Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kuriozalnie wykonana ścieżka rowerowa na ulicy Matejki w Bolesławcu
~~Zgniłozielona Lilia niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 12:22
Nie prezio przejedzie się tam swoim Rometem i odniesie się do zarzutów internautów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rumiana Lantana niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 13:01
Jest dodatkowe 500m ścieżki? jest! więc morda w kubeł maruderzy!
A tak na poważnie, to jest jawne robiebnie sobie jaj z mieszkańców.
~~Czerwonobrązowy Hibiskus niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 13:24
Koszt wykonania ścieżki: kubieł białej farby + pędzel.. nic dodać
~~klałs mit foch niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 13:48
błazenada, "tfurca" tego gniota pierwszym kandydatem do tytułu idioty roku
~~Rudawobrązowy Cytryniec niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 14:26
jestem niepełnosprawnym poruszającym się po mieście na skuterku inwalidzkim. Może i ten odcinek "drogi rowerowej" jest do niczego przy szarżujących rowerzystach ale mam prośbę może redakcja bo włodarze na pewno nie zainteresuje się przejazdami dla wózków w mieście. Pamiętajmy, że władza jest dla nas , ja wcale nie muszę albo mnie nie stać na skuter na dużych, wielkich kołach a też chciałbym czasami wyjechać z domu na miasto i nie zgadywać na której krzyżówce będę mógł zmienić kierunek jazdy
~~Ołowianoniebieski Jałowiec niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 14:48
Gdzie maja parkować działkowicze? Bardzo proszę o wskazówkę. Mam duży problem z chodzeniem, szybko się mecze. Z mężem podjeżdżalismy w okolice działki a teraz gdzie zaparkować?
~~Mieszkanka niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 14:54
Przede wszystkim należało zacząć od remontu drogi i chodników. Na chodniku są duże dziury i zapadające się z lat 50-dziesiątych płyty. Chodzą chodnikiem osoby starsze na działki i muszą bardzo uważać aby nie wpaść w dziury. Żywopłoty powinny zostać zlikwidowane przy chodniku. Dlaczego miasto nie zobowiąże właścicieli domków do usunięcia żywopłotu. Nie można chodnikami ul. Matejki chodzić.
~~Czerwonozłoty Rozmaryn niezalogowany
22 kwietnia 2022r. o 14:58
Chodnik przy tej samej ulicy to dopiero tor przeszkód.Proponuję prezydentowi spacer -proszę uważać też na brak dekli instalacji wodnej!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza