Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Fatalna wiadomość dla bolesławian, inflacja w marcu rekordowo wysoka 10,9%. Pieniądze gwałtownie tracą na wartości!
~~Szafranowy Hiacynt niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 12:37
przed dostaniem się do koryta WSZYSCY pięknie mówią i obiecują
a potem to już jest normalnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sen niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 12:47
Sen rusofoba , budzi się rano a tu media mówią że nie ma już ruskich , wszyscy zniknęli ,wyparowali .Otwiera okno a tu idzie pochód Ukraińców z czerwono czarnymi flagami i portretami bandery .Telewizja mówi że wszystkie rosyjskie złoża eksploatują zachodnie korporacje .Korporacje dyktują ceny bo nie ma konkurencji , wszystko kosmicznie drogie , kogo tu wyzywać od kacapow i ruskich onuc .Niby wszystko jest jak marzył , ale coś jest nie tak
~~ja niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 12:57
https://www.facebook.com/people/%C5%81%C3%B3dzki-Ruch-Oporu-Kamraci-Ziemi-%C5%81%C3%B3dzkiej/100072315525815/
~~felek niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 12:57
~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?
Jak PO rządziło przez 5 lat pensje były zamrożone, ale owszem dwie godziny w tygodniu trzeba było pracować bez wynagrodzenia były to tzw. godziny kartowe.
Dlatego na te obiecanki mnie nie nabierze:D

Bo PO nie kupowało głosów wyborców tylko rządziło Polską i pilnowało budżetu i zadłużenia a Pis pogwałca wszystko tylko by utrzymać władzę, finanse państwa są w ruinie, zadłużenie ogromne, setki miliardów wyemitowanych obligacji, nawet zniknęły rezerwy dewizowe itd. . Zresztą min. Czarnek jakąś niespodziankę szykuje?.
~~Felek trele morelek niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 13:15
~~felek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?
Jak PO rządziło przez 5 lat pensje były zamrożone, ale owszem dwie godziny w tygodniu trzeba było pracować bez wynagrodzenia były to tzw. godziny kartowe.

Bo PO nie kupowało głosów wyborców tylko rządziło Polską i pilnowało budżetu i zadłużenia a Pis pogwałca wszystko tylko by utrzymać władzę, finanse państwa są w ruinie, zadłużenie ogromne, setki miliardów wyemitowanych obligacji, nawet zniknęły rezerwy dewizowe itd. . Zresztą min. Czarnek jakąś niespodziankę szykuje?.

Bo są tacy którzy uwierzą Tuskowi że ich ukaże dla ich dobra, okradnie dla ich dobrobytu i okłamie dla ich szczęścia:D
~~Liliowobiała Lewizja niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 13:37
~~Felek trele morelek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~felek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?

Bo są tacy którzy uwierzą Tuskowi że ich ukaże dla ich dobra, okradnie dla ich dobrobytu i okłamie dla ich szczęścia:D

I są tacy, co zrobisz. Głupota nie jest zabroniona. Wmówili im że są lepsi więc tak uważają
~~Liebe freunde niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 13:46
~~Liliowobiała Lewizja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Felek trele morelek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~felek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nauczyciel napisał(a): Dzisiaj Tusk mówi, że da mi 20% podwyżki?

I są tacy, co zrobisz. Głupota nie jest zabroniona. Wmówili im że są lepsi więc tak uważają

Fatalna wiadomość dla bolesławian byłaby taka że Lewica i PO przejęłaby rządy.
~~Zielonoszary Chmiel niezalogowany
5 kwietnia 2022r. o 13:50
Ivan Komarenko wrócił do Rosji. "Pozdrawiamy wolnościowców w Polsce". Po krótkiej przerwie Ivan Komarenko powrócił na swój profil na Instagramie. Wokalista opublikował zdjęcie z rodziną i wyjaśnił, że pojechał do Rosji, w której się urodził. W opisie do zdjęcia zamieścił też szczególne pozdrowienia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.