~~Rudawobrązowy Cytryniec niezalogowany 22 kwietnia 2022r. o 14:26
jestem niepełnosprawnym poruszającym się po mieście na skuterku inwalidzkim. Może i ten odcinek "drogi rowerowej" jest do niczego przy szarżujących rowerzystach ale mam prośbę może redakcja bo włodarze na pewno nie zainteresuje się przejazdami dla wózków w mieście. Pamiętajmy, że władza jest dla nas , ja wcale nie muszę albo mnie nie stać na skuter na dużych, wielkich kołach a też chciałbym czasami wyjechać z domu na miasto i nie zgadywać na której krzyżówce będę mógł zmienić kierunek jazdy
~~Ołowianoniebieski Jałowiec niezalogowany 22 kwietnia 2022r. o 14:48
Gdzie maja parkować działkowicze? Bardzo proszę o wskazówkę. Mam duży problem z chodzeniem, szybko się mecze. Z mężem podjeżdżalismy w okolice działki a teraz gdzie zaparkować?
~~Mieszkanka niezalogowany 22 kwietnia 2022r. o 14:54
Przede wszystkim należało zacząć od remontu drogi i chodników. Na chodniku są duże dziury i zapadające się z lat 50-dziesiątych płyty. Chodzą chodnikiem osoby starsze na działki i muszą bardzo uważać aby nie wpaść w dziury. Żywopłoty powinny zostać zlikwidowane przy chodniku. Dlaczego miasto nie zobowiąże właścicieli domków do usunięcia żywopłotu. Nie można chodnikami ul. Matejki chodzić.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.