wiadomość dla bolesławian byłaby taka że Lewica i PO przejęłaby rządy.